Лакове за нокти - 160

• 47 914
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Допълвам поста, че не мога да пусна нов.
Взех ги от шоурума им днес, доволна съм, имат интересни неща, откривам ги късно, но пък ще ги следя Simple Smile

Цветовете са:
Скрит текст:
Отляво надясно
*No Strings Attached
*Lavendurable
*If you persist...
*Endless Purple Pursuit
*Set in Stone
*Never Give Up!
*Olive for Green
*Brains & Bronze
*Black Onyx
*В комплекта: More than a Glimmer и Pink-ing of You

До изчерпване на количествата, вече няма да предлагат OPI. Всичко е на склад.  Пуснах поръчка, надявам се да пристигнат в събота.
https://prohairshop.bg/category/opi-outlet

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 12:16 от mimoza7710

# 676
  • Измир
Честито Мимоза!
Наложи се да използвам филтър за да покажа приблизително истинския цвят на Пастел 355. Но така даже не е това, което е на живо. По-скоро цвета се приближава до хубаво узряла череша.

Лакът е с много добра покривност, но в същото време се нанася с лекота.

# 677
  • София

Един свеж frankenpolish на пук на мрачното време на вън.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 14:28 от Pampita

# 678
Боже толкова са красиви тези Пастели. Моля някой да донесе от тях от Турция. Веднага ще взема един такъв комплект! ❤️❤️❤️

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 16:47 от Lale_Lili

# 679
Здравейте. Нова съм тук, но покрай темата започнах да се лакирам редовно и да трупам лакове редовно.
За варненки: в едно магазинче на "Студентска" видях Pastel-и. По 2.99лв. Снимах, но незнам ще се види ли нещо като хората:

Първите два реда са.

# 680
  • София
Боже толкова са краиви тези Пастели. Моля някой да донесе от тях от Турция. Веднага ще взема един такъв комплект! ❤️❤️❤️
Ти в кой град си?
В  София на Графа има магазинче за парфюми с цял щанд Пастел.

# 681
В момента съм в Бургас Simple Smile
Но най-ме блазни този комплект по назад който беше показан. Търсих го в сайта, но всичко беше само на турски, видях че няма да се справя и си останах само така с гледането Simple Smile

# 682

BEL 25
Perfect F1
Perfect S137

# 683
Въпреки обработката на снимката, цветът пак не излиза точен - класическо червено!

# 684
Боже толкова са красиви тези Пастели. Моля някой да донесе от тях от Турция. Веднага ще взема един такъв комплект! ❤️❤️❤️
В понеделник ще ходя. Да те имам ли предвид, ако ги намеря? Само че съм от Варна, трябва по куриер да ти ги пращам и не знам дали ще ти излезе изгодно.

# 685
Може и да си права, цената скача още повече Sad
По-добре да си остана с мечтата Sad

# 686
След като опитът ми за вълнички се оказа пълен провал Frowning1, утре заминавам за морето с Forget me not, Picture polish

Нося си още четири цвята....синьо естествено 😀

# 687
На бързо ,и снимките и те са на бързо.Носеше ми се лавандула,но да е сметла.Поръчах си от сайта на Горден Роуз.Коректни са и подарък ми пратиха.
Golden rose keratin 65
Catrice spectra light 05
Perfect f1

# 688
Bel 36 и Ейвън (забравих кой) 😊

# 689
Perfect Gel look

Общи условия

Активация на акаунт