Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 82

• 67 624
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Лепенките за пъпки на Балеа - по-малки, с по-слаб ефект и по-трудно се свалят от фолиото. Не мисля да повтарям покупката. На ВЗК лепенките определено са по-добри.

# 226
Кажете хубава не мазна слънцезащита за тяло, по възможност за хващане на някакъв тен. Първите два дни съм се запасила с 50-ти фактор, но след това искам да хвана някакъв "безопасен" тен.

# 227
На ДМ серията за алергична кожа, фактор 30 ползвах миналото лято и съм доволна. И тен придобих, и не се обринах (със слънчева алергия съм и много бяла кожа). Пиех и противоалергични обаче. Но тази година май не я видях налична в магазините.

# 228
  • Стара Загора
В брошурата на Лили пише, че ще има специални намаления през целия месец. Малко късно се сещам, но предполагам са намаления извън брошурата. Има ли такива на перилни препарати (капсули, омекотители)?

# 229
  • Варна
Взех си червило на Maybelline Syper Stay VYNYL ink в цвят Red Hot . Доста приятно ярко червено за лятото.
> При мен изсъхва бавно сравнено с други формули
> Усещам, че имам плътно червило на устните . Съвсем леко лепнене като си затварям и отварям устните.
Сложих си го към 8:15 и оставя по кожата ми едвам забележим червен отпечатък
> Лъскавият финиш трае при нанасянето, след това е съвсем лек...шийн. Не е така сочно, както го рекламират.
> Вчера се размаза извън контурите на устните след порция спагети. Сякаш след страстна целувка

Скрит текст:

# 230
  • Deutschland
Снощи късно мислех да пиша, но изключих.
Кои кремове за лице ползвате лятото? За нормална към суха кожа ме интересува. Леки кремове, не мазни и тежки. Мислех пак да купувам Red Creme на Лореал, докато ида в България и си купя пак любимия Биотен Gold, но все пак да питам и тук.

# 231
  • Варна
Аз съм с CERA VE Moisturising Cream в голямата опаковка 340гр.
Идва ми много приятен сега без да тежи, лепне и се нанася леко. В Sopharmacy ми излезе най-евтин. (27 и нещо )

# 232
  • София
Аз съм с CERA VE Moisturising Cream в голямата опаковка 340гр.
Идва ми много приятен сега без да тежи, лепне и се нанася леко. В Sopharmacy ми излезе най-евтин. (27 и нещо )

И аз същия.

# 233
на CeraVe има един  с фактор не е лош, на Биотен съм изненадана че всъщност ми паснаха и нямах проблеми а кожата ми е чувствителна. С Лореал не се разбрахме защото ми прави кир ефект, крема на Neutrogena по спомен също не беше лош.

# 234
  • София
Cera Ve не съм ползвала. Ще го купя, щом е хубав.
Преди ползвах кремове на Лореал, но този, с 'лазер ефекта'  ми прави кир ефект и спрях да ползвам кремове от марката.
На Биотен  Голд ползвам  околоочния. Много съм доволна и ще си купя дневния и нощен да пробвам.

# 235
  • Deutschland
Нощен май нямат

# 236
  • София

Е, тогава само дневния ще купя.  Свикнала съм да купувам дневен и нощен и  затова така написах, но и не знаех, че нямат.

# 237
Имат и нощен.
Преди време използвах тази серия.
Не са лоши.

# 238
  • русе
да попитам дали случайно сте виждали подобни лепенки за изглаждане на бръчките по челото. Много взеха да ми личат и една позната ,сподели,че си е поръчала от тези. Зачудих се, дали ги няма и в Бг.

# 239
От България взимам лепенки, но са друг модел.
https://www.nakolenka.com/catalog/%D1%82%D0%B5%D0%B9%D0%BF%D0%B8 … B8%D1%86%D0%B5-27

Общи условия

Активация на акаунт