Отговори
# 675
  • Някъде там...
Успех на всички деца! Спокойствие и здрави нерви на родителите! Тепърва ще ви чета аз, за нас 7 клас предстои догодина.

# 676
  • Някъде по Дунава
Ще има задача с мостове:)

Успех на всички още веднъж!
Как разбрахте?

# 677
  • София
Gorg0nzola, при вас е било доста емоционална сутрин.
Сутринта се сетих за момчето ти, дали е по-добре. Браво на младежа - надъхан е !
След три години ще се печем на същия огън, ама с по-малко емоции.  Да сме живи и здрави до тогава - деца и родители.

# 678
Успех на децата.

# 679
  • непостоянно
Ще има задача с мостове:)

Успех на всички още веднъж!
Как разбрахте?

Това е просто предположение. Препратка към изпита по БЕЛ 😁

# 680
  • София
Наборката направи картичка снощи, щяла да купи бонбони за "подсилване" след голямото решаване на задачи.
Браво на детето! Възхищавам се на такива деца, съобразителни за малките, ежедневните събития.

# 681
  • Mars Hotel
Напът за училище обсъждахме с дъщеря ми как на мен никога не ми се е случвало да тръгна за изпит по математика с увереност и с идеята, че знам и мога. Smile Математиката винаги ми е била тъмна Индия и всякакви изпити съм взимала на магия и със сравнително ниски резултати. За разлика от мен, дъщеря ми е в позиция да ѝ върви математиката и да я харесва дори. Мисля, че този разговор ѝ помогна да се успокои да се почувства по-уверена.

# 682
  • София
Успех!

# 683
  • София
Нинче, как си?
Мина ли операцията?

Който има 10-класник да знае, че и на тях стискаме палци! Те са по-големи и по други вълнения имат, но изпитът си е изпит. Heart

# 684
Успех на децата ни!

# 685
Момичета, какво става, ако изгубим служебната бележка след НВО-то? Ще може ли да получим парола по друг начин?

Покрай емоциите съм забравила да заръчам на щерката да я пази…Притеснявам се, че като излезе от НВО-то ще реши да я “изгори ритуално” (да я изхвърли от кеф). Изобщо не се сетих да я снимам поне. Сигурно силно подценявам щерката, ама да има за какво да се тревожа е мойто.

# 686
Броени минути до началото на събитието.
Успех на всички деца, да дадат всичко от себе си. А после, какво проверяващ ( сабя ) покаже.

Моето вчера ми каза, че не искала да ходи, щяла само да се ракарва до там, защото знаела, че нищо няма да направи. Казах и, че каквото и да стане, каквото и да направи, изобщо да не и дреме. Тази сутрин тръгна, ооооще по - спокойна от завчера. Ще си проличи в крайна сметка какво е сътворила, чак към края на месеца.

wild, ако си влезнала поне един път в системата с кода и паролата, и си ги запаметила в браузъра, няма проблем да ги видиш от там, а също така, то автоматично ще ти ги попълни. Може дори детето ти да е влезнало за проба, я виж.

# 687
Късмет на всички седмокласници днес! Пожелавам да успеят да решат всички задачи, дори и да са трудни за някои. Успех!

# 688
Спокойствие, късмет и успех на децата ни! Всеки да даде най-доброто от себе си! Flowers Four Leaf Clover

Щерката снощи поиска днес да я изпратя. Сутринта беше спокойна. Дано се справи!

poppy, могат да ви издадат дубликат от училището.

# 689
  • Някъде по Дунава
Момичета, какво става, ако изгубим служебната бележка след НВО-то? Ще може ли да получим парола по друг начин?

Ще ви издадат друга от училището.

Общи условия

Активация на акаунт