Отговори
# 315
.На преразказа като обърнала първия лист започнала да пише направо на другия,вместо на обратната страна на първия.Сега се притеснява дали това няма да повлияе

Моят син е направил същото. Квесторите са извикали някой, с когото да се консултират и в крайна сметка не са сложили Z. И аз се притесних. Учителката му по БЕЛ от уроците твърди, че няма проблем. Дано!

И синът ми е направил тази грешка, но след това е писал и на гърба и реално е разменил 2-ра и 3-та страница. Не знам дали ще има последствия при оценката...

# 316
Моля пак да се обсъди 23 задача - според мене има грешка в условието - трябва да се търси НЕВЯРНОТО.

# 317
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз предлагам малко търпение от всички. Най-вероятно до 1 час всичко ще е публикувано официално на страницата на МОН.

# 318
  • София
Аз отговори в темата не видях или нещо съм пропуснала. Моля да ги дадете отново.
Търси след 13 стр.

# 319
  • София
Чухме се най-накрая - хубаво им казват да си изключат телефоните в началото, ама няма да е зле да им напомнят накрая да си ги включат и да се обадят веднага на изтерзаните си майки, че вече си мислих, че са я заключили в училище.
Много беше приповдигната, не знам дали е хубаво. Видял ѝ се е лесен теста, очаквала много по-трудни въпроси. Ще речеш, че никога не е виждала предишни или пробни НВО... Героите ги е познала, каквото се сетих да питам от теста - уж е правилно. Много е харесала текста за преразказ, била се просълзила накрая. Написала 2 страници, без да драска много (това в нейния случай може да е и голямо мазало). Проверила накрая глаголните времена, добавила 2 запетайки и един пълен член.
Заключи: "лесното мина, вече мога да започна да се притеснявам за математиката". Чудесно, аз за тая математика се притеснявам от началото на учебната година, сега вече кротко очаквам неизбежното четвъртъчно бедствие...

# 320
Моля пак да се обсъди 23 задача - според мене има грешка в условието - трябва да се търси НЕВЯРНОТО.

Защо да се търси невярното? Достатъчно ясен е въпросът, а също и кой е верният отговор.

Въпреки че на щерката ѝ се е сторило най-логично "г".

И е объркала в текста за коригиране "инженер". "Нали се пише инжИнер?". Ми, не. Laughing

# 321
Нямам време за четене с разбиране, но ще отговоря на другите:
8 б
9 г
10 в
11 а
12 а
13 минало неопределено
14 уважаван и обичан
15 който е познат днес като Беленския мост
18 а
19 а
20 в
21 а
22 в
23 а
24 - Благолаж /  Еньо/ Странджата/ КириакСтефчов
Ето

# 322
  • София
Моят син пък открил 15 грешки, а те били 14, голям смях.😀😀😀

Радвам се, че мина. За математиката ще сме по-спокойни.

# 323
  • Mars Hotel

И моята! Но това не се брои за грешка, ако правилно си спомням.

# 324
  • София

И моята! Но това не се брои за грешка, ако правилно си спомням.

Според мен е важно да е открил 14-те, които търсят.

Важното е, че мина. С математиката ще ни е по-спокойно.

# 325
  • Разпиляна във въображението
Дъщеря ми не е успяла да познае всички герои, с половин уста ми каза и за тезата. Уж за преразказа е добре, но накрая точките ще покажат.

# 326
  • София
Моята е бетон - 12 грешки и това е. Колкото задачки от примерните тестовете да направи - все 12. И сега е намерила 12. Така че, двете точки оттук са прежалени.

# 327
Може ли отговора и на 16ти въпрос?

# 328
Моята е бетон - 12 грешки и това е. Колкото задачки от примерните тестовете да направи - все 12. И сега е намерила 12. Така че, двете точки оттук са прежалени.
И ние винаги откриваме 12.

# 329
  • Русе
Може ли отговора и на 16ти въпрос?

река Росица, река Янтра и река Дряновска

Общи условия

Активация на акаунт