Отговори
# 255
Мерси Бабъл  Hug

Оооохооо, Пам, бебоците ни zа набор4ета, Щерката съЩо е родена на 16.  Peace

Открих нова игра4ка, коята я zанимава zа дълго.....праzно пластмасово ШиШе  Mr. Green  Следи го иz цялата стая  Mr. Green

# 256
  • София
Абе, и Мецанка днес има имен ден  Laughing Днешния празник се наричал Мечин ден, така поне казаха по ТВ-то.

Ех, Татянка, страшна ти е къщичката! Още преди като ни я показва и се размечтах за такава...  Rolling Eyes Мноого щастливо да си живеете в нея!  Peace

А защо няма да си правите елхички? Лапетата много ще им се кефят. Нашата е изкуствена и вчера я изпрах, та и да я джвака малкия, не е проблем. Ще сложим малко пластмасови и хартиени играчки, че да има Вальо какво да къса и така...

Нощното проплакване при нас установих, че е от колики - случва се, ако през деня съм давала карфиол, или вечерта е ял плодове. Вече не му давам нищо плодово след 16-17ч (той си ляга в 23) и не плачка през нощта.

# 257
Тра-ла-ла, тра-ла-ла, идва Коледаааа!

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 13:24 от sesil i viara

# 258
Ох и аз толкова обичам коледа.
Ще започна да окрасявам от средата на Декември.

# 259
Абе, и Мецанка днес има имен ден  Laughing Днешния празник се наричал Мечин ден, така поне казаха по ТВ-то.

И-хааааа  Flutter Flutter Flutter Е те това ме кефи много! Добре че си останах мецанка, на сега бонус - имен ден!  Joy дайте идеи за подходящо пиене по повода, засега черпя с

"Меча кръв"

Идеите ви за украса са страхотни, веднага ще си свия няколко от тях  Simple Smile

Пам както описваш зъбоникненето при Денис, Невенка е същата -зор, зор, и нищо насреща....

Цвети таман щях да питам къде си  Hug и честито на наборчето - Ицака!

# 260
Привет от нас, какво ново се е слу4ило тук? Все пак не съм влизала от поне седмица.

Колко от вас ве4е имат зъби? Имам предвид бебетата разбира се Wink. Ние нямаме и следа от зъби, само се плюм4им, вси4ко около врата е мокро и това от месеци. А задължително ли е "озъбването" да е придружено с температура? Как беше при вас?

Татянке, седя си в скайпа и те 4акам да се завърнеш, а тя жената се върнала и писала, аз пак будала излязох  Laughing

Хубав ден на вси4ки!

# 261
Моите нерви не издържаха, аз съм АУТ и ако/когато се върна, няма да се опитвам повече да се боря с вятърни мелници, няма да очаквам нищо над посредственото от никого, няма да се хвърлям да защитавам изгубени каузи и да търся и давам информация - този форум принадлежи на клюкарките! Там е истината!

Няма да се връщам преди да се науча да не отговарям на простотията - и то аз, патицата, се опитвам да отговарям на просташки реплики с бонтон! Наругай го, щом той те ругае! Майтапим се кои са баби и кои не, но може би подобна инфантилност на развихрилата се в клюкарника просто не е за хора на моите години. Съжалявам че изобщо се включих по темата. Сега щях да имам малко повече запазени илюзии  Tired

# 262
Какво е това бе Мецанке? Оле, какво е ставало тук? Отивам да 4ета!

Wlizam da korigiram za da ne hodia da cheta. Niakoi shte mi rezumira li naburzo kakwo se e sluchilo???

# 263
Ей сега се нервирах заради Мецанка и ща не ща ще отида да видя що за простотия са писали в този клюкарник Twisted Evil

