СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 193
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, не си създавайте излишни притеснения, когато няма повод.
Повечето дори няма нужда да си пускате ЧХГ и да установявате бременност преди цикъл, според мен.
За притеснение е примерно, ако ЧХГ 3 дни преди цикъл ви е било 21, а в деня на очаквания цикъл е 22.

# 466
Здравейте и от мен!
Не съм вярвала,че ще задавам глупости въпроси,но след два неуспешни трансфера и това се случва 😁
Днес ми е 7ми ден след трансфер на пет дневен ембрион.Стойност на чхг-39.Зная,че като направя след няколко дни повторен,ще се разбере според удвояването(дай Боже) ,но за първи път в живота си виждам някаква надежда и се шашнах.Според Вас как е като стойност за този ден?

# 467
Здравейте и от мен!
Не съм вярвала,че ще задавам глупости въпроси,но след два неуспешни трансфера и това се случва 😁
Днес ми е 7ми ден след трансфер на пет дневен ембрион.Стойност на чхг-39.Зная,че като направя след няколко дни повторен,ще се разбере според удвояването(дай Боже) ,но за първи път в живота си виждам някаква надежда и се шашнах.Според Вас как е като стойност за този ден?
Като стойност е положителна Simple Smile Това и по референтните стойности на резултата от лабораторията можете да го разберете. Повече от това може само някой пророк да ви каже в този момент. Засечете в същата лаборатория по същото време след 48 часа и тогава ще видите как се развиват нещата. Пуснете и Прогестерон когато пускате ЧХГ, за да си го следите и него паралелно с ЧХГ. Успех!

# 468
Екатерина, ето малко статистическа информация по темата. А иначе много заивис от следващите тестове - тъй като сте се излседвала твърде рано, аз бих пуснала на 10 ден и след това на 12 (или 9 и 11, за да си видите дали се удвоява)
https://natalist.com/blogs/learn/what-is-a-good-beta-hcg-after-a … f-embryo-transfer

# 469
Здравейте смятате ли че е нужно да продължавам да пускам чхг или вече няма нужда

# 470
Според мен няма нужда вече. Чакай си прегледите и така напред Wink

# 471
Здравейте смятате ли че е нужно да продължавам да пускам чхг или вече няма нужда

Няма нужда.
А какво Ви накара изобщо да пускате ЧХГ? Имате загуби, кървене, не се вижда сакче/не отговаря на размерите, имате нужда от спешна терапия още преди закъснение? Или просто така?

# 472

Няма нужда.
А какво Ви накара изобщо да пускате ЧХГ? Имате загуби, кървене, не се вижда сакче/не отговаря на размерите, имате нужда от спешна терапия още преди закъснение? Или просто така?
имам предни загуби и сега просто си умирам от страх,нямам оплаквания предните пъти бях с кървене и болки сега пия утрогестан защото малко беше по нисък прогестерона...имам нисък айчников резер и ми казаха че колкото и да забременявам с един момент ще спират развитие бебетата защото нямам качество на айцеклетката и сега като видят че съм бременна превъртях,иначе бяхме на лекар видя се сакче отговаря си на седмиците просто лудоста яко ме тресе, не спирам да си пипам гърците защото сякаш повече ме боляха от днес тичам до тоалетна през 10 мин
РЕЗУЛТАТА Е 3132 ВЧЕРА 2341 КАК МИСЛИТЕ

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 12:05 от vikinci

# 473
Здравейте! Бременна в 7г.с и 5 дни с чхг 89 707.00. Според вас може ли да са близнаци, понеже лекарите имат разногласия.

# 474
Здравейте! Бременна в 7г.с и 5 дни с чхг 89 707.00. Според вас може ли да са близнаци, понеже лекарите имат разногласия.
При този резултат не се ли вижда на видеозон? Няма как ние да Ви кажем.

# 475

Аз на 18 ден след трансфер на 2 тридневни имах почти 9000 чхг. В момента съм 7 гс и 5 дни, но на ехографа виждат само 1... И аз мислех, че са 2, но засега второ не се вижда

# 476
[/img]
Едното е от вчера едното от днес

не излиза снимката, която сте прикачили

# 477
Стойностите вече са големи,не се удвояват така бързо,не съм сигурна над 1000 или над 3000 нормата беше до 96 часа. Изчакай си прегледа и вярвай,че всичко ще е наред!☺️

# 478
Прогестерона мисля че в тези единици е много добър. Чхг вече забавя удвояването си при високи стойности. Няма нужда вече да го пускате

# 479
Стойностите вече са големи,не се удвояват така бързо,не съм сигурна над 1000 или над 3000 нормата беше до 96 часа. Изчакай си прегледа и вярвай,че всичко ще е наред!☺️
Много благодаря успокойхте ме

Общи условия

Активация на акаунт