Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 534
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Аз от Авангард също съм доволна Simple Smile

# 646
Плюс от мен за alice evis.

# 647

Някоя мацка има ли тази тениска на Avin да каже как е на живо?

# 648
Аз я имам, супер е - памучна, пера я, нося я и в сушилнята ходи, не е мръднала

# 649
искам да ви споделя малко мое разочарование за Деница Бутик - оказа се, че и сетът, който съм поръчала, също не е български, а турски... нищо против нямам турските дрехи, но не е редно да се рекламират като бутик с българско производство 😒 по-горе ви споменах, че дънките също бяха турски... чудя се вече дали и други брандове не го правят Sad

# 650
Привет! Попитах в темата за модните консултации, но реших да се допитам и до вас. Някой да е срещал такъв сет от памук или лен? Държа да е с пола, не панталонки и цена не повече от 150 лв.

# 651
Привет! Попитах в темата за модните консултации, но реших да се допитам и до вас. Някой да е срещал такъв сет от памук или лен? Държа да е с пола, не панталонки и цена не повече от 150 лв.

Тук видях подобен за 129лв., има и други цветове:

Тук също има, но се продават отделно и излиза малко по-скъпо:

За качеството специално на Авин съм сигурна, че е високо, вече за на Райкова дрехите, нямам наблюдение.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 13:59 от Rimmona

# 652
  • София
Това за Деница бутик е доста разочароващо. Все се промотират като авторски дрехи. Явно имат и собствени дрехи, не знам..

# 653
Да похваля бельото на Valea Grinning

# 654
Това за Деница бутик е доста разочароващо. Все се промотират като авторски дрехи. Явно имат и собствени дрехи, не знам..

и аз се разочаровах от това. Иначе са много хубави, но просто наистина искам да подкрепям български производители. Взех да се замислям и за останалите магазини... дали не е просто да си правят дизайна в България, а да поръчват на цехове в други държави. Разрових се малко и в джобс.бг и видях, че Кристин Фешън и Авин имат обяви за шивачи и т.н, така че за тях може би поне е сигурно, че са произведени тук. Разбира се, по-малки брандове от тях сигурно работят с подизпълнители, ама очаквам поне като нещо се рекламира за българско, да е произведено в България...

# 655
Зимата си поръчах един комплект от Златка, с естествен пух на джобовете. Беше намален от 150 на 90, нещо такова, за това и реших да рискувам.
Хубав се оказа, хубава материя, долнището ми стоеше широчко, но и самия модел беше такъв.

# 656
Това ми беше интересно какви са ѝ материите на Златка. Гледам, че доста актуални сетове е пуснала за лятото и някои ми харесват доста, но им се чудя.
Поръчах си от Junona този сет и го чакам с нетърпение да дойде. Има и вариант с дълъг панталон, но аз избрах късия. Много ме радва, като има вариации от същите цветове - например като в случая, някой не иска дълъг панталон, друг не иска къс и си има за всеки вкус. Същото и с други техни неща, все имаш възможност за избор.

# 657
Благодаря много!

# 658
  • Димитровград
Аз преди време написах някои неща в темата, не било така. Това, че се рекламира като българско е едно, а платовете и т.н. не са от тук, а от братски Китай. И да, на Димитровград неделния пазар е пълно с такива дрехи. Само цените са други- 20, 30, 40 лева.

# 659
те платовете, копчетата, циповете, няма как да са от България всички, то производство
(почти) нямаме никакво... ама поне могат да шият нещата тук, все още има шивашки цехове. в някои БГ марки се споменава - италиански плат, не-знам-си какви кожи... друго, могат да правят като някои големи US марки - "designed in US, made/assembled in China"

Общи условия

Активация на акаунт