Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 589
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Поръчах едни сандали в синьо, с облечен ток от Nuwe, нула опит имам с марката, надавям се да са качествено изработени и да ми паснат на крака
https://nuwe.bg/product/dizaynerski-sandali-na-visok-tok-nuwe-4
синьото е това

# 166
  • София
Платформата на Нели Митева за алтернативна българска мода вече има онлайн магазин. Преди 2 години ходих някъде в апартамента на Иван Асен
Ivan Asen 22

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 20:33 от Lizia

# 167
  • София
От Sara Sweidan за колко време ви възстановяват пари? При мен вече 13 работни дни няма върната сума, а на всичкото отгоре поръчката беше тотална щета, но ще ви разкажа след като си получа парите. Повече не бих поръчала от там, за сега това мога да кажа.
Тъкмо тръгвах да поръчвам един бански( който доколкото разбрах така или иначе не мога да върна) и се спрях. Ще чакам да разбера какво се има предвид под  “тотална щета”.

# 168
~Étoile~, сподели от кое не си доволна

Харесвам Златка като модел. Не знаех че и към този бранд представя. В 29 desires не знам как за горно се побира в S, тук пак се подвизава в тесни размери. С тея гърди честно казано или има подгръдна 70 см или е нереално. В банските също...
Роклята е много свежа!

# 169
  • София
~Étoile~, сподели от кое не си доволна
Не съм споделяла за недоволство аз. Wink

# 170
  • Около света и у нас!
От Sara Sweidan за колко време ви възстановяват пари? При мен вече 13 работни дни няма върната сума, а на всичкото отгоре поръчката беше тотална щета, но ще ви разкажа след като си получа парите. Повече не бих поръчала от там, за сега това мога да кажа.
Тъкмо тръгвах да поръчвам един бански( който доколкото разбрах така или иначе не мога да върна) и се спрях. Ще чакам да разбера какво се има предвид под  “тотална щета”.
как така не може да върнете?! Имате 14 дни за връщане/замяна по БГ и европейско законодателство! Защо си измислят някакви нови правила тези он-лийн магазини 😖 явно искат някой да ги насоли много жестоко … защото не само , че имате право да ги върнете , но има закон и за защита на потребителя и такава попара ще си сърбат , че ще се чудят от къде им е дошло! Аман от такива търговци!

# 171
  • София

Това са обявили в условията за връщане

# 172
Разглеждам ботушите на GiAnni. Доволна съм от тях. Проблемът е, че искам да си поръчам два модела 35 номер. Не знам дали ще ми станат като ширина над прасеца и да не са ми широки.
Някой връщал ли е покупка при тях и има ли проблем с връщането до регламентираните 14 дни?

# 173
Днес пристигна дантелената рокличка от Вазаро, XS се оказа моя размер техни дрехи. Заедно с нея дойде и една блузка, която си поръчах от намалението. Може да се носи по два начина, много е сладка,подходяща и за работа и за излизане. Много съм доволна 🥰.

# 174
Днес пристигна дантелената рокличка от Вазаро, XS се оказа моя размер техни дрехи. Заедно с нея дойде и една блузка, която си поръчах от намалението. Може да се носи по два начина, много е сладка,подходяща и за работа и за излизане. Много съм доволна 🥰.

Стоят Ви дрешките страхотно! Heart Eyes
Погледнах за същата блузка в сайта им нямат моят размер, който е S. Persevere

# 175
Набелязах няколко панталони за работа от сайта на Iltokoni и ми се сториха на добра цена
http://iltokoni.online/produkt/%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d … e%d0%bd-new-york/ и http://iltokoni.online/produkt/%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d … 0%be%d0%bd%d0%b8/

Поръчвали ли сте от тях? Hug

# 176
Пари и днес не получих. Звънях им по едно време, имали някакъв проблем. Казах им, че са ми казали преди дни, че днес ми е последния срок за възстановяване /макар че от 14.06 според мен още вчера трябваше да съм ги получила/ и казаха, че ако не ги получа днес или до 2 дни пак да им звънна, че били голяма фирма и няма да ме подведат. Може и да е така. Звучи ми супер некоректно, а парите не са 50-60лв. /пък и толкова да бяха, пари са/.

# 177
  • София
Тази рокля на Dika, какво мислите за нея?

# 178
  • София
Според мен е неактуална - и кройка, и цветово.

# 179
Здравейте, има страхотни намаления в сайта на Corso Italia - български моден бранд харесах няколко неща от блузки, ризи до поли и панталони. Въпросът ми е следният дали сте поръчвали дрешки от там и с какви впечатления сте останали?

Общи условия

Активация на акаунт