Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 704
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Не е точно бг бранд, но внасят доста качествени неща на добри цени: Надя стил( имат 4-5 магазина в София, май нямат онлайн). Бях взела няколко цветни интересни дрешки, днес пак минах и имат 50% отстъпка, което е супер! Материите и принтовете са много подобни като бг брандовете, едно ниво над масовите Мохито и пр, които бях публикувала. Ето само тази блузка публикувам, наистина е страхотна на живо, освен че човек се чувства много комфортно:
https://prikachi.net/image/LYrfxx

Иначе за Iris не разбирам какви цени слагат за "букле" 125 лв и то с отстъпката Cold Sweat Според мен за тази цена трявба да се вкара коланче с надпис(ако отива такова нещо), някаква брошка за горна част и пр екстри.
Същите материи и подобен модел са 30-40 лв на няколко места

Същият пуловер и цвят имам за около 40 лв, беше миналата зима от Орсай (имаше и черен такъв)

30 лв при намаленията на HM, върнах я, защото много очертава бельо и материята е претенциозна за поддръжка

Имат готини неща, но цените не са реалистични Innocent
Аз спирам с чуждите брандове, защото наиситна разводнявам, а не искам да отричам бг брандове. Има страхотни неща и нямам против да дам някой лев повече, но не 80-100 лв отгоре за нещо много подобно.

# 316
  • Пловдив
В тази връзка ще се включа , че бг марките шият в България, където трудът, консумативи, осигуровки и т.н струват много повече от тези разходи на някой, който шие в Бангладеш или Индия. Едно е да платиш 20 долара на месец , друго е 1200 лева на шивачка + да и платиш осигуровки…

# 317
  • FRANCE

Последно си купих тези кецки. От Aquoimarin Blush

# 318
  • София
Те бг  марка ли са?

# 319
  • Пловдив

Да-"AQUAMARINE" е запазена търговска марка, на "ВЕБ 2012“ -гр. Самоков.

# 320
  • FRANCE
Имат доста промоции в момента и магазини в София (сигурно и в други градове, но не съм търсила).

# 321
Много се радвам, че има къде да обменяме впечатления и за българските брандове 🌸
От доста време следя темата, но досега не се бях включвала. Има няколко от наложените марки, които винаги разгледам, когато имам нужда от нещо ново ( а и без нужда 😚). Дика много ми допадат за рокли и поли, както и връхни дрехи.  Елизабет също имат добри попадения, особено при роклите. Поръчах си бански от Парамидонна  въпреки, че съм скептично настроена към марки, които толкова насочено работят с инфлуенсъри...Банският има доста добра визия и кройка, удобен е и като цяло надмина очакванията ми.
Виждам, че често споменавате LovebyIris. Аз ги открих преди може би 2 години и известно време въздишах по няколко прекрасни модела. Цените наистина са сериозни. Миналата зима вече получих и лични впечатления, след като си взех една зимна рокля от намалението им (около - 40%). Много съм доволна от качеството на изработката и от цялостната комуникация с бранда. Оттогава се сдобих с още няколко дрехи - риза, пола и лятна рокля и първоначалното ми впечатление се затвърждава. Ето това ми е последната придобивка от тях, много настроение ми дава

# 322
Nadia, ги наглеждах допреди няколко години, завишени цени на вносни неща нищо особено. Имаше момент, в който съм си купуваланеща оттам, после нищо не си харесвах. Във възраст съм да съм леля, но отказвам да нося лелински и старомодни моделчета. Нещата им от лен  ги продават в едно магазинчета до Централна баня с 20-40 лв надолу без намаление.

Случайно си харесах и купих няколко трикотажни блузи и 2 панталона. Оказаха се на български производител-frant. Финно плетиво, добро качество, прилична цена. Продавачката ми каза, че една част са от останало ишлеме. Погледнах им сайта пълна трагедия. Онлайн никога те бих си купила нищо от тях.
Бг фирми с кофти качество и скъпи цени, но с добър маркетинг се оправят, а производител на нещо качествено поради липса на добро представяне остава настрани.

# 323
Бг фирми с кофти качество и скъпи цени, но с добър маркетинг се оправят, а производител на нещо качествено поради липса на добро представяне остава настрани.
Точно това е и моето впечатление. Харесвам памучните пуловери на Яна, но сайтът им е потресаващ, че и празен.
Сега се чудя как да отида до физ магазин с новородено, да си купя пуловерче за предстоящата есен.
А ако имаха сайт, щях да съм поръчала досега!

# 324
Голям мерак ми е тази красота и отново има размери! Heartbeat
https://www.ette-collection.com/poli/pola-sea-foreplay
Надявам се да съм доволна за есенен сезон. Платът изглежда наистина уникален, нещо различно от масовите брандове и за такова нещо си заслужава парите. Точно с чанта Патиция Пепе този цвят го мисля, наистина се връзва много приятно.

Иначе Авин отново се излагат. "Есенна" тениска с къс ръкав с банално мече за 79 лв. Това мече и за 20 лв не бих взела или носила, но просто цените къртят, явно са си подбрали клиентелата да не са "простомъртни" ходещи по същите улици...

# 325
Момичета, забелязахте ли, че Вазаро са започнали да предлагат и дрехи внос от Турция?

# 326
Здравейте момичета. Предстои ни октомври кръщене и годинка на бебка и ми се иска да сме с еднакви рокли. Може ли да ми препоръчате магазин или сайт? Може и да е коментарано до сега,но сега влизам за първи път и сега ще изчета темичката назад. Предварително благодаря.

# 327
  • Бургас
Тук съм виждала

https://trendy.bg/bg/

и тук, но сякаш са по-ежедневни

https://terracaeli.com/ednakvi-drehi-mama-i-az.html?page=1

Дали и в Юнона нямаха Rolling Eyes

# 328
В Christine fashion имат и за малки и големи.

https://christinefashion.bg/category/231/ofitsialni-rokli.html

# 329
Алесите също предлагат еднакви рокли, за майка и бебе.

Общи условия

Активация на акаунт