"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 841
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета на 28год съм,и ми откриха лява маточна тръба запушена…Отпушваме я хахах ако така мога да се изразя на 29.07….ОВ ми беше на 2.08 правих ме опити точно в деня и по рано,не съм засичала ОВ с тест…календара ми показва че имам 2дни закъснение правих тест но не и с сутрешна урина и е отрицателен а само да добавя че съм като часовник с цикала ми нямала съм закъснение преди това редовен ми е цикъла 😭😭😭..вече незнам какво да си мисля а имам някакви  усещания и предървяния От към пъпа и ниско към корема…бях сигурна че ще е две чартички но като видях една и се рвзачаровах мн 😞😞

# 316
Здравейте, някоя от вас имала ли е чхг ( 10 ден от О ) със стойност 1.12iu/l и да е настъпила бременност?

# 317
Не ми е позната мерната единица , но дори и по референтни да е отрицателно , пак е възможно след 2-3 дни резултата да е друг . Малко вероятно , но възможно .

# 318
Здравейте,момичета. Доста неща съм прочела тук и доста теми. За пръв път ми се налага да пиша и се надявам да прочета вашите мнения. Та така,преди 4 месеца направих "задържан аборт" в 10г.с. Имам детенце на 5 годинки. С Мъжа ми се правим секс без да правим опит за бебе нали уж да изчакаме 4,5 месеца след аборта. Цикъла ми е редовен с точност през 28 дни. Да,но сега този месец на 09.08 трябваше да ми дойде и не ми дойде,на 16ти бях на преглед при генеколог. Генеколожката каза,че вижда сакче с точица в яйчника-преличало е на блеменност,но е твърде рано да каже какво е. Категорично каза,че нямам кисти.. посъветва ме да направя тест,та направих 3 теста и се -отрицателни.. вече 9 дни закъснение не знам какво е имам леки болки като менструални,но си ги имам от 10,15 дни. Ще изчакам още 2,3 дни и ще направя нов тест и в краен случай ще пусна кръвен,изчетох всички подобни теми,но така и не намерих точен отговор,та възможно ли е да съм забременяла по някакво чудо без опит. Не сме се пазили с предпазни неща 😄

# 319
С три теста отрицателни при голямо закъснение и редовен цикъл според мен не си бременна.

# 320
С три теста отрицателни при голямо закъснение и редовен цикъл според мен не си бременна.

Възможно ли е да е станало в късна овулация ?

# 321
Колко късна трябва да е тази овулация... Бих направила кръвен тест, ще знаеш със сигурност.

# 322
Здравейте,момичета. Доста неща съм прочела тук и доста теми. За пръв път ми се налага да пиша и се надявам да прочета вашите мнения. Та така,преди 4 месеца направих "задържан аборт" в 10г.с. Имам детенце на 5 годинки. С Мъжа ми се правим секс без да правим опит за бебе нали уж да изчакаме 4,5 месеца след аборта. Цикъла ми е редовен с точност през 28 дни. Да,но сега този месец на 09.08 трябваше да ми дойде и не ми дойде,на 16ти бях на преглед при генеколог. Генеколожката каза,че вижда сакче с точица в яйчника-преличало е на блеменност,но е твърде рано да каже какво е. Категорично каза,че нямам кисти.. посъветва ме да направя тест,та направих 3 теста и се -отрицателни.. вече 9 дни закъснение не знам какво е имам леки болки като менструални,но си ги имам от 10,15 дни. Ще изчакам още 2,3 дни и ще направя нов тест и в краен случай ще пусна кръвен,изчетох всички подобни теми,но така и не намерих точен отговор,та възможно ли е да съм забременяла по някакво чудо без опит. Не сме се пазили с предпазни неща 😄

Как така вижда сакче в яйчника?? Ако има предвид извънматочна тя в в тръбите, не в яйчника. Откъде ги намирате тия доктори. Направо ходи си пусни ЧХГ.

# 323
Извънматочна бременност може да е не само в тръбите, но и яйчниците, коремната кухина и шийката.

# 324
Колко късна трябва да е тази овулация... Бих направила кръвен тест, ще знаеш със сигурност.

Да,утре ще отида да пусна кръвен тест,ако не да търсим причината за това закъснение. Имала съм киста преди да родя първото ми дете,но цикъла тогава не ми закъсняваше. Попринцип самият цикъл ми е адси болезнен,сега усещам само тъпа болка в областа на кръста и яйчниците.

# 325

Да,утре ще отида да пусна кръвен тест,ако не да търсим причината за това закъснение. Имала съм киста преди да родя първото ми дете,но цикъла тогава не ми закъсняваше. Попринцип самият цикъл ми е адси болезнен,сега усещам само тъпа болка в областа на кръста и яйчниците.

# 326
Здравейте искам да попитам според вас полужителен ли е ? Идва ми по принцип на 34 ден ,а сега е 44 правен по указанията с първа урина на гладно след ставане... Тъй като имах мъртво раждане 2021г все още не мога да повярвам истина ли е ... А генеколожката ми писа дане серадвам докато неме види на ехограв благодаря ви за мнениета!

# 327
Според мен е положителен 🙂 успех.

# 328
Няма съмнение, че е положителен.

# 329
Здравейте, мили дами.
Имам един въпрос. Имам съвсем малко закъснение, а цикъла ми е редовен. Имам болки като при ПМС и тъй като е твърде рано за тест, моля да ми кажете, ако имате представа, вредни ли са болкоуспокояващите при ранна бременност?

Общи условия

Активация на акаунт