СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 043
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Мисля още в сряда да пусна , а в четъртък съм на преглед,  много благодаря за съвета , Celeste_10

# 586
Здравейте дами , пиша ви леко притеснена , надявам се според вас да са окей резултатите , ЧХГ- 24 .10 - 17,25 , 26- 68,75, 31.10-  253 , а проестерона ми е 70.70 , последна менструация 27.09.2022, на 26 дни е цикъла Simple Smile Бшагодаря ви

На прегледа в четвъртък се съннявам, че ще се види нещо, ЧХГ е хубаво да е над 1000, за да се види точка на ехограф. Прогестерона ви е чудесен. Малко бавно се покачва ЧХГ явно при вас е на 72ч . Успех и пухкав финал, според мен на 2 седмици закъснение отидете на преглед,  освен ако нямате някакви проблеми налагащи лечение.

# 587
Здравейте дами , пиша ви леко притеснена , надявам се според вас да са окей резултатите , ЧХГ- 24 .10 - 17,25 , 26- 68,75, 31.10-  253 , а проестерона ми е 70.70 , последна менструация 27.09.2022, на 26 дни е цикъла Simple Smile Бшагодаря ви

На прегледа в четвъртък се съннявам, че ще се види нещо, ЧХГ е хубаво да е над 1000, за да се види точка на ехограф. Прогестерона ви е чудесен. Малко бавно се покачва ЧХГ явно при вас е на 72ч . Успех и пухкав финал, според мен на 2 седмици закъснение отидете на преглед,  освен ако нямате някакви проблеми налагащи лечение.

Благодаря Милена , така ме насрочи докторката миналата седмица , това чхг направо ме побърква , но ме успокоява факта че рейнджа е 48/72 часа , при мен е 60/65 часа Sad Хубава вечер

# 588

Здравейте! Имам два положителни теста и един много блед на Шур Чек, днес получих и резултатите от кръвния тест, до колкото разбирам има бременност, нали? Защото виждам таблици с показатели, но в друга мерна единица.

# 589
Бременна сте, да!честито!

# 590
Здравейте, доста четох, но не намерих сходни на моят случай и за това пиша за мнение. Малко повече от година правим опити, но без резултат. Имам 2 биохимични бременности. Правихме нужните изследвания и лекарите казват, че всичко е наред и няма от какво да се притесняваме. На 25.09 беше последен цикъл попрницип ми е редовен с малка разлика понякога. До днешна дата закъснението ми е някъде десетина дни, на 5ти ден правих тестове с бледа втора чертичка и от време на време имах болки като срязване ниско в корема. Преди два дни на 1ви бях на преглед и АГ каза, че се вижда нещо в дясна тръба и има съмнение за извънматочна бременност. Прати ме за бета чхг и каза след седмица да отида пак. През това време ако болките се усилят да отида по спешност в аг отделението със снимките и резултатите от изследването.Стойностите ми са 363 и съм доста притеснена какво се случва, времето минава ужасно бавно а болките ту ги има ту ги няма.

# 591
Здравейте, доста четох, но не намерих сходни на моят случай и за това пиша за мнение. Малко повече от година правим опити, но без резултат. Имам 2 биохимични бременности. Правихме нужните изследвания и лекарите казват, че всичко е наред и няма от какво да се притесняваме. На 25.09 беше последен цикъл попрницип ми е редовен с малка разлика понякога. До днешна дата закъснението ми е някъде десетина дни, на 5ти ден правих тестове с бледа втора чертичка и от време на време имах болки като срязване ниско в корема. Преди два дни на 1ви бях на преглед и АГ каза, че се вижда нещо в дясна тръба и има съмнение за извънматочна бременност. Прати ме за бета чхг и каза след седмица да отида пак. През това време ако болките се усилят да отида по спешност в аг отделението със снимките и резултатите от изследването.Стойностите ми са 363 и съм доста притеснена какво се случва, времето минава ужасно бавно а болките ту ги има ту ги няма.

Силно се надявам да не преминавате през извънматочна бременност. Моят съвет е 48 часа след първото да пуснете второ, за да видите как нараства и да могат да се вземат незабавни мерки

# 592
Габи В, и моят съвет е да пуснете две ЧХГ през 48 часа и ако не нараства правилно (не се удвоява), директно отидете да ви видят. Пожелавам ви да са безпочвени тревогите!
Какви изслевяания сте правили след двете биохимични?

# 593
Габи В, и моят съвет е да пуснете две ЧХГ през 48 часа и ако не нараства правилно (не се удвоява), директно отидете да ви видят. Пожелавам ви да са безпочвени тревогите!
Какви изслевяания сте правили след двете биохимични?
Бяха ме пратили при ендокринолог и той ме прати за изследване за хормони гледа ми щитовидната жлеза и каза, че всичко е наред и няма причина да се случи отново просто такъв късмет съм имала това му бяха думите. Мъжа ми направи и той хормони и спермограма и при него всичко е в норма. Общо взето не ми дадоха точно обяснение а просто понякога така ставало от стрес или други външни фактори нищо плашещо.

# 594
Здравейте на всички Simple Smile
На 06.10 беше последният ми период.
На 31.10 започна кафяво зацапване, което спря на 04.11
На 01.11 бях при гинеколог, който ме изпрати да си пусна
 ЧХГ - 55.21 IU/L и прогестерон - 49.96 ng/ml... Каза ми на 04.11 да повторя
 ЧХГ - 227.41 mIU/L и прогестерон - 37.1 ng/ml

Двата теста са правени в различни лаборатории, тъй като ми се наложи да сменям местоположение.... Чакам отговор от гинеколог, но да Ви питам - как ви се струват тези стойности? Притеснявам се, тъй като преди една година имах извънматочна бременност!
Едните стойности са в IU/L  а другите са в mlu/ml имат ли разлика?

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 16:57 от Виктория Дженкова 729108

# 595
Виктория, ЧХГ се удвоява добре, но трябва да се обърне внимание на падащия прогестерон.
Аз на ваше място бих пуснала още веднъж хормоните на 06.11 (48 часа след последното изследване).

# 596
За втори път си направих уринарен тест беше отрицателен резултата ( 01.11)  вече имам 14 дни закъснение Sad

# 597
За втори път си направих уринарен тест беше отрицателен резултата ( 01.11)  вече имам 14 дни закъснение Sad

Може да си задържала Ф. Отиди на лекар

# 598
Здравейте,

Прочетох няколко страници от темите за чхг, но виждам различни мерни единици от тези, които имам на своя тест. Бих искала да ви помоля за помощ с разчитането на резултатите (след 2 дни съм на преглед, но пусто вълнение)..Confused
- Имам закъснение на месечния цикъл 13 дни
- Днес си пуснах чхг и това са резултатите:

Безкрайно ще съм благодарна, ако някой може да ме ориентира с мерните едици при mIU/ml. Flowers Sunflower

# 599
Здравейте. Тестът Ви е отрицателен.

Общи условия

Активация на акаунт