# 264
Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug. Аз не се чувствам виновна за нищо. Филипче, ти пусна фитила за агитацията, но мен ме подбуди нещо друго, освен една кирлива победа в някаква си измислена номинация с неясни критерии (кой за какво се бори) да ходя като гламава в другите отчетни да агитирам. Сега ще споделя. По време на кампанията на НБМ за протестите в цялата страна, бях една от инициаторките (еее, не главната и не най-дейната, защото тъкмо Радост беше на месец-два) за протеста в Плевен. Еми пънах се като куче, агитирах наляво и надясно, раздавах листовки, лепях плакати,  с мъжо, който е журналист, помагахме на координаторката на НБМ да се свърже с всички медии и да дава интервюта, в Плевенската тема писах и агитирах, във Видинската също о прочее и прочее, като навсякъде мъкнех Радост с мен. И накрая какво - ами нищо, едвам се събрахме 20-тина майки с децата и то добре, че дойдоха всички журналисти да направят джангър. Толкова ми беше болно тогава, че въпреки всички и всякакви усилия и въпреки масираната агитация, в крайна сметка - НИЩО. Та Филипа като пусна фитила, исках мама му стара, да видя аджеба, когато всичко е зад компа, че всеки подкрепя какви ли не каузи......дори и толкова безсмислени като тази номинация. Това е от мен. А радост май е 9-тото беззъбо априлче

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 16:17 от фурор

# 265
Влизам да си коригирам постинга от по-горе. Охладих си някак яда, не ми отива да се изнасям заради простотията на външни хора. Получих много мило писмо на лични, а не съм целила да предизвиквам реакция (благорадя много на мамата обаче) Ще взема да направя мелодрама без да искам затова бързам да се обадя че съм си тук, докато е време. Но ще се опитам да се възържам от излишни постинги, особено в крюкарника - там е един друг свят, на свраки, кокошки и други пернати.

Предполагам всички знаете че не говорех за априлките в предния си постинг.

Всичко това иде да докаже че умен човек не бива да отговаря на глупци, защото може само да загуби... нерви.

Знаете ли кое най- ме удивлява? Тези жени, част от които смятах за малко по-мъдри, си прекарват голяма част от времето тези дни в ровичкане из нашата тема и търсене на сензации.  Ей това се казва клюкарки от класа! Ако някоя от тях се навърта наоколо в момента, може да ме цитира  Peace

Мистик, става въпрос за анкетата "банда на годината" в клюкарника, а аз лично имах глупостта не само да вляза в тази тема, но и да го направя с разумни доводи - много наивно от моя страна.

Те напллюха дори Хера между другото! Единствената вина на която е, че се падна мод на най-бъбривата банда и все пак си ни харесва.

# 266
УФ аман от тия номинации, стига ве4е. Било каквото било, агитирал който агитирал, обидил който обидил, спе4елил който спе4елил, това са бели кахъри.

Дайте да се върнем на дневен ред. По колко пъти на ден пръцкат бебетата ви?  newsm78  Mr. Green

# 267
Влизам да си коригирам постинга от по-горе. Охладих си някак яда, не ми отива да се изнасям заради простотията на външни хора. Получих много мило писмо на лични, а не съм целила да предизвиквам реакция (благорадя много на мамата обаче) Ще взема да направя мелодрама без да искам затова бързам да се обадя че съм си тук, докато е време. Но ще се опитам да се възържам от излишни постинги, особено в крюкарника - там е един друг свят, на свраки, кокошки и други пернати.

Предполагам всички знаете че не говорех за априлките в предния си постинг.

Всичко това иде да докаже че умен човек не бива да отговаря на глупци, защото може само да загуби... нерви.

Знаете ли кое най- ме удивлява? Тези жени, част от които смятах за малко по-мъдри, си прекарват голяма част от времето тези дни в ровичкане из нашата тема и търсене на сензации.  Ей това се казва клюкарки от класа! Ако някоя от тях се навърта наоколо в момента, може да ме цитира  Peace

Мистик, става въпрос за анкетата "банда на годината" в клюкарника, а аз лично имах глупостта не само да вляза в тази тема, но и да го направя с разумни доводи - много наивно от моя страна.

Те напллюха дори Хера между другото! Единствената вина на която е, че се падна мод на най-бъбривата банда и все пак си ни харесва.

newsm10 Само така Мече, че кво шъ прайм без теб newsm51
Таничка, аз като се замисля, Юл вече доста рядко пръцка.Но като яде спанак/ако го яде/ си пръцка порядъчно.

# 268
Мецанке хиляди  Hug Hug Hug
евала ти........

# 269
Дайте да се върнем на дневен ред. По колко пъти на ден пръцкат бебетата ви?  newsm78  Mr. Green
имам дежавю
 hahahaРадост пръцка много, някъде до 20-тина пъти...... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт