Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 550
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Разкошна е Pink Dress. От къде я закупи, от сайта им ли? Аз си търся нещо подобно, но в дълъг вариант. Разгледах им сайта и си харесах няколко неща.

# 106
Да се похваля с няколко тениски на  29desire, стоят много добре с деним пола или панталонки, или плисирана дюс пола. Бих взела и рокля от там, но имам доста и не виждам кога /къде ще нося всички...
Като цяло много ме спечелиха за клиент.
Доволна съм и от Junona, за съжаление не изкараха последно практични модели.
Следя и Vzaro, нищо ново. Чудя се на тази рокля дали не идва много късо и дали e OK за среща с клиенти
https://vzaro.bg/product/%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d … bb%d1%8f-caramel/

# 107
Pink Dress, много свежа лятна рокля Simple Smile И сандалите ти са много хубави

ElleBg, зависи какво работиш и с какви хора се срещаш. На мен ще ми дойде къса, лятото ходя и по срещи с  бермуди, но не и с такава дължина рокля

Love by Iris имат намаление. Памучните им ризи-рокли са много комфортни за това време

# 108
Cruella, благодаря! От физически магазин във Варна я взех. Имат и ФБ страничка Lola Boutique, но в сайта нямат нищо.
Цените гледам, че се преобразуват в лева. Роклята бе 149 лева.
Имаха и други неща от сайта. Като например тази рокля е 185 евро
и в магазина е на 185 лева.
Ал, благодаря Blush сандалите стават и за танци...вече изпробвано.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 16:31 от Pink Dress

# 109
Много хубаво розово е последната рокля

# 110
Не я взех само заради едно нещо. Беше с подплата и цялостно роклята беше тежка. Скъсяването не бе проблем, съвсем малко й трябваше. А цвета бе силно наситен и изработката е топ.

# 111
  • София
Често купувам бг дрехи- verychi, vayana, понякога kensol, dika.
Лилавата рокля на denina martin виждам че обсъждате- на мен изработката не ни допадна, честно казано. Имам други дрехи на марката иначе и съм доволна.
Хубави български ленени ризи да знаете? Сещам се само за maison tangerine, но нямаха цвета, който искам и поръчах от massimo dutti.

# 112
  • Пловдив

Раницата от Зарена и чантата

# 113
Същата раница видях на гърба на една млада жена и ми хареса Simple Smile

# 114
Често купувам бг дрехи- verychi, vayana, понякога kensol, dika.
Лилавата рокля на denina martin виждам че обсъждате- на мен изработката не ни допадна, честно казано. Имам други дрехи на марката иначе и съм доволна.
Хубави български ленени ризи да знаете? Сещам се само за maison tangerine, но нямаха цвета, който искам и поръчах от massimo dutti.
Maison tangerine имат ли магазин  откривам само някаква фейсбук страница, която не мога да видя.

# 115
  • София
Мисля че нямат физически магазин, а само инстаграм страница.

# 116
  • Около света и у нас!
Здравейте, момичета поръчката ми от Nikolle Collection  пристигна , но така и не се възприех. и я върнах, пайетите ми дойдоха в повече.

От V’zaro роклята с магнолии е превъзходна нямам забележка обещавам да я снимам тези дни , за да добиете представа и как изглежда на живо, но определено не се разминава от това, което е показано в сайта им.

Поръчах си бански и от KaBo, очаква ги до края на седмицата и ще споделя мнение.

А от V’zaro си поръчах и  змийския сет и го очаквам тези дни. Малко ме хвана яд, защото виждам, че днес са пуснали до -70% .
Не знам защо, но много ми допада това , което предлагат, може би защото не е масово и се отличава.  Набелязала съм си още няколко неща от тях , ето тази ленена риза https://vzaro.bg/product/%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%b0-danaya/ и късите им панталонки към нея https://vzaro.bg/product/%d0%ba%d1%8a%d1%81%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d … d0%ba%d0%b8-naya/

Поръчах си и един ленен сет от Teadore P , дали имате впечатление за тях?

# 117
Много ми харесва плата с магнолии, но съм светла и няма да ми стои.
Ще чакам реална снимка fiamaa 🙂

# 118
Vazaro имат намаление, но няма нищо в моя размер Sad

# 119
Благодарения на ivalivave сдобих роклята диня от Vzaro. Която обаче не е точно цвят “диня”. Показвам снимка, аз я определям като корал. Може би така повече ок за мен.

Общи условия

Активация на акаунт