🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 096
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
"Яснивидецът" ми е... Само от коментара му в анонса и вече виждам куха хралупа!

# 721
Оля беше преди няколко седмици в Пресечна точка заедно с Ирина на Иван. Ирина не я хареса и не беше доволна, обзалагам се Grinning и по средата на седмицата изчезна

# 722
  • Sofia
Цветка занесе “уникалният авторски” десерт и на Боби Ваклинов /когато му беше гост в предаването/ и той го оцени с 9 🤣

# 723
Цветка не можах да я изтърпя. Не мога да разбера как може в 21 в. да е толкова неадекватна. Има толкова много модели за подражание – от една страна визия и поведение, от друга трябва вече да е разбрала, че използването на умалителна форма не е жалателно.

За Оля съм чувала от моя приятелка, която работеше с нея, че е авторитарна и с мания за контрол.

Ако промото с екстрасенса не е майтап, ще има с какво да се забавляваме...

# 724
Не знам какво може да покаже Оля, след като някъде бях чела, че много си харесва кухнята, но не я е ползвала никога, за да готви. Въобще, доколкото съм се сблъсквала с нея наживо, неприятна персона.

# 725
  • София
Ясновидецът днес ще готви:

Той избира да посрещне гостите си в уютно заведение, където ще им сервира богато и апетитно меню, включващо салата „Капрезе“ със зелена чушка, предястията ще бъдат миди, приготвени с бира и ризото с майски гъби и печурки. Основното ще бъде калкан, а десертът ще бъде класически крем карамел.

# 726
Менюто звучи добре балансирано.Макар той да ми е много неприятен, ще го гледам.

# 727
  • София
Винаги съм се питала, как намират заведения в които да готвят? Продукцията ли им ги предлага? Щото аз, ако трябва да търся заведение, никога не бих намерила. Няма начин всички да имат познати, със заведения и готови да си отстъпят кухнята. Освен ако не им е почивен ден.

# 728
мен пък ме дразнят с това посрещане в заведения. отделно и намесата е повече от видима в много от случаите. менюта, заготовки, плейтване....

# 729
  • Sofia
Тази седмица може никой да не кани в дома си 🤔 имам такова усещане 😁
Башар може в неговото заведение да е.
Енджи и тя все рекламира диетичната си кухня 🤔
Оля след като не я ползва...
Писателката не в знам..

# 730
Морски  деликатеси и класически десерт. Сьомга ще има ли Joy
Крем карамел обичам.Yum
Ясновидеца го знам.
Дали ще направи прогноза, като готви.
Отдавна не съм го мяркала на екран.

# 731
  • София
Този ясновидеца не го ли съдиха за нещо, опипваше май някакви жени, или се бъркам?

# 732
Мене Цветка ме впечатли как се подхилкваше и кефеше докато Манчев обявяваше точките на останалите. Как пък не ѝ стана поне малко неудобно...
Този ясновидеца не го ли съдиха за нещо, опипваше май някакви жени, или се бъркам?
Не знам за това, но е съден за изнудване на русенски бизнесмен преди 10 години. Изобщо, много читав човек. Joy

# 733
  • София
Този с опипването май беше друг. Този Караджов знам, че беше замесен в нещо. Не беше ли отвличане или се бъркам?

# 734
  • София
Оня не беше ли някакъв Деси?

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 15:08 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт