"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 837
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Странното е че и двата теста по време на цикъл бяха положителни

# 346
  • USA
Странното е че и двата теста по време на цикъл бяха положителни

Няма нищо странно в това. Имате цикъл не значи хормона е на 0...теста отчита мин.10

# 347
Т.к. стана въпрос за биохимична бременност, искам да попитам тези от вас, които са разбрали, че са имали такава, имали ли сте по-обилен цикъл с големи съсерици? Т.е. ако не сте си пускали ЧХГ, може ли по друг начин да се разбере за биохимична?

# 348
Здравейте. Искам да попитам, при нередовна М на 24-29 дни, как се брои закъснение? След 29-ти ден ли?

# 349
Да, няма как да се брои след 24-ти, ако често идва след това.

# 350
Благодаря за отговора.
На кой ден е добре да направя тест? Да изчакам ли 2-3 дни или би трябвало и на първия ден от закъснението да има две черти?
КлиърБлу добри ли са?
Извинявам се, за първи път ми закъснява и никога не съм пипала тест до сега. (На 25 години съм).

# 351
Т.к. стана въпрос за биохимична бременност, искам да попитам тези от вас, които са разбрали, че са имали такава, имали ли сте по-обилен цикъл с големи съсерици? Т.е. ако не сте си пускали ЧХГ, може ли по друг начин да се разбере за биохимична?
Да, аз съм почти сигурна, че имах биохимична, когато действахме за второ бебе с ММ. Беше ми закъсняло с 13 дни от датата, а винаги ми идваше точно на дадената дата. И тъкмо вече мислех да си взема тест и да проверя и хоп то взе, че се появи МЦ, но беше доста обилно със съсиреци и доста болезнено. Друг път не съм имала такива болки и точно по това разбрах, че е станала биохимична. Е това не ме отказа след МЦ отново да се задействаме с ММ и на следващия месец се хвана  и сега малкия герой си спинка сладко вече на 6м.

# 352
  • София
Момичета, колко дни след евентуално зачеване може да се появи гадене или други ранни симптоми на бременност?
Гадене,  при мен започваше около 6та седмица,  като се усилваше към 10-11та. Някои жени нямат гадене.
Аз имам ранен симптом, още преди залъснение- пишкане посред нощ. Като около 10 та седмица вече ставах по 4 пъти на нощ. Сега съм 17- та,  вече пак пишкам само по 1 веднъж на нощ.

# 353
Моля за мнение....

# 354
Без инфо на кой ден от Ц е има ли закъснение.. но снимката изглежда невалиден/пренапоен.

# 355
Здравейте момичета! Писах и в една друга тема, но не получих отговор, затова пиша и тук. Цикълът ми дойде на 27.07. (Продължителност 29-30дни). Овулацията за жалост не я хванах. Имах един почти пол.тест на 06.08., но след това само отрицателни ову тестове. На 17.07. имахме полов контакт с мъжа ми и имах много силни болки в яйчника. Направих си ову тест и беше положителен (тестовата беше по-наситена от контролната). Направих си обаче и на други две марки тестове - бяха отрицателни.
Цикълът ми трябваше да дойде по календар на 24-25.08. Все още не ми е дошло, а теста за бременност беше отрицателен. Вчера имах силни болки все едно ей сега ще ми дойде, но не дойде. Гърдите ме болят УЖАСНО много, все едно ей сега ще ми дойде.. така съм от два дни.
Въпросът ми е: възможно ли е да съм имала късна овулация на 17.08. и съответно да съм забременяла или ако не съм, то цикъла да ми дойде след 12-14дни от овулацията.
Ще се радвам ако някой сподели мнение.
Закъснение до сега никога не съм имала.

# 356
Здравейте момичета! Писах и в една друга тема, но не получих отговор, затова пиша и тук. Цикълът ми дойде на 27.07. (Продължителност 29-30дни). Овулацията за жалост не я хванах. Имах един почти пол.тест на 06.08., но след това само отрицателни ову тестове. На 17.07. имахме полов контакт с мъжа ми и имах много силни болки в яйчника. Направих си ову тест и беше положителен (тестовата беше по-наситена от контролната). Направих си обаче и на други две марки тестове - бяха отрицателни.
Цикълът ми трябваше да дойде по календар на 24-25.08. Все още не ми е дошло, а теста за бременност беше отрицателен. Вчера имах силни болки все едно ей сега ще ми дойде, но не дойде. Гърдите ме болят УЖАСНО много, все едно ей сега ще ми дойде.. така съм от два дни.
Въпросът ми е: възможно ли е да съм имала късна овулация на 17.08. и съответно да съм забременяла или ако не съм, то цикъла да ми дойде след 12-14дни от овулацията.
Ще се радвам ако някой сподели мнение.
Закъснение до сега никога не съм имала.

При плюс тест за Ову на 17.08 то тя да е била на 18.08. Значи чакате цикъл на 31.08 горе долу 14 дни може да пробвате утре с тест за Б дали сте успяли. Шанс винаги има докато не дойде М успех.

# 357
Благодаря за отговора! Да видим какво ще стане.. мисля да направя тест на 31.08. ако дотогава не ми е дошло.
Благодаря! Стискайте палциии 🍀

# 358
Добър вечер!Ц ми закъснява, трябваше да ми дойде на 24.08,но не.Рано ли е да си направя тест?Благодаря предварително!

# 359
Не е рано.

Общи условия

Активация на акаунт