Отговори
# 285
Ей, ей, ей, имаме около 20-ина дни до следващото скандалче!!!
И нека не се обиждаме персонално, че накрая ще ни номинират за скандалжии на годината!
И никой никого не кара насила да пише тук, нали?

# 286
  • София
Бубка, ползвала съм ентерол, наистина е безотказен  Peace  Едно прахче се разтваря в около 20 мл. вода, може да се пие 2 пъти на ден, ако има нужда. Успех!  Hug

# 287
  • Boston, MA
Значи да си поръчам... 20 прахчета? (запас за 6 месеца примерно)
Извинявайте за малоумните въпроси, ама искам да му се обадя на момчето, да има време да ги купи. Във всички аптеки ли се продават?

# 288
Значи да си поръчам... 20 прахчета? (запас за 6 месеца примерно)
Извинявайте за малоумните въпроси, ама искам да му се обадя на момчето, да има време да ги купи. Във всички аптеки ли се продават?

Ами да вземи си повечко примерно,защото винаги ще ти са в полза.
На всякъде се продават

# 289
бубка, има същестевна разлика между ентерол и смекта, ако искаш вземи си и двете!

Смектата действа на принципа че покрива червата със защитен филм отвътре, предотвратява дразненето и така намалява спазмите и съответно изхождането и обезводняването но не лекува! става при леки разтройства.

Ентеролът съдържа полезни дрожди, които нормализират чревната флора и затова е особено ефективен при разтройство причинено от антибиотик примерно, или след лечение с антибиотик, когато чревната флора е унищожена. Т.е. ентеролът и екува, не само спира временно разтройството.

мистик, за мен не е важно да сме банда на годината, никак дори. Досега обитавах тук ив кърмаческия, т.е. там където смятам че има някаква полза що-годе от мен, не скитам много в клюкарника. В другата тема пишех заради бабиейросите. Аз ги харесвах до вчера! От тях се изсипаха толкова вулгарности и грубости които ме впечатлиха силно, защото идват от неочаквани хора. Много грозно стана, не искам да се връщам там.

Искам да ви предложа едно последно нещо. В момента бабиейросите си прехвърлят гласовете за СБНМ и го правят, разбира се, показно - с гръм и трясък. Аз лично не смятам да коментирам кога, за кого и къде съм гласувала, но ви предлагам всички априлки които сме гласували за себе си да си махнем гласовете. но без да го оповестяваме на целия свят като тях. Кой какво ще прави с гласа си после - негова си работа.

# 290
и аз Ентерол давам 1/2 доволна съм сутрин и вечер съм давала

# 291
  • Boston, MA
Благодаря ви - безценни сте! Мецанке, на теб специално!
Подкрепям предложението ти!

Айдееее 15 стр.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт