Лакове за нокти - 160

• 48 537
  • 744
  •   1
Отговори
# 375

21 - номер 48
BEL - номер 65
GR glitter - номер 203

# 376
nadia23, диагнози не поставям на никого, нямам вина, ако сте се припознала. Препоръки не виждам, всички над вас са написали същото.
Изказала сте мнение, аз също и съжалявам, ако това ви е подразнило по някакъв начин. Самочувствието е хубаво нещо Hands Plus1
Ще очаквам препоръките за топ лаковете, които имате предвид, за да ги пробвам
/освен Poshe, видях, че се спряга често, когато и ако ми попадне/.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 06:10 от mimoza7710

# 377
Как ви се струват (упражнявам френски маникюр, директно с четката на един Вибо и се чудя искам ли да сменям лака)?🤔🤔

# 378
Долче много е интересна комбинация .Получило се е добре ,на мен ми харесва -браво!😍

# 379
Здравейте! Ще приемете ли един нов член, завърнал се към класическия маникюр с обикновен лак? И за първоначален запис, някой ако търси топа на seche vite, има го в магазин Вишнев цвят във Варна, а за тези , които не са от там, сайта предлага и онлайн поръчки.

# 380
  • София
Долче,  на мен ми харесва.

Анито4,добре дошла.

И сега някой да каже дали е срещал в Бг сайт където продават Чайна конфети която показа Надя.

# 381
Долче,  на мен ми харесва.

Анито4,добре дошла.

И сега някой да каже дали е срещал в Бг сайт където продават Чайна конфети която показа Надя.
Заповядай! В друг цвят е, но пак е хубав.
https://alishop.bg/product/5793/china-glaze-lak-za-nokti-it-s-a- … ap-eze-14-ml.html
Аз търся лак с този ефект, може и в друг цвят.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 12:01 от mimoza7710

# 382
В крайна сметка, лакирах се така🙂:

Дясната ръка е така:

Скрит текст:

Лаковете са Wibo Оne coat 17, Есенс 04 Bubble trouble (от новата серия) и Габрини Неон 04.

По принцип, Габринито на живо е жълт неон с лек зелен подтон- не знам защо на повечето снимки излиза зеленеещ или жълтеещ, но не и неонов...😅 На живо е много по-добре. Имам още малко за чистене по кожичките.☺️
Връщам се да чета назад.🙂

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 14:44 от dolce miele

# 383
Момичета, утре ще ходя до Одрин. Има ли нещо интересно откъм лакове, което да търся?

# 384
Лакът е Flormar full color fc02 love dust + стикер

Скрит текст:

# 385
  • Варна
Блъд, всички тези взех от Одрин:

Оградените са ми много любими цветове, като изключим, че на единия му се счупи капачката и трябва да го прехвърлям. Холограмите на ГР ги намерих някъде в Ераста. В Eve (ако не бъркам името на магазина), пак в мола, имаше и спрей-помпичка изсушител на Флормар, хубав е. На Мара квадратните лакове са ароматизирани. Намират се тук-там, повечко имаше в 5М Мигрос. Разгледай сайтовете на козметичните магазини, Гратис, Уотсън, но да знаеш, че не всичко е налично в магазините. Имаше мини лакове на ГР в комплект по 3 бр. И Пастели, разбира се.
Приятен шопинг и лек път! И на мен ми се ходи Blush

# 386
Благодаря!
Аз намазах една Аура набързо Blush

# 387
  • Измир
Блъд,  силно препоръчвам Пастели. Аз си поръчах Summer 2022 цялата серия 😊
Не са уникални цветове, даже съм сигурна, че имаш подобни, но за мен марката е много добра и не пропускам да купувам ако имам възможност.
Ето, че съм още то четвъртък с ОПИ то и Пастела  и се държат абсолютно без забележки и двата

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 03:31 от olgarita

# 388
Блъд,  силно препоръчвам Пастели. Аз си поръчах Summer 2022 цялата серия 😊
Не са уникални цветове, даже съм сигурна, че имаш подобни, но за мен марката е много добра и не пропускам да купувам ако имам възможност.
Ето, че съм още то четвъртък с ОПИ то и Пастела  и се държат абсолютно без забележки и двата
А бихте ли споделили от къде си я поръча?

# 389
  • Измир
От турски сайт Trendyol.

Общи условия

Активация на акаунт