Отговори
# 15
  • София
НЕКА ДОПИШЕМ ПЪРВО СТАРАТА ТЕМА, ПОСЛЕ ТАЗИ НА БАБЪЛ И ПОСЛЕ НА ДЕЯ!

# 16
Не с две, а с ТРИ теми сме в момента!  Shocked Така ни се пада - дърдорани-бърборани такива! Wink

Филипка, как е Преси? Hug

Вени, ами то май всички вече сме гласували!
Вижте, кой друг може да агитирате! Аз пуснах тук-там агитки! Peace

# 17
  • 2 етажа над тавана
Деичка, не я трий, скоро ще ни трябва Mr. Green

# 18
Бабълче  bouquet
деичка, не я трии Hug
И аз агитирах тук там Laughing

# 19
  • София
Мерси на Бабълчето и Деичка за темите!   bouquet  В това гадно време и с нашите темпове на писане, е добре да си имаме 2 темички  Peace

...Девиза на нашето се мейство е " Колкото по-бързо караш толкова по-малък шанс да те стигнат и блъснат"  Joy за 16 години каране са ме блъскали 3 пъти и на всичките бях спряла  Grinning
Mr. Green Мнооого готин девиз!!!  Mr. Green

Сминс, препарата ми е LEX shower, ама то има много подобни.  Peace  А съдейки по племенника ми, няма ограда, която да ги спре малките к..ца да ти сринат къщата, кво остава за цветята...   Mr. Green

Погледнах гласуването и кво да ви кажа...  Confused  Но поне за второ място сме длъжни да се преборим!  Peace

# 20
Бях на изпит имам 6
и черпя

# 21
  • 2 етажа над тавана
Мимка, браво! smile3501

Ето тук можете да прочетете за Е-тата, които се коментираха в предната тема!

# 22
Мимка, браво на теб!

Абе гласувах вече, ама като не може по два пъти незнам как ще ги достигнем Бабиейросите newsm78. Аз нямам кого да накарам да гласува за нас Sad.

# 23
Мимка, браво Hug  bouquet Да те питам - какво стана - бонбонката почна ли да яде от лъжичка?
Аз да го похваля Алекс - сварих една ябълка на парчета - пасирах я и добавих Плазмонки на прах и всичко се изяде, обаче което ме изненада - предложих з апореден път водичката, където се вари ябълката и ооо, чудо - хареса му Laughing

# 24
Ето ни и нас, пак направихме щателна обиколка на града.

мимич, честита 6-ца  bouquet За такова постижение само с таз кльопачка не можеш да ни залъжеш Mr. Green

Бабъл и Дея, мерси за старанието Hug

Метнах едно око на гласовете, за сега сме на 2-ро място, ама до 1-ви декември има време Thinking

Ние на обед ходихме на консултация, станал е 10 300гр/+500гр/ и 75см/+4см/
Гърло червено, вече и предна хрема със стичащи се сополи, абе смотана картинка.
Но разходките много добре му действат, а и според док е хубаво да е навън, когато не е вятър и мъгла все пак.

# 25
  • Стара Загора
НЕКА ДОПИШЕМ ПЪРВО СТАРАТА ТЕМА
Какво дописване..вие направо се оливате в писане Mr. Green До 15 стр. се пише..не до 20 -та Mr. Green
Сега пишете в тази а Дейка ще си довърши другата аз ще и ударя катинара и после ще ви я отключа. Като гледам с какво темпо пишете след два дена най-много и сте в темата на Дея Crazy

П.П имате един глас и от мен и един от мъжо Flutter

# 26
Филипка, браво на порасналия Преско!  Hug Док изписа ли му нещо?
А тук гъстата мъгла цял ден не се вдигна... #2gunfire Гъстък! Twisted Evil

Е, не се отчайвайте, ако не заемем първото място!  Hug Я, колко банди има, които въобще не участват в класацията, а ние не стига, че участваме, ами сме в челните места!  Peace Ето това вече си е успех! Ще се прочуем, ей! Wink
Тъкмо на софийската среща на 02.12. ще има, какво да се празнува! Party

ХЕРА, мерси за подкрепата!  bouquet

# 27
Яде с лъжица ама само когато тя иска Twisted Evil
Фил за теб

# 28
Хера, благодарности за теб и татенцето

мимка, това вече е друго Mr. Green

енви, той от няколко дни си е на сиропи, включихме и едни капки за нос, ще видим как ще се пребори тоз юнак.

Хихихи, чета аз в захранването и какво да видя, енвичка не се бави ами действа и агитира LaughingБравос, така се печели, понякога и с по-крути мерки Hug

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 17:38 от Филип@

# 29
Ам`чи как!  Wink Айде де, Бабироси нек`ви! Joy
Виждам, че при гласуването са ни подкрепили априлки, които мноооого отдавна не са влизали тук! Peace
Супер ценни сме! Hug

Общи условия

Активация на акаунт