Лакове за нокти - 160

• 48 439
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
По идея на Didi (по-рано съм правила подобен, но със синьо):

Тъкмо се радвах на дългите си нокти, и показалчето се чупна. Затова на него нюд, да не се набива на очи.
Лаковете:
Flormar purr cat, Golden Rose Rich Color 44, Flormar 400 Bright White, печати

# 691
Момичета, много хубави маникюри! Както винаги!😊
Аз мацнах набързо един огнен червен нюанс и още два лака- повлияна от тренда, който показва напоследък Лилипан.🙂

Скрит текст:

Лаковете са ТwentyOne 108, Римел 012Soul session, Импала 40. И малко брокат Астра 55 в основата на безимения нокът. Трябва да кажа, че консистенцията на този 21, както и на доста други лакове на марката след номер 69, е чудесна, по-течна и се нанася добре, въпреки добре известните им "супер" четки.😃 Импалата е разкошно злато металик, като златен прашец се нанася и изглежда, на изключително тънък слой покрива чудно!😍 Аз се лакирах набързо, в здрач, даже на вентилатор😆, затова не бях съвсем прецизна и гледах да лакирам по-далеч от кожичките. А и защото мисля да сменям лака след няколко дни.🙂  
Мимоза, честити придобивки- разкошни са!😍 Голямо премеждие си имала с розовия лак!🤪 Аз се лакирам винаги в кухнята, където килими няма...
Тина, толкова красиви цветове Пиер Карден, и лаковете Перфект също...
Аз вчера също заредих малко колекцията...☺️
Скрит текст:
От Лили взех лакове 21 и няколко Римел по 99 ст. Момичето на касата ми каза, че ме е запомнила със зеления цвят лакове.😆 Миналия път наистина бях купила зелени лакове и коментирахме какви хубави нюанси са, но пък това беше преди почти 3 месеца.. 😄 От други магазинчета си взех малко Импала, Бруклин и Перфект К25. Бел 45, 45, 14 и 12. Бел 14 мисля, че е същия като Бел мини 216- някой го показа скоро...Бел 12 е много интересен цвят, със синкав шимър. 45 и 46 са светли лилави нюанси- отдавна издирвани от мен.
На живо са много по-хубави цветовете, но нямах време да снимам всичките шишенца.🙂 На втория ред само лакът с който съм сега, няма шимър или ефект.🙃

Лаковете са, по ред на номерата, Римел Кейт Супер гел- 013 Bare hug и 012 Soul session, Бел 45 и 46, TwentyOne 107, Римел 60 seconds 916- Denim lover, TwentyOne 105. На втория ред: Бел 14 и 12, Тecnic Violet (има и други букви и числа, но вероятно това е цветът, от Кик е), Импала 40, Бруклин 19, ТwentyOne 108, Импала 34 и Перфект К25.🙂  

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 15:16 от dolce miele

# 692
  • Варна
Долче, 21 - 108 на два слоя ли е, без бяла основа предполагам. Днес го гледах в Лили и ми се стори по към оранжев, обаче не го взех заради лошия ми опит с единствения лак на марката. Иначе супер много ми хареса цвета, но на тези лампи знам ли, може и наистина да е червен.
Издирвах под дърво и камък ГР Калър експерт 37, и като не го намерих взех Кератин 68 (струва ми се идентичен) и Бел 44 (розово-лилав).

И, варненки, в Лили има -15% на ненамалени продукти по повод празника на града, днес, 14 и 15.08.

# 693
  • На изток от Ада
Мн хубави неща показвате .
Жалко за Опитата бих взела , но съм в каратина.

# 694
Pastel ги има в дрогерии Финес.

# 695
Тина, да, на два пласта е номер 108.🙂 Без бяло отдолу е. Бих казала, че е по-скоро крели, отколкото пастелен лак, защото не изтрих съвсем старателно лилавите лакове и под определен ъгъл и на определена светлина мога да забележа къде е било неизтритото лилаво. Но само аз си знам къде беше. На два щедри пласта нанесох лака. Прилична покривност има. Като цвят...оранжево-червен е. По-оранжев е от доматено червено, но е по-червен от оранжево. Доста приятен и топъл нюанс, ако носиш такива.🙂
Снимка на светлината в Кауфланд (далеч по-реален е цветът, отколкото на лампите в някои дрогерии Лили; този тип лакове имат едва загатната прозрачност и на силна светлина стават много ярки):

Вероятно с бял лак отдолу ще избие още повече на оранжево...🙂

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 02:44 от dolce miele

# 696
# 697
  • на дъното

В този така мързелив ден за мен чак и печати си сложих 😂,но ми стоплиха душичката 😉

# 698
Зелено Flowers Herb

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 17:08 от mimoza7710

# 699
  • На изток от Ада
Мимоза ,ти кой Опига си поръча от онзи сайт , аз хареесах его това зелено и щях да търся снимки на другите. Но съм в каратина та не мога да поръчам ...

# 700
Мимоза ,ти кой Опига си поръча от онзи сайт , аз хареесах его това зелено и щях да търся снимки на другите. Но съм в каратина та не мога да поръчам ...
Какво пречи карантината? Има начини.
Ето ги моите, на предишната страница съм ги качила.

# 701
  • На изток от Ада
Да начини има , да накарам някой да ги вземе, но не е нещо спешно аз имам мн лакове около 1000+, от 2009г съм в темата. Свекърва ми и кумата няма да са във възторг да ги карам . Но мерси за снимката и имената.

# 702
Много е хубаво това маслинено зелено, поръчах го преди два дни заедно с ENDLESS PURPLE PURSUIT I'M HOT ON THE TRAIL  и SET IN STONE.
Помолих да ги получа след 10 дни обаче, защото не съм в града. Радвам се да видя снимка на живо, така както си го представям изглежда 🙂

# 703
  • Варна
Един от любимците ми - China glaze pool party, по-розовата версия, която обаче излиза оранжева на снимките.

# 704
Amandine, Set In Stone също е много хубав.
Ето ги, но не са в реда от снимката и без двата, които бяха в предишната доставка от Парфимо.
Set in Stone е точно до Purple Pursuit

Моя глитер от комплекта има предимно златисти и сини частици, трудно откривам някоя жълта точка, а розови няма изобщо. Забравили са да сложат или аз не ги регистрирам Joy И така ми харесва, но по-скоро ще го ползвам с бежово-кафява гама. При вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт