Оооохооо, Пам, бебоците ни zа набор4ета, Щерката съЩо е родена на 16.

Открих нова игра4ка, коята я zанимава zа дълго.....праzно пластмасово ШиШе

Е те това ме кефи много! Добре че си останах мецанка, на сега бонус - имен ден!
дайте идеи за подходящо пиене по повода, засега черпя с 
и честито на наборчето - Ицака!
. Ние нямаме и следа от зъби, само се плюм4им, вси4ко около врата е мокро и това от месеци. А задължително ли е "озъбването" да е придружено с температура? Как беше при вас? 
. Аз не се чувствам виновна за нищо. Филипче, ти пусна фитила за агитацията, но мен ме подбуди нещо друго, освен една кирлива победа в някаква си измислена номинация с неясни критерии (кой за какво се бори) да ходя като гламава в другите отчетни да агитирам. Сега ще споделя. По време на кампанията на НБМ за протестите в цялата страна, бях една от инициаторките (еее, не главната и не най-дейната, защото тъкмо Радост беше на месец-два) за протеста в Плевен. Еми пънах се като куче, агитирах наляво и надясно, раздавах листовки, лепях плакати, с мъжо, който е журналист, помагахме на координаторката на НБМ да се свърже с всички медии и да дава интервюта, в Плевенската тема писах и агитирах, във Видинската също о прочее и прочее, като навсякъде мъкнех Радост с мен. И накрая какво - ами нищо, едвам се събрахме 20-тина майки с децата и то добре, че дойдоха всички журналисти да направят джангър. Толкова ми беше болно тогава, че въпреки всички и всякакви усилия и въпреки масираната агитация, в крайна сметка - НИЩО. Та Филипа като пусна фитила, исках мама му стара, да видя аджеба, когато всичко е зад компа, че всеки подкрепя какви ли не каузи......дори и толкова безсмислени като тази номинация. Това е от мен. А радост май е 9-тото беззъбо априлче 

Само така Мече, че кво шъ прайм без теб 
Радост пръцка много, някъде до 20-тина пъти......