Отговори
# 705
Здравейте,някой може ли да публикува точната скала за оценяване за 7 клас,че всеки различни казва или са еднакви с тези на 4 и 10 клас? Благодаря предварително!
Какво разбирате под скала за оценяване? За разлика от НВО в 4. клас, в седми и десети точките не се преобразуват в оценки.

# 706
Хайде мамчета започна се. Сега нервите са опънати докрай, стомахът е на топка и мислите препускат. Дано само с нас да е така. Дано децата са спокойни. На нво-то по бел щерката накрая се е притеснила и времето й е дошло малко. Сега се моля да е по различно

# 707
  • София
Аз пък не успявам да се ориентирам къде трябва да се влезе с кода от тази бележка? Трябва ли някаква регистрация преди това? Когато въведа адреса на сайта, ми дава, че страницата не отговаря...
Няма нужда от регистрация, вече е направена служебно.
https://infopriem.mon.bg/

# 708
Аз пък не успявам да се ориентирам къде трябва да се влезе с кода от тази бележка? Трябва ли някаква регистрация преди това?
Прочети си бележката. Там всичко пише.

Да не би да има друга бележка с указания? На нашата бележка е посочен само един адрес на сайта на МОН (който при мен не се отваря) и после кода.

# 709
  • София
Моята беше по-спокойна днес понеже по-гадното за нея нво мина.
Ох, ти пък! Мен даже ме е свило... Така да не обичам математиката... Даже детето ми се вижда да е по - добре от мен. Ама...не е много сигурно.
Аз я обичам Wink Детето се оправя повече от прилично и затова малко съжалявам, че твърдо не иска да продължи с математика.
Иначе да - не че не е притеснена и сега, но нямаше такива изблици и ревове както беше вечерта преди бел.

# 710
Дали някой ще пусне задачите от днешното НВО?

# 711
Да. МОН в късния следобед. Joy

# 712
Аз пък не успявам да се ориентирам къде трябва да се влезе с кода от тази бележка? Трябва ли някаква регистрация преди това?

Да не би да има друга бележка с указания? На нашата бележка е посочен само един адрес на сайта на МОН (който при мен не се отваря) и после кода.
Пробвайте с друг браузър. В бележката трябва да имате и входящ номер след името на детето.

# 713

Пробвайте с друг браузър. В бележката трябва да имате и входящ номер след името на детето.

Да, успях през друг бараузър. Благодаря!

# 714
  • София
Все си мисля,че някой скоро ще качи първи модул.Приготвила съм се да ги реша🤣

# 715
Надали, след оня ден. Ще чакаме явно МОН.

# 716
Надали, след оня ден. Ще чакаме явно МОН.

Какво се е случилио онзи ден?

# 717
Изобщо не погледнах теста по БЕЛ онзи ден, но математиката ще си я реша с кеф следобед. Да видим дали синчето ще помни какво е писал, по БЕЛ помнеше.
Казах му да е спокоен и да не се панира. Вкъщи прави първи модул за 30 минути, на изпита трябва да са му предостатъчни 60.

# 718
Имаше възмута и пледиране за морал.

# 719
С вх.№ и код се влиза тук: https://infopriem.mon.bg/login

Общи условия

Активация на акаунт