Геритамин Нео

• 264 826
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
Не знаеx,че B-complex помагат за косата и ноктите.

# 136
става ли за кърмачки, не можах да разбера

# 137
Да попитам дали някой е пробвал да изцеди 1,2 капсулки геритамин в лак.Какво ли ще стане?

# 138
 PeaceС каква цел-аз съм си "седила' и точила със спринцовка/максимално се източва-без загуба/-за маска за коса. Hug

# 139
С цел да заздрави ноктите,но не знам дали няма да се развали лака....?

# 140
Страшно сьм доволна от Геритамин Нео.....имах акне и ужасни белези от него,които с години се опитвах да премахна с какви ли не продукти и просто нз как стана с майка ми не можахме да повярваме,но ми се изчистиха за 4 дни след като започнах да го пия,сьщото беше и с растежа на косата деня преди да започна да го пия се боядисах и пак за 4-5 дни ми се появиха корените на косата   Peace Peace

# 141
Колко време ги пи,за да видиш такъв ефект?

# 142
Пила съм веднъж за 1 месец,но вечер преди лягане мажа геритамин около зоната на очите-има прекрасен ефект.............

# 143
  • София
Пила съм веднъж за 1 месец,но вечер преди лягане мажа геритамин около зоната на очите-има прекрасен ефект.............

а за какво помага около очите, за тъмни кръгове?

# 144

а за какво помага около очите, за тъмни кръгове?
срещу поява на бръчки

# 145
Момичета ще почъчам и аз да ми вземат Геритамин за пиене.Въпроса мие ,как го мажете,използвате някакво подобно масло или си разтваряте хапченцета Thinking

# 146
За пьрви пьт чувам,че може да се маже аз го приемам както пише на опаковката по едно на ден,а при мен резултатите дойдоха 4 дни след като започнах да го пия   bouquet

# 147
Момичета ще почъчам и аз да ми вземат Геритамин за пиене.Въпроса мие ,как го мажете,използвате някакво подобно масло или си разтваряте хапченцета Thinking

LaughingНе се разтварят-те са желатинови капсули-твърди и се пукат-а аз им хванах цаката,като си ги изтеглям с малка спринцовка-така се уползутворява до капчица-без загуби Wink

# 148
Аз не пълнея от него, просто се отразява много добре на ноктите ми. Цената е към 4лв някаде за 20 капсули, пие се по 1 на ден.

# 149
Аз не пълнея от него, просто се отразява много добре на ноктите ми. Цената е към 4лв някаде за 20 капсули, пие се по 1 на ден.
Благодаря!Нали не ти трябва някаква рецепта от лекар,мога да отида и да си го купя още сега?

Общи условия

Активация на акаунт