"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 803
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Въпросът ти е за инвитро тема. Все пак - за директно преди инвитро около 5-600 лв общо за двамата - това са вирусология, кръвна група и т.н.
Вече, за да се стигне до инвитро sky is the limit.

# 136
Здравейте момичета имам един въпрос, на някоя случвало ли и се следната ситуация, приемам противозачатъчни и имам още 3 хапчета нали ппц след изпиването на 21таблетки и до 7 дни трябва да дойде МЦ но ми се появи днес леко зацапване възможно ли е да има бременност
При мен си ми дойде, а ми оставаха 8 хапчета, и не беше бременост.

# 137
Да но се притеснявам защото беше съвсем леко зацапване и спря

# 138
Здравейте, имам едно детенце и от 3 месеца правим опити за второ. Този месец по точно юни цикъла ми дойде на 15ти и на 16ти (цикъла ми продължава попринцип 7 дни) приключи след това имаше леко прокървяване и отрицателен тест. Цикъла ми варира от 28 до 31 дни. Продължаваме с бебеправенето и в момента усещам силна тежест в гърдите все едно са пълни ( а аз никога не съм кърмила) по време на овулацията по календар имах странно придърпване от дясно ниско долу. Кога най рано мога да направя тест и има ли шанс според вас това да са симптоми на бременност

# 139
Здравейте, не съм сигурна дали въпросът ми е за тук, но понеже съм нова....
Последния ми МЦ беше на 18.06.22, на 01.07 вечерта  и на 02.07 сутринта теста за овулация беше положителен, на 02.07 и на 04.07 имахме полов контакт, понеже искаме бебе, на 3.07 получих много леко зацапване еднократно ,което продължи 1 ден, седмица по-късно на 07.07 ми се появи същото кафяво зацапване което е едва забележимо по бельото, въпросът ми е дали е възможно първото зацапване да е от овулацията, а сега второто да е имплантационно или е твърде рано, доста се притеснявам и понеже нямам търпение много ми се иска да разбера какво точно се случва . Имам леки спазми в областа на корема , остават ми още 8 дни до цикъл?

# 140
Всичко е възможно. Simple Smile ама в такъв случай нямате още 8 дни до М и около 15.07 е датата, броят се 14 дни след О

# 141
Според календара трябва да ми дойде на 17.07, рано ли е за тест?

# 142
Рано е 😉

# 143

Аз смятам според О кога да чакате(нечакате) М приложението нз кога ви казва, че е била О. Просто стандартно цикъла настъпва 12-14 дни след 0. Преди 13.07 няма смисъл да правите тест освен ако не е кръвен и пак най - рано утре.

# 144
Кръвният колко дена преди закъснение показва евентуална бременност?

# 145
Кръвният колко дена преди закъснение показва евентуална бременност?
Зависи, но най -рано 10 дни след доказана 0. Иначе просто е недостоверен

# 146
Благодаря ви!

# 147

5 дни преди менструация. Не е с първа урина.
Излезе ми още на минутката след като си направих теста беше розова, но забравих да я снимам. Вие какво мислите?

# 148
Колко точно зацапване се брои за implantation bleeding? Вчера по едно време имах леко розово, после стана ярко червено и сега се чудя цикъл или бебе защото винаги има 'парчета' пък за сега няма. Няма я и онази болка, от която звезди по сред бял ден виждам. С първото нямах никакво зацапване, за това питам.

# 149
Дайте повече информация. Колко дни преди менструацията? Засичате ли овулация с лентички и колко дни от нея са минали? Колко дни ви е цикълът? Няма съсиреци, а продължително ли тече, или от вчера няма нищо?

Общи условия

Активация на акаунт