Отговори
# 840
Някой може ли да реши 21 и 22.
Само дано в бързината не съм оплескала някоя сметка.

Да, времето на колата.

# 841
  • София
Мда, задачата за движение е препънала и моята. И за едни проценти от 1модул не е много сигурна.
Но пък геометричната била елементарна, според нея.
Значи математиката ще 'отсява'.

# 842
Хм, накарахте ме да се кьоря на текстовата. Пусто любопитство 🤣
Не ми се вижда трудна. Решавали сме подобни. Дали обаче сам ще сети как да подходи, не знам. Моят син има малък проблем, че не си вярва понякога, че може да се справи.

# 843
И отзивите от сина ми и класа - много труден втори модул

# 844
И моята дъщеря излезе, каза ми, че не са били трудни задачите. Доволна е. Дано са й верни. Сега й изпратих отговорите от тук и ще си ги свери. Иначе помнела наизуст последната задача, която тук липсва. Дано, дано...🙏🙏🙏

# 845
Някой има ли информация коя задача колко точки носи?

# 846
  • в очите на дъщеря ми
Край, край, краййй......
Девойката се обади ....... не ревеше.....
Решавала е 1-ви модул и част от едната задача от 2-ри.........това е.....няма да гледам отговори и да смятам точки....

# 847
  • София
Тук също има задачите и са ги решили.

# 848
Някой има ли информация коя задача колко точки носи?

След малко МОН ще качат и задачите и отговорите и точкуването

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 13:31 от Tickles

# 849
С риск да се повторя. МОН, ЦОПУО и в частност съставителите на теста.
Аз ли не съм наред или в сайта, споделен от Mrs Jan под решенията на задачите има коментар с час 10:22?

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 13:28 от Анонимен

# 850
Чух се и аз с младежа. Забравил бил да ми се обади. Тъй де, той ми звъни само, ако има зор за нещо. Сега защо да ми звъни.
Неговото мнение - много лесен първи модул, но не е сигурен, дали е решил 20-а вярно. За втори модул - много лесни алгебрична и геометрична (въпреки това е способен да оплеска алгебричната, ще видим). Задачата за движение не е успял да реши. Казах му какво е трябвало да направи, каза едно "вярно, ама не се сетих".
Отпраши на тренировки. Ще огледаме отговорите довечера и най-важното - ще решим текстовата.

# 851
Мойта не ревеше, обаче на мен ми се реве.
Така като я слушам - не се надявам на много точки.
Ами това си е - на който му върви математиката, му върви. И на уроци ходи цяла година и си беше мъка. за съжаление явно й липсва аналитична мисъл...

Здраве да е!

# 852
Не е доволна и моята. Излезе към 13 без нещо, не реве, но е доста сдухана. Задачите с движение уж ги харесва, но тази й била трудна, само едната подточка решила. Геометричната уж е решила и другата частично.
На тестовите една грешка и на това с процентите не съм сигурна дали го е направилна правилно.

# 853

Здравейте,

на 19б) според мен е 12:10:15:3 Simple Smile

Есента е 50, като го разделим на 5 става 10 Simple Smile
Май се търсят поотделно отношенията в неразложима дроб, т.е. не са ли 6/5 и 5/1
А на 19 в колко сте получили

# 854
Излезе и моето. Доволен е. Решавал е по всички задачи. Да видим какво е оплескал.

Общи условия

Активация на акаунт