Отговори
# 690
Момичета, какво става, ако изгубим служебната бележка след НВО-то? Ще може ли да получим парола по друг начин?

Покрай емоциите съм забравила да заръчам на щерката да я пази…Притеснявам се, че като излезе от НВО-то ще реши да я “изгори ритуално” (да я изхвърли от кеф). Изобщо не се сетих да я снимам поне. Сигурно силно подценявам щерката, ама да има за какво да се тревожа е мойто.
Принципно повече няма да ви трябва, но там е кода за достъп до личния профил на детето, където ще трябва да наредите своите желания. Ако сте я запаметили, не е проблем.

# 691
  • София
wild poppy, само една служебна бележка ли са Ви дали? Досега не си ли влизала в сайта на МОН, за да го видиш и устройството ти да запази паролата?

# 692
Да сме спокойни и с късмет. Стискам палци за всички явяващи се днес.

# 693
  • София
Попи, аз заради подобни възможни изблици снимах бележката, накарах и детето да снима, че и акаунта тествах дали е ок.

Моята беше по-спокойна днес понеже по-гадното за нея нво мина.

# 694
  • София
Изтеглен е Вариант 1. Сега остава да видим и какви са задачите. Simple Smile

# 695
  • София
Момичета, какво става, ако изгубим служебната бележка след НВО-то? Ще може ли да получим парола по друг начин?

Покрай емоциите съм забравила да заръчам на щерката да я пази…Притеснявам се, че като излезе от НВО-то ще реши да я “изгори ритуално” (да я изхвърли от кеф). Изобщо не се сетих да я снимам поне. Сигурно силно подценявам щерката, ама да има за какво да се тревожа е мойто.
Принципно повече няма да ви трябва, но там е кода за достъп до личния профил на детето, където ще трябва да наредите своите желания. Ако сте я запаметили, не е проблем.
Преснимайте си листа или го снимайте с телефона , запишете си паролата.
Тази бележка ще Ви е необходима след НВО само, ако решите да отидете да видите оценената работа на детето.
Преди 3 години не беше нужна за записването или поне така мисля.

# 696
  • Сф
Попи, аз заради подобни възможни изблици снимах бележката, накарах и детето да снима, че и акаунта тествах дали е ок.

Моята беше по-спокойна днес понеже по-гадното за нея нво мина.
Ох, ти пък! Мен даже ме е свило... Така да не обичам математиката... Даже детето ми се вижда да е по - добре от мен. Ама...не е много сигурно.

# 697
  • Велико Търново
Здравейте,някой може ли да публикува точната скала за оценяване за 7 клас,че всеки различни казва или са еднакви с тези на 4 и 10 клас? Благодаря предварително!

# 698
  • София
Моите си знаят. Всичко важно го снимат и ми го пращат на вайбъра.
Но в случая от училището ще ви издадат копие на бележката. Аз все си мисля, че и в училището остава екземпляр на бележката. Но по е юзъра и паролата трябва да ги имат.

Мими, за каква скала питаш? Балообразува се с точките, така както са. А скалата е една и съща и е в наредбата

Стискам палци на децата да са спокойни и да покажат най-доброто.

# 699
wild poppy, само една служебна бележка ли са Ви дали? Досега не си ли влизала в сайта на МОН, за да го видиш и устройството ти да запази паролата?

Оригинал и копие ни дадоха. Седяха забити на корковото табло в нейната стая. Коя е взела и дали не са двете, нямам идея, излязохме заедно от вкъщи.

Не съм влизала в сайта на МОН. Не съм снимала бележката…съвсем през просото в това отношение.

# 700
Аз пък не успявам да се ориентирам къде трябва да се влезе с кода от тази бележка? Трябва ли някаква регистрация преди това? Когато въведа адреса на сайта, ми дава, че страницата не отговаря...

# 701
  • София
Изтеглен е Вариант 1. Сега остава да видим и какви са задачите. Simple Smile
Да видим, ама вече няма да има желаещи да ги снимат и слагат в нета
Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще трябва да чакаме МОН.

# 702
Бележката я снимах, за всеки случай. Но детето каза, че са подписали по 2 бележки и едната е останала в училище.

Моят заплес отдиде самоуверен на математиката,  дано не му изиграе лоша шега това.
Днес съм много по-нервна от БЕЛ. Оф.

# 703
  • София
Хайде, почнали са! Да стискаме палци!

# 704
  • София
Аз пък не успявам да се ориентирам къде трябва да се влезе с кода от тази бележка? Трябва ли някаква регистрация преди това?
Прочети си бележката. Там всичко пише.

Общи условия

Активация на акаунт