Отговори
# 60
  • 2 етажа над тавана
Имате един глас от едно февруарче Simple Smile
Успех  bouquet

Мерси, мерси, догодина може ние вас да подкрепяме, нищо не се знае Mr. Green Hug

# 61
айде и от едно юлче Grinning
успех!!!

# 62
И за юлчето Hug Hug Hug

# 63
уф, изпотих се, посетих, всички очакващи, дано се включат....ааа мерси ви за питиетата, сега ще си сръбна и може да навестя и тези майкси с по-голям стаж от нас, сиреч 2005 и 2004-та

# 64
фурор, адмирации за тази инициатива, ама да не те изгони мъжът ти, много време отдели вече Mr. Green

# 65
  • Варна
Айде едно гласче и от мен Heart Eyes
Стискам палци Peace
Юлка2006

# 66
  • 2 етажа над тавана
Айде едно гласче и от мен Heart Eyes
Стискам палци Peace
Юлка2006
Мерсиии Hug Hug

# 67
Здравейте, момичета!
Утре щ еводя Екатерина да й пробиват ушите и ми е леко напрегнато, но ще се справим. Днес падна от спалнята тихомълком и тупна в торбата с памперси, слава богу. Нищо не чух, обърнах се, защото чух шумолене - нашата се хилнала долу на земята и къса ли къса памперси...Щях да падна като я видях.

# 68
фурор, адмирации за тази инициатива, ама да не те изгони мъжът ти, много време отдели вече Mr. Green
хехехехе, той заспа отдавна, аз затова така пред компа вися  Mr. Green
а иначе и аз трябваше да си легна рано,че утре ще пътуваме рано-рано за Габрово, ама ей ме на.........
Снеж, стискам палци за утрешното пробиване на ушенца.... Peace
абе да ви питам нещо, като висите постоянно пред компа не ви ли изстудяват ръцете, на мен особено едната...тц,тц,тц

# 69
уф, изпотих се, посетих, всички очакващи, дано се включат....ааа мерси ви за питиетата, сега ще си сръбна и може да навестя и тези майкси с по-голям стаж от нас, сиреч 2005 и 2004-та
опасна работа си ...
да няма някакви награди за този... ммм конкурс  newsm78

# 70
  • 2 етажа над тавана
абе да ви питам нещо, като висите постоянно пред компа не ви ли изстудяват ръцете, на мен особено едната...тц,тц,тц
На ръцете ми нищо им няма, ама ми изтръпва дупето  Embarassed Mr. Green

Снежи, добре, че на мекичко е тупнала, утре леко пробиване на ушетата

# 71
опасна работа си ...
да няма някакви награди за този... ммм конкурс  newsm78
ааабе награди, няма награди, едната слава  Mr. Green

# 72
  • 2 етажа над тавана
Изхвръквам към кревата, че съвсем се схванах.

Лека и мека Hug

# 73
Благодарности на всички майчета от другите отчетни за подкрепата Hug.

И аз се изнасям вече, мацки, лека и от мен.

# 74
Aaaa, верно че синичко това "вибарче" (за новото мъжко попълнение става дума). А ти ако не е тайна на кого си половинка?
Разсконспирирах го-на ивета76 Sunglasses
smile3501 smile3501 smile3501
Утре ще разказвам на жена ми какви шпиони бродят из форума и си приспиват мъжете.
Желая ви успех и дано спечелите първото място.Заслужавате го.Ивет май не пише много често,но ви чете редовно и сега и мен зариби да ви чета и да й докладвам какво ново има при вас.
Хайде лека нощ.че работа ме чака.

Общи условия

Активация на акаунт