Отговори
# 660
Късмет на всички дечица! Нека със спокойствие и лекота да си решат задачите!

# 661
  • София
Публикувам милите думи изпратени от учителката им по МАТ снощи:

НОСЕТЕ СИ: ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ, СЛУЖЕБНА БЕЛЕЖКА, ЧЕРНИ ХИМИКАЛИ, ТРИЪГЪЛНИЦИ, ЛИНИЯ, ПОДОСТРЕНИ МОЛИВИ, ГУМА, СПОКОЙСТВИЕТО И ЗНАНИЯТА!
Мили ученици,
  Вярвайте в себе си! Вярвайте във
възможностите си! Овладейте се и не се страхувайте от изпита – страхът по време
на изпит е най-опасният враг  за успеха
ви! Прочетете няколко пъти условието на
задачите! Не пропускайте нито една дума от него. Не се „ панирайте“ ако някоя
задача ви се стори непозната, най-често това е първоначално впечатление!  Ако една задача не ти „върви“
остави я временно и започни друга.
ЗАПОМНИ:
-   В ТРУДЕН МОМЕНТ НИКОГА НЕ КАЗВАЙ: НЯМА ДА СТАНЕ, НЕ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ….
-   ФОРМУЛАТА ЗА УСПЕХА Е : ЩЕ УСПЕЯ!!!
-     Ако се наложи да откриваш грешки, започни решението отново. Така може да
откриеш и други неподозирани грешки.
-     Ако се измориш, без да се разсейваш затвори очи за няколко мига. Това ще те
ободри и ще възвърне силите ти!

Дечица, изпитите не измерват вашата интелигентност, вашата
стойност или дори вашето обучение.  Те измерват
способността ви да обработвате и пресъздавате конкретна информация в напрегната
обстановка и под стрес. Не всички от нас могат да го направят! Това не означава,
че не сте внимавали в час, не сте учили здраво или че не сте дали всичко от себе
си!  И това със сигурност не означава, че
не сте невероятни, прекрасни човешки същества, които могат да дадат толкова много
на този изчерпан свят!  Вероятно можете да
отговорите правилно на всички тези въпроси в спокойна обстановка. Образователната
система е объркана! Ще се чувствате добре, когато намерите своето нещо!   Ще дойде
и вашето време да блестите!  С ослепителен
блясък!

Покажете най- доброто от себе си!
Можете! Ще успеете! Ще се  справите!

Не забравяйте, че вашите родители ви
обичат и се гордеят с вас! Бъдете спокойни!

Аз вярвам във вас, че ще успеете!!!
Повярвайте си и вие!

# 662
Здравейте, не пиша но ви чета. От цялото си сърце желая успех и спокойствие на моето дете, и всички седмокласници.

# 663
Успех на всички деца Flowers Four Leaf Clover

Моята дъщеря ми изглежда даже прекомерно спокойна, има си планове за следобеда след матурата и това я вълнува. След българския е по-самоуверена и се надявам да не й изиграе лоша шега, че като цяло резултатите по математика са й по-зле.

# 664
  • София
galita, браво на госпожата Ви!
Прочетох го на моето дете. И той се впечатли.

# 665
  • София
Успех, спокойствие и късмет на децата! Flowers Four Leaf Clover

# 666
Успех на децата! Днес се събудихме оптимистично настроени .Аз сънувах ,че им се падат лесни задачи ,а синчето сънувало теореми Sweat Smile

# 667
Успех на всички седмокласници.И здраеи нерви на всички МАМИ. Тези часове ще ни се сторят векове, дишайте дълбоко

# 668
  • София
Пак са изтеглили вариант 1. Дано им е на късмет.

# 669
  • Варна
Успех и късмет на всички седмокласници! Моята дъщеря тръгна спокойна, определено по спокойна от мен убедена, че ще се паднат лесни задачи, а дано.

# 670
Ще има задача с мостове:)

Успех на всички още веднъж!

# 671
Късмет и успех на всичките ни деца!

Да се паднат лесни задачи и да се справят! Flowers Four Leaf Clover

# 672
Успех на децата и днес! Да се справят блестящо!

# 673
  • София
Хайде късмет и успех на децата!

Моето също е по-спокойно от мен. Даже се наложи да ме успокоява: "Спокойно мамо, и болен мога да се справя с всякакъв вид тест, стига да не е преразказ!" Joy

10-класничката разбуди цялата къща в 6:30 с блъскане, тряскане и важната мисия да е епилирана за нейното НВО. Докато си поемем дъх и сегашните ни седмокласници ще станат такива отворковци, така че спокйно, само да сме живи и здрави!

# 674
  • София
Успех на всички малки, големи и още по-големи математици! Всеки да даде максимума от себе си, никакви тъпи грешки да не се допускат днес!

Моята ще ходи след НВО при учителката от уроците. Жената ще ги чака всичките си седммокласници в кабинета си, да разкажат, да излеят емоциите, дано и задачите са излезли до тогава (ама надали, зависи колко време ще откарат). Наборката направи картичка снощи, щяла да купи бонбони за "подсилване" след голямото решаване на задачи.

Общи условия

Активация на акаунт