Геритамин Нео

• 264 827
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
без рецепта е , във всички аптеки има  Peace

# 151
Ей, опасна работа сте значи. По-скоростно ходене до аптеката за нещо, което не е свързано с болест, не съм имала. Дано да има ефекта, който ме накара да излетя толкова бързо от вкъщи.

# 152
  • На планетата Земя
И аз го пия профилактично. Много съм доволна. Peace

# 153
Супер,ще си го купя тези дни и ще пиша да ви кажа дали съм доволна  Simple Smile

# 154
  • 1st floor
аз пък за да не забравям да го пия , го приемах всяка сутрин в нас на гладно- резултатът не закъсня - след месец получих жесток гастирт... в аптеката казаха в никакъв случай да не се пие на гладно... спрях го за един месец , сега пак ще продължа , но след хранене...

# 155
Наистина сте опасна работа и аз ще си го взема тия дни.  Laughing  bowuu

# 156
аз пък за да не забравям да го пия , го приемах всяка сутрин в нас на гладно- резултатът не закъсня - след месец получих жесток гастирт... в аптеката казаха в никакъв случай да не се пие на гладно... спрях го за един месец , сега пак ще продължа , но след хранене...
Tъй като витамините А и Е са мастноразтворими, е добре да се пият по време на храна - просто за да се усвоят, но не мисля, че те са били причината за гастрита ти. Peace

# 157
  • 1st floor
ами незнам newsm78...така ми казаха в аптеката , спрях ги и нещата се успокоиха...казаха, че дразнели стомаха, ако се пият на гладно...когато им казах какво ми е , първото нещо , което ме попитаха е дали пия витамини някакви...

# 158
Ясно, може пък желатиновите капсули нещо да дразнят лигавицата на стомаха newsm78

# 159
днес и аз го почвам

# 160
И аз го почнах днес, но по предписание на гинеколожката ми, заедно с едни други хапчета за нормализиране на цикъла. Прочетох много позитивни мнения, надявам се при мен да не се появят странични  ефекти. По рецепта ми беше предписано Геритамин, но в от аптеката са ми дали Герикапс - доколкото разбрах по постовете ви е едно и също. Една опаковка (2 блистера) струва 4.50лв.
Моята схема е 10 дена - 2 x 1 и още 20 дена х 1. Peace

# 161
  • София
Чувала съм и преди много хубави неща за геритамин. Единственото, което ме притеснява е да не започне да ми се омазнява още по-бързо косата...... newsm78

Някой има ли такива наблюдения........?

# 162
  • София
Чувала съм и преди много хубави неща за геритамин. Единственото, което ме притеснява е да не започне да ми се омазнява още по-бързо косата...... newsm78

Някой има ли такива наблюдения........?

не, не съм имала такива проблеми.

# 163
Аз исках да си купя Геритамин и ми казаха ,че е спрян от прозиводство и си  взех Герикапс .Някой би ли изказал мнение , но е желателно да е пил поне 1 месец . Simple Smile  Wink

# 164
Аз исках да си купя Геритамин и ми казаха ,че е спрян от прозиводство и си  взех Герикапс .Някой би ли изказал мнение , но е желателно да е пил поне 1 месец . Simple Smile  Wink

А ти какво очакваш от грикапса? Чудеса не прави  Wink
Пия го от време на време по схемата, която е на листовката - 1 капсула дневно в продължение на 1 месец. След това се почива.

Общи условия

Активация на акаунт