🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 834
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
Младежите в обкръжението ни са доста любопитни в кулинарно отношение. Обичат да пробват различни световни кухни, доста са и запалени да готвят и експериментират в кухнята. Съвсем в час са с различни течения в храненето, също поназнайват различни подправки, знаят базови храни за повечето национални кухни и основни традиционни съставки и продукти. В къщи 2 от 3те тийна готвят много прилично и се справят с всяка непозната рецепта със средна трудност, която са намерили в нета. Отчитам това като едно от малкото добри последствия на ковид пандемията - в страните в които имаше сериозен локдаун с дълго затворени ресторанти, хората се обърнаха към неволята и се понаучиха да си готвят любимите китайски нудели или индийско къри.
Извинете офтопика.

# 451
Хубава кухня на домакинята. Американски стил.Такава мивка и аз исках да си сложа вкъщи,но като ми казаха $1200-1300 цена и реших,че мога и в стандартна да си мия марулите.

Мивката е от Икеа, както цялата кухня и е далеч от тази цена, някъме към 180-200евро.
Скучна вечер беше, а май и цялата седмица ще е такава.

Цените при вас са едни,при нас други. А Икеа не ги знам колко са добри на мивки,аз лично бих поръчала от специализиран магазин.
Много хубав апартамент си има Виктория.

# 452
  • Deutschland/HE
Мивката на Виктория е от ИКЕА, за това написах цената ѝ, в ИКЕА САЩ е 178 долара.
Аз съм имала друг модел тяхна мивка и съм доволна.

# 453
Явор да си носи сутиена, ама ха. Ох, пак скариди.

# 454
Този  не съм го виждала преди, обаче е досаден чичак.

# 455
Аман от скариди, аспержи, сьомга и паста... Скука..

# 456
  • earth
Абсолютно подкрепям изказването тук, че няма връзка между любовта към животните и вегетарианството.
Напротив, има Simple Smile Тези животни нямаше въобще да се раждали, ако бяхме вегетарянци. Аз, като ям месо, давам живот на животни!
Условиятя, при които се отглеждат е друг въпрос...

# 457
Забавно е да гледам Черешката с мм, много е проклет в коментарите. Първо каза за Ясен, че си е забравил сутиена. Сега пък: този защо е седнал под масата? Joy

Ох, Радойчева да наеме стилист, че е много зле!

# 458
  • София
Този барплот ми е много познат.

# 459
  • софия
Да, каза, че е в апартамента на Гери Турийска и Ясен Козев. И двамата участваха.

# 460
Мъка е днешната вечеря. Мудно, без интересно.
И тая маса на Козеви винаги ме е дразнила.
Тайне- в дома на Ясен Козев готви. Оттам ти е познато.

# 461
  • София
Аз пуснах звук след като дойдоха гостите. Това жълтото ,което стърчи от чашите , какво е?

# 462
  • София
Това за сутиена в кой го е казал

# 463
Мъж ми и dina64.

# 464
Едните са под масата, а другите на масата.
Ужас, много е непрактичена тази маса- плот, не знам на кого от всичките там, му е по-неудобно да седи!

Общи условия

Активация на акаунт