Отговори
# 135
Стиснати палчета от мен за всички ученици!

# 136
  • при моите любими
Спокойствие и късмет на всички днес.

# 137
Успех мили деца,! Оле и аз съм кълбо от нерви гледам да не го показвам. Децата ги искат в 9 в училище
9 не е ли много рано? От 10ч е изпита. В бележката на детето пише в 9:30 да е в училище. Интересни са номерата на стаите, които са записани - нито на мен ми говорят нещо, нито на него. Той не се притеснява. В училище щели да му кажат коя е тази стая 17. Принципно стаите им са номерирани 102, 215 и т.н. и те така си ги знаят и затова сега гледа странно към това 17 🤣
Най му е кеф, че тази сутрин ще стане по-късно. Аз съм на работа, така че да се изпраща и посреща сам.
Всички ще се справят чудесно днес, не се и съмнявам. Simple Smile

# 138
Успех на всички седмокласници!
Дано успеят да бъдат спокойни и да покажат знанията си!🍀🍀🍀

# 139
  • при моите любими
А при нас пише стая 7206, което според децата е 206. Такава им е номерацията. Ще намерят стаите, сигурна съм.

# 140
  • София
Успех и спокойствие на деца и родители!
Стискам палци!

И при нас е 7188, което е стая 188.

# 141
Успех на всички дечица!
И нас ни викат рано в 8:45 трябвало да са в двора на училището.при нас пък са писали зала 1,2,3,4 Simple Smile госпожата им казала ,че ще им покажат стаите и той си е спокоен.
Сутринта се ошашкахме докато намерим ученическата карта ,която беше яко забутана в едно от чекмеджетата Smiley

# 142
  • Варна
Благодаря за отговора за заглавието. Ще предам на седмокласника, но се съмнявам дали ще ме чуе и ще се съобрази.
В нашето училище ги искат в 9:15, в 9:30 ще влизат в стаите. Смятам да отидем заедно, пеша, да се разходим. Първо не искаше, после каза "Може". Всеки път, като го попитам нещо и ми каже "може", му благодаря за позволението.

Брат му е състезател по лека атлетика, от 2 дни се оплаква от някаква болка в ходилото, и за него трябва да мисля да го водя на ортопед. Вчера ходихме в общината да подава заявление за стипендия, защото има първи места от национално състезание. И запецнах на думата "препятствие", как ми дойде, че се пише с Д, не знам. Добре, че не трябва аз да се явявам на матура

# 143
Успех на децата🍀🍀🍀
Нека силата бъде с тях😜

# 144
При нас номерата са както им са кабинетите. Знаят си ги коя къде е. Моята коконка е готова, даже търпение няма да тръгне, И си виси на тела както всеки път, преди да тръгне, и докато иде пак зяпа в него. Пълно спокоствие, хич не и дреме.

# 145
  • София
Изтеглили са вариант 1.

# 146
  • в очите на дъщеря ми
🍀🍀🍀деца и майки!

# 147
Успех на децата! Да са спокойни и уверени!

# 148
Със 7 отпред са стаите на 7ми клас, със 10 са стаите на 10ти клас.

Успех на всички.

# 149
Успех на децата! И спокойствие на родителите!

Общи условия

Активация на акаунт