Лакове за нокти - 160

• 48 536
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Много благодаря.Ей сега га ще влезна да разгледам.Значи до България може да дойде?

# 392
Всички сте прекрасни!
Публикувам един маникюр, към които съм със смесени чувства. Поръчах този лак от Нотино след като гледах как стой на нокти в интернет. Получих го днес и ... няма общо със снимките онлайн, където изглежда с малки брокатени частички, а в реалност е перленорозов цвят, който със сигурност не струва тази цена.

Как изглежда на мен: /малко е труден за снимане/

Как изглежда онлайн:

Според мен няма нищо общо...

# 393
Затова се гледат суочове, а не рекламни изображения. На реални снимки от блогъри изглежда по същия начин:
https://images.app.goo.gl/FxHsKvrKA164ct7d7

# 394
  • виртуално
Може би някъде са объркали снимките, вторият с частичките е pretty in pink

# 395
Aз снощи смених лака (отдавна не ми се беше случвало да махам лак след няма и 24 часа)...😅 Никак не беше зле на живо, но ми се искаше нещо по-семпло. Снимах, преди да почистя😉:

Скрит текст:

Светлият лак е страхотен цвят, има и лек шимър (перлен, но много фин и едва забележим). На ноктите с френски маникюр е на 3 пласта:

И към този маникюр съм малко със смесени чувства- на живо стои супер, но на снимките е толкова нефотогеничен и различен😬 (малко се напласти светлият лак и някак с по-различна форма изглеждат ноктите снимани🤨).  
Лаковете са Флормар Pearly PL 372 Tender beige (това е един от лаковете, които ми беше купила Тина), Wibo One coat 17, Дъглас- 465 Linen flower.
Скрит текст:
Вибото е с тънка четка, чуден цвят, но с тази четка ми е идеален предимно за ноктите на краката и за френски маникюр. За покритие на по-дълги нокти изобщо не покрива напълно на един пласт.😉🙃 Може би, ако беше с по-широка четка, щеше да има прилично покритие и на един пласт, но с неговата тънка четка не става равномерно и има прозиращи участъци.🙂

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 22:06 от dolce miele

# 396
Този лак си е перлен и си е такъв на всички снимки в социалните мрежи. Пуснах поръчка от Emaglam.bg Hands Nail Care

# 397
Може ли линк конкретно към лаковете, че нещо не ги намирам. Много ги харесвам и аз Пастелите като качество Purple Heart

# 398
  • София

Gabrini 16 Pembe

# 399
Нови придобивки🙂 и любими (първият и последният) за запас:

Да си имам...😅😁

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 22:08 от dolce miele

# 400
  • Измир
Момичета не съм уточнила, грешката е моя, аз не живея в България. Турският сайт няма доставка извън Турция. Ние живеем в турската част на Кипър. Даже до нас не доставят. Когато някой познат ходи до Турция поръчвам на неговия адрес и ми носи до Кипър.

# 401
Нощно лакиране със Сали Хенсън 380 и Ъмбрела 243

# 402
Аз Ви шпионирам тайно (до сега) големи красоти споделяте. Аз съм на Гел лак и не съм много за тази тема, но да споделя за Trendyol има фирми превозващи стоки от Турция. Потърсете във фейсбук.На доста добра цена

# 403
Нещо и от мен за любителите на неона:

Реалният цвят е на снимката без шишенцето. Номера е 68.

# 404
Нови придобивки от Emaglam.bg

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 17:11 от mimoza7710

Общи условия

Активация на акаунт