Отговори
# 780
  • София
Моят 10-класник излезе и каза, че формулите са били грешни. Към 10:10 са донесли нов лист с формули и са им дали още час и половина.
Не става дума за 7 клас, успокойте се!

# 781
  • Пловдив
Разпечатват задачите и формулите в училищата, когато МОН ги качат и от училище имат достъп.

# 782
Скоби липсвали, не е драма според сина ми, формуалата е позната и който я знае ще се сети, че липсват

# 783
А какво значи грешни формули? И изобщо имало ли е някъде където да са верни - не ги ли разпечатват от едно място?
Знам, че не е за темата за 7 клас, но понеже тук се повдигна въпросът.
На някои места са спрели изпита за 60 мин и са разпечатвали нови формули,а след това са удължили времето на изпита с 60 мин.Чудя се защо трябва да се дават изобщо формули.По мое време ние си ги знаехме и не ни се разрешаваше ползване на разпечатки.

# 784
  • София
А какво значи грешни формули? И изобщо имало ли е някъде където да са верни - не ги ли разпечатват от едно място?

И аз си мисля, че всичките материали се подготвят от МОН, включително и формулите и най-вероятно грешката е за всички градове.

# 785
  • София
Едно време имаше четиризначни таблици и всички ги имахме, нищо не ни раздаваха. Така грешки нямаше как да има.

# 786
Ходил е на седмокласните изпити с подложки, и това е било. Дебели и широки, водят се "парчета за родилки", явно за сериозни лохии са предвиждани. То е за всеки случай, крайна мярка, ако хич не го пуснат. Усещането е за пълен мехур до пъпа, а всъщност вътре я има 50 мл, я не. Позивите обаче са реални и мъчителни. На всеки се е случвало поне по веднъж в годините реална ситуация с пълен мехур, та няма как да не разбира за какво говоря.
МОН- човци пак са на обичайното си ниво, за пореден път.

# 787

На някои места са спрели изпита за 60 мин и са разпечатвали нови формули,а след това са удължили времето на изпита с 60 мин.Чудя се защо трябва да се дават изобщо формули.По мое време ние си ги знаехме и не ни се разрешаваше ползване на разпечатки.
Да трябваше да ги знаем наизуст, затова и до днес ги помня Nerd, както и повечето стихотворения (и тях наизуст трябваше да ги учим) и някои части от разкази, защото много са ми харесали и съм ги запомниля и до днес.

# 788
  • Mars Hotel
Агенция ЕЖК твърди във Фейсбук групата, че на седмокласниците е имало сгрешена формула за конус и са им удължили времето с 30 минути. Не твърдя нищо, само предавам какво видях.

# 789
Светлица, на 7 или 10 клас... според мен някой не е разбрал и си съчинява

# 790
  • София
то изпитите вече вървят, но да се 'запиша' в темата, моят държи матура за 7 клас.

Искам да питам, къде може да проверя какв документи ни трябват за подаване на заявление за първите класирания (което знам, че става само онлайн)

# 791
  • София
Не мога да си обясня това с формулите. На седми клас тези формули се дават от години. Какво е породило сега нуждата да се сменят формулите? На десети клас също са давани миналата година формули.

# 792
  • Mars Hotel
Светлица, на 7 или 10 клас... според мен някой не е разбрал и си съчинява
Много е вероятно.

# 793
  • Пловдив
На 10 клас липсвали някакви скоби във формулите.
Ако на 7 клас е грешна формулата за конус и има такава задача, почти съм сигурна, че дъщеря ми ще я погледне...

# 794
  • София
Мисля, че всяка година са различни, не разпечатват всички формули, които са учили, а само застъпените в задачите, които са подготвили. Не знам дали е така

Общи условия

Активация на акаунт