Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 589
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Споделям 2те тениски от Avin, размер L. Панталончето е някакво н брой в гардероба на Hm, но честно казано по-добре като модел от Авинското за 90 лв. Заслужават си тениските, много приятна изк матетия и добър печат

Тениската с Алеса яхт панталон. Бяло и бежови не ми е ок, но ще видим. Засега този панталон заспа с копринена синя блуза.

# 151
ElleBg , много ми харесват дрешките!  Heart

Аз също съм много доволна от на Avin тениските, боди с дълъг ръкав съм  купувала като си ги пера на 30 градуса и няма проблем докато за панталони от там ми идват малко вповече цените им. А, на H&M бях взимала на промоция за близо 30 лв панталон спуках го от носене на работа и не е мръднал.

# 152
Момичета, принципно въпроса май ми е за модни консултации, но така и така си обсъждаме бг брандове... Според Вас, коя от тези рокли е подходяща за кръщение, като държа да подчертая, че съм гост. Не мога да реша и май ще се правят нови поръчки 😄

# 153
Без последната, направо е за първа или втора среща 😁
Жълтата е супер, свежа, лятна. И трите са подходящи.

# 154
Не мога да преценя ivelivave, но със сигурност без последната според мен.
Прави ми впечатление, че това лято се обръща повече внимание на зелено, жълто, бяло.

# 155
  • Бургас
Жълтата рокля много ми харесва.

# 156
Аз бих сложила жълтата, другите - зависи от краката, последната - не

# 157
С последната има голяма вероятност да те изгонят от църквата. По принцип в църква жената не бива да е с голи рамена. Наскоро бях на такова събитие. Снимки на себе си лични нямам, но бях с бял широк бейсик Зара потник и бяла дълга памучна пола. Раменете ги бях покрива с шал само за вътре.

Останалите, която си избереш.
Жълтата я имам във варианта черна кожа.

# 158
  • София
На мен жълтата също ми струва неподходяща, освен ако не се вземе размер по- голям, че да не е толкова описваща. И си трябва доста стегнато телце за нея.  Зелената има прорези на талията… гърба какъв е?
Бялата я имам и е хубава, но зависи от височината, аз не бих се пуснала с нея в църква, понеже при мен идва късичка.

# 159
  • Бургас/Пз
Аз бих избрала жълтата, но зелената също ми харесва.

# 160
И тяло и крака има за всички рокли, но като съм затрупана с дрехи, все няма какво да облека 😄. Зелената има само прорез, гърба е горе - долу покрит.
На мен жълтата също ми струва неподходяща, освен ако не се вземе размер по- голям, че да не е толкова описваща. И си трябва доста стегнато телце за нея.  Зелената има прорези на талията… гърба какъв е?
Бялата я имам и е хубава, но зависи от височината, аз не бих се пуснала с нея в църква, понеже при мен идва късичка.

# 161
Залагам на зелената, много хубаво ти стои! Heart Eyes

# 162
И аз съм за зелената, много добре ти стои и е много цветна и свежа за такова събитие

# 163
От Sara Sweidan за колко време ви възстановяват пари? При мен вече 13 работни дни няма върната сума, а на всичкото отгоре поръчката беше тотална щета, но ще ви разкажа след като си получа парите. Повече не бих поръчала от там, за сега това мога да кажа.

# 164
  • Бургас/Пз
Поръчах тази рокля https://mijelstore.com/produkt/roklya/
В описанието пише, че от кръста надолу е 45см, което се надявам, че няма да ми е много късо. Странно е, че размерите са ХС-С и М-L. Поръчах по-малкия, та да видим. Утре ще ви я покажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт