🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 823
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
Тук има доста предизвикателства - днес или утре ще купя каперси и авокадо. За мусаката - ще се опитат идеите от тук!

Eто, че има смисъл от Черешката и темата. Smiley

# 556
  • София
И аз ще пробвам пържоли с прясно мляко. Никога не съм яла.
Тематичните седмици със задачи бяха по-интересни.
Сьомгата и скаридите са  бързи и лесни, а и сьомга повечето хора ядат, не е така с други риби.
За млади и несемейни хора е нормално да не готвят много. То за един човек не си заслужава. Салата, нещо от вън или сандвич и готово.
Аз започнах да готвя като се омъжих,  преди това ядях на вън или при мама 🤣.

# 557
  • софия
Пържоли с прясно мляко са ми рецептата за уикенда 🙂 Благодаря. До сега и аз не съм правила. (Имам друга любима рецепта за тях.)

# 558
  • София
Пържоли с прясно мляко са ми рецептата за уикенда 🙂 Благодаря. До сега и аз не съм правила. (Имам друга любима рецепта за тях.)
Сподели я де.

# 559
От темата май ще науча повече, отколкото от черешката... скордалята, сега пържоли в мляко. Тях ще ги пробвам след Петровден.

# 560
  • София
Въпреки,че дъщерята не чете темата, днес поиска мусака.Ми направих им, на мен не ми се яде на това топло време.

# 561
  • ВАРНА
Разгеле хумус.Хубаво беше някой да сготви хумус.

# 562
Ястията са добри само хумуса не ми се нрави.

# 563
Този човек май готви. Не ми харесаха дребните нещица, дето изговори: чушчица, масълце, доматки... Ама пък ги приготви.
Радойчева е такова... неприятно същество. Не и била по вкуса салатата, щото не е подредена като в балканска кръчма както е свикнала ли? Все едно във Версай ще ходи, та турила за вечеря на село перли на челото! Изглежда като излязла от Канал 1 през 1985-та,прилича на тъмнокоса Искра Радева. И гласът ѝ даже прилича на нейния. Колко неприятен може да е някой ей така от раз и във всяко отношение, егати!
И Магито това железно сютюенче, дето се е накривило на една страна, 'ич да не го ползва.
Вкусничко наготви Тома, изненада ме приятно.

# 564
  • София
Много е неприятен този Тома, не очаквах. Добре сготви, но толкова глупости изговори и толкова неуважителни неща каза за гостенките си.

Бих си хапнала от месото и мезетата, изглеждаха много апетитно.

# 565
Леле, хлапетата са разкошни, особено малкият Константин! 😀

Радойчева, ти си супер неприятна персона, дори не подозираш колко много неприятна! 🤢

# 566
  • София
Тази дантелената коя е изобщо?Много капризна се оказа.Тома ми е неприятен, рок не обичам, но поне може да готви и готви с мерак.

# 567
Готви Тома, за разлика от много други, но малко ми е лигав.  Хумуса ми е излишен, можеше друга разядка да избере. Явно всички се промотират там нещо  - Я книга, я диск като него. Трябва и мен да поканят в Черешката да си промотираме книгата с Дзверски вкусния 😁

# 568
  • Radnevo
Радойчева, не знам от кой архив я извадиха, и животинските глави - ужасно неприятни. Тома беше положил старание общо взето, макар да си е лигльо.

# 569
Позьор е Тома, неприятно поведение има.
Иначе готви, личи си, но менюто беше тюрлю-гювеч, сбирщина без идея. Маси отрупани с храна, мезета,ядки, сирена, декорации, прекаленост ... бие на простотия. Пф. Ето, той се опита да ги убие с количество и всичкост.
Внимание към качеството на продуктите демонстрира, браво. И изненадата с децата беше сладка.
"Малката булка" е като кръпка в компанията.

Общи условия

Активация на акаунт