Отговори
# 270
Девойки, не ми се сърдете, но много слабо ме интересува колко пръцкат бебетата, това беШе саркаzъм Wink

# 271
Девойки, не ми се сърдете, но много слабо ме интересува колко пръцкат бебетата, това беШе саркаzъм Wink
Татянче, моят отговор - също, но не към теб

# 272
smile3532
Вързах се и още как smile3555

# 273
Я аз един малко по-сериозен въпрос да напиша Joy

Таничка, не разбрах нещо, нова криза на растежа ли трябва да очакваме? В кой месец, какво, кога, как newsm78 Laughing

# 274
Здравейте мами,
Днес бяхме на консултация и сме вече 8800 и 74 см. Нямаме все още зъб. Пиша набързо, докато не са се размрънкали, Вики спи все още, а иван гледа рекламите и се е окротил.

# 275
Божеее, аз днес ви питам какво се е слу4ило, с най-добри 4увства исках да разбера и евентуално помогна, а то ЕНВИА казала преди два дни "мистик я видях...." и едно смайли следваше.... Какво е това бе хора???? Какво си видяла бе Енвиа? Кажи ми, може и аз да видя. Какви са тези глупости, които стават в момента? Даже заради Меца отидох и писах отново в темата в клюкарника.

Тези, които са пове4е от 16-годишни, дано разберат, за другите - ноу комент, хора!

# 276
Какво ви става бе хора???
Какви са тези скандали,дърпаници и намеци???

Какво толкова ви бърка ние банда ан годината ли сме или не?Ми големи хора сме,може ли за такива глупости да се хващаме ,да се спори и да се отстоява нещо,което е за забавление?

Съжалявам,но и аз не вярвах,че много хора от тук ще постъпят така детски и ще спорят за глупости,имах ви за големи ,зрели жени!!!

Не искам да коментирам повече!Няма и да споря,изказвам мнението си,че всичко е глупости,има много по стойностни неща за които да си заслужава да бъдат коментирани

Лек ден

# 277
Какво ви става бе хора???
Какви са тези скандали,дърпаници и намеци???

Какво толкова ви бърка ние банда ан годината ли сме или не?Ми големи хора сме,може ли за такива глупости да се хващаме ,да се спори и да се отстоява нещо,което е за забавление?

Съжалявам,но и аз не вярвах,че много хора от тук ще постъпят така детски и ще спорят за глупости,имах ви за големи ,зрели жени!!!

Не искам да коментирам повече!Няма и да споря,изказвам мнението си,че всичко е глупости,има много по стойностни неща за които да си заслужава да бъдат коментирани

Лек ден

202uu  202uu  202uu  202uu

# 278
щото ако трябваше изобщо да гласувам СЕРИОЗНО, то би трябвало да гласувам за "майки в 4ужбина" - там съм писала най-много, там съм намерила най-много ( не 4е са много ...) приятели! Оба4е аз исках да предовратя то4но това!

Много съжалявам, 4е от всеки от нас се о4аква някакво ов4едушие и интелектуална заслепеност. Сори хора, аз имам мое мнение.

# 279
  • Boston, MA
Мистик, спокойно. Няма нужда от допълнителна драма.

Имам въпрос, спешен:

Кои са най-добри от прахчетата против разстройство (чувала съм Ентерол, Смекта, Хидрасек), какви са разликите между тях? Дани още не се е оправил и този уикенд пътува за насам един приятел, искам да му ги поръчам, че тук не се продават.

# 280
Бубка,най добре си вземи  Ентерол,със сигурност са най добрите!Дея-Мария беше със адско разстройство само това оправя.Минала през това и с две ръце ти препоръчвам  Peace Смектата е с по бавно влияние,по лека е.

# 281
  • София
Пфуууууууу!
както и да е

Да си дойдем на думата:
Бяхме и ние на преглед, бях порядъчно опикана, 69 см и 6.650 гр.
меню за некст месец
1. мляко АМ 5 лъжици
2. Мляко с плазмонка
3. Каша
4.Пюре 180 гр през ден с извара през ден с месо
5. Мляко с варен ориз
6. АМ 5 лъжици
ИСКАТЕ ЛИ ПОВЕЧЕ НИКОГА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КОНКУРСА А ?ТЕМА ТАБУ! topicclosed

welcome НА НОВИЧКИТЕ!!!

Бубка:
СМЕКТА!!!

# 282
  • Boston, MA
Благодаря, Ани и Деичка за светкавичния отговор! Прахчетата по една доза ли са? Как се дават? Колко да си поръчам, за да имам?

# 283
Бубе, не мога да ти отговоря! Понеже ние страдаме от запек, това засега не е било "проблем"...

Видях, 4е си писала в другата тема, мерси!

Аз днес изпаднах в недоумение! Мислих, 4е жени като Филипа етц са ми добри познати....

Пак ще го кажа : ХОРА, не съм всеки ден във форума, оба4е това, което 4ета сега, наистина ли го мислите? Това ли е важно за вас? - това 4е ще станете банда на годината, докато ниакои имаме проблеми и дори не ни се занимава, та - може ли това да е смисъл на живота ви?

Явно наистина сме разли4ни. Аз никога това не го показах! Исках да намеря приятели тук!

# 284
Благодаря, Ани и Деичка за светкавичния отговор! Прахчетата по една доза ли са? Как се дават? Колко да си поръчам, за да имам?

По принцип се дава по 1/2 прахче,но аз при голямото разстройство съм разтваряла по цяло във млякото

Общи условия

Активация на акаунт