Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 82

• 66 595
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
На мен не ми хареса. Изправя ми косата при рефреш, а доста чуплива ми е, на прага на къдрава.

# 676
  • Ланкър, планините Овнерог
Това олио за коса вчера го видях в ДМ в The Mall

# 677
Олиото само в малка опаковка ли се предлага?

# 678
Ако питането е за коментираното, което е за коса, не ми се стори малка опаковката като за такъв продукт. Поне 100-на мл ми се струва да е.

# 679
  • Deutschland
Олиото само в малка опаковка ли се предлага?

Не. Има и големи опаковки

# 680
Виждали ли сте някоя гел очна линия в дрогериите напоследък? Оглеждах се за тази на Лореал (имам спомени, че е хвалена), но не я намерих, всъщност не видях никакви гел очни линии.

# 681
Виждали ли сте някоя гел очна линия в дрогериите напоследък? Оглеждах се за тази на Лореал (имам спомени, че е хвалена), но не я намерих, всъщност не видях никакви гел очни линии.
В Лили има на Revolution. Аз съм с такава в момента, средна хубост е.

# 682
Момичета, малко извън темата за козметиката, но зная, че познавате асортимента на DM добре - има ли достатъчно добър препарат за почистване на мраморни и гранитни повърхности тяхна марка? Благодаря!

# 683
Момичета, какво ви е мнението за почистващите кърпи за мебели на Denk mit?

# 684
  • София
Вероятно в тази тема ще има отзиви – https://www.bg-mamma.com/?topic=1458224

# 685
За тези някой да има мнение? Не ми е много ясно за каква коса е серията.

# 686
На Cien преди няколко години си бях взела олио за коса с макадамия. Беше явно лимитирана серия (като повечето техни неща). Косата ми беше ужасна заради морската вода, слънцето и постоянното миене. Само това олио я оправи. Бях очарована, но повече не съм го виждала. Сега ще проверя дали има тези продукти и бих си взела.

Нещо, което много използвах, но изчезна в Лидл са ножщетата им за бръснене. Не съм попадала на по-добри от тях. Бяха по 5 в опаковка, много изгодни и много качествени.

Почистващите кърпи на ДМ не съм купувала, но тези на W5 (марката на Лидл) за дърво, които са в кафява опаковка са ми любими. Имат страхотен аромат, и почистват отлично.

# 687
За тази серия за коса пише, че от утре ще ги има. Хич нямам удобен Лидл, ама може да се разходя (ако не вали). Сигурно на самите продукти ще пише за какви коси са ок.

# 688
Тъкмо съм в Лидл и ги няма, но щом са от утре, ще пробвам пак тогава.

# 689
В ДМ отстъпката за рожденик как точно беше валидна - от деня на р.д. 1 седмица?!

Общи условия

Активация на акаунт