Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 550
  • 752
  •   3
Отговори
# 600
  • София
Аз съм поръчвала, имам няколко рокли и комплекти от там. Харесвам ги много. Връщала съм също, коректни са.

# 601
И аз много отдавна бях поръчвала, също бях доволна. Сега влязох да ги разгледам и си поръчах един сет, тази група е колкото полезна и готина, толкова и вредна за джоба ми 😅
Ще ви го покажа като го получа

# 602
И аз имам от Мишел няколко ... като се замисля са две рокли. Харесвам какво предлагат, но отдавна не съм си купувала нищо от тях.
Това ми хареса, но май е изчерпано.

# 603
Mijel разгледах, за първи път и едва ли пак ще влезна в този магазин, в момента в който видя, че няма размери и ме губят.

# 604
  • София
Да, имат само S и M, доколкото помня. БГ простотия 😏 Аз имам едни панталонки от предишна колекция, харесвам си ги, но бих поръчала Л за някои неща, защото често ми идват къси.

# 605
Алеса не правят по-големи размери, защото нямало да подхождат на моделите им. Също така (според тях) няма търсене за тях. 🙄
Предполагам такова е мисленето и на другите бг брандове с подобна политика.

# 606
  • Пловдив
Алеса не правят по-големи размери, защото нямало да подхождат на моделите им. Също така (според тях) няма търсене за тях. 🙄
Предполагам такова е мисленето и на другите бг брандове с подобна политика.

Изключително глупаво мислене имат.Ето защо масово поръчвам от чужбина.При моята гръдна (115см) почти нищо в бг не ми става....случвало ми се е да ми казват ами ще го носите без да закупчавате...

# 607
Бързо да си признава кой ми измъкна тези панталонки под носа😄. Докато добавя сакото и топа,, панталонките в моя размер се изчрпаха. Тази колекция на Avin e просто 10 от 10, жалко че не мога да си позволя да изкупя всичко.

# 608
Панталонките ми излизат и в С, и М сега.

# 609
Панталонките ми излизат и в С, и М сега.
И двата размера се изчрпаха буквално минути след качването в сайта. На мен така ми излизат в момента.

# 610
  • Пловдив
Налични са

# 611
  • София
112 лв. за панталонки?? Съвсем се забравиха вече.

# 612
  • София
Щом им се изчерпват толкова бързо, явно всичко е точно. Grinning

# 613
Ех, аз както винаги ги виждам вече изчерпани. Записах се за наличност, няма кво да ви лъжа 😆. И хем, че ми казаха онзи ден по телефона, че ще пускат до ден, два нови модели и пак не се вредих 😒

# 614
Така е и за мен не са евтини, в никакъв случай не вря от пари, но дрехите на Avin са тези, които нося с години и никога не съм била разочарована. posh аз уцелих явно една бройка, получих известие и веднага поръчах. Следи, защото всичко е на късмет и упоритост ☺️
112 лв. за панталонки?? Съвсем се забравиха вече.

Общи условия

Активация на акаунт