"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 853
  • 732
  •   1
Отговори
# 360

Много благодаря!Силно се надявам да видя двете чертички!🥰

# 361
Здравейте. Правих си кръвен тест,който отчете 153.80,закъснява ми със 7 дни. Обаче си нямам и на идея,кога може да се види на ехограф,за да знам кога да си запиша час. Първа бременност ми е и не съм много запозната. Благодаря

# 362
Като стане над 1000 може да идете.

# 363
При резултат от кръвен тест 500+ лекарката ме извика на следващия ден и подтвърди бременност с точица в сакчето. Във вашия случай, ако хормонът се удвоява както е прието за нормално на всеки 48ч. би сбедвало най-рано след около 4-5 дни да може да се установи бременност с вагинален ултразвук. Ако се увеличава ЧХГ с по-бързи темпове може да се пледположат близнаци, но тогава ще трябва да почакате по-дълго за да се видят точиците. Като цяло ако не сте в някоя рискова група и нямате повод за притеснение може да изчакате около 2 седмици и като отидете на преглед даже да чуете сърчицето на бебето. Кажете на вашия лекар какъв ви е резултата и го оставете той да прецени кога да ви извика за потвърждение на база вашето състояние.

# 364
Объркана съм.
Има ли нещо според вас

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 13:57 от bubanka

# 365
  • Пловдив
Аз не виждам нищо. Купи и направи друг тест /друга марка/. Съществуват и кръвни тестове. Закъснение има ли?

# 366
Момичета, с евентуална овулация на 18.08. , днес е 12ти ден от нея, възможно ли е теста да не е показал правилно и да е прекално рано? Чак от 14ти ден трябваше май да си направя теста..

# 367
  • Пловдив
На теста пише "отчита на 1,2... ден от закъснение". Никой тест не твърди "отчита от ЕВЕНТУАЛНА овулация" или "отчита от евентуален полов акт".

# 368
На теста пише "отчита на 1,2... ден от закъснение". Никой тест не твърди "отчита от ЕВЕНТУАЛНА овулация" или "отчита от евентуален полов акт".

Права сте! Макар, че на теста пишеше 4дни преди цикъл.. ох ужас, така е, права сте!
Побърках се вече… благодаря за отговора все пак! 🌺

# 369
  • София
Момичета, с евентуална овулация на 18.08. , днес е 12ти ден от нея, възможно ли е теста да не е показал правилно и да е прекално рано? Чак от 14ти ден трябваше май да си направя теста..
Аз съм в същата ситуация,след стимулация,поставихме Хориомон 5000 на 16.08 предполага се,че на 18.08 е била овулацията.Имахме контакти на 15,16 и 18.08.
Днес на 12 ден след овулацията теста е отрицателен,т.к.ми изписаха и Дуфастон от 21.08 за 10 дни,утре ми е последния прием.
Винаги след Дуфастон ми идва цикъла 3 дни след последния прием,до тогава ме крепи малка надежда,но с тези отрицателни тестове се съмнявам да е станало.😢
Ще чакам!!!

# 370
Вики, стискам палци! Успех!!! И пиши да кажеш какво е станало…дано скоро да видим двете чертички 🍀

# 371
Здравейте, момичета! Теста е от днес следобяд 13 ден след овулация. Какво мислите Thinking дали е изпарителна черта или втора бледа чертичка?

# 372
Тестът е изсъхнал и съответно невалиден. Би било несериозно да предполагаме.

# 373
Здравейте,

коя от вас засича овулация чрез базална температура?
Според мен моята графика вече е трифазна, което би означавало че се е получило. За тест за бременност е още рано.

# 374
Здравейте! За първи път пиша тук и като цяло и за първи път се сблъсквам с това нещо.
Закъснява ми вече 6-ти ден. Имам си ПМС симптоми - подут корем, болезнени гърди, болки ниско долу. Правила съм си три теста. Първия с много, много бледа втора черта, която се появи след указаното време за резултат, втори отрицателен, трети направен на другия ден също с втора още по-бледа черта, едва доловима.
Дата на последна менструация - 28.07., като предния месец ми закъсня с 3 дни. Овулация не следя.
Ако е станало нещо, е на 13.08.
Вчера веднъж имах много леко кафеникаво зацапване, днес е съвсем малко повече.
Пуснах си ЧХГ. Та какво ще ме посъветва те?

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 11:37 от TheQueenK

Общи условия

Активация на акаунт