Отговори
# 90
Ей момичета страхотни сте наистина! Такава агитация, такова чудо Grinning И после - каква банда сме били пък ние, ами - страхотна - щом успяхме да се организираме за отрицателно време и да обърнем така вота. Адмирации за всички нощни агитатори  Joy Hug Laughing
И аз казах на мъжо, че сме номинирани и подметнах че ни трябва подкрепа - и той разбира се ще се регистрира за да ни подкрепи  Party
Айде и аз отивам да си направя едно капучино, че все още не мога да си позволя кафенце  Heart Eyes

# 91
Aide, momicheta, s vas sam, da si zashtitia otchetnite!!!Niama da se davate

# 92
  • София
Написах следното:
Априлките сме не само в "отчетни"!
Там пишат:
- едни от най-запалените кърмачки, пишещи в Кърмаческия и даващи подкрепа на младите майки,
- в темата за Захранването, споделяйки опит или търсейки такъв,
- от нас има момичета, чиито красоти ще можете да видите на Благотворителния базар в НДК, подкрепящи и подкрепяли Движението на българските майки,
- ние сме една много сплотена банда / е, имало е спорове, но къде ли няма!?/, сформирала се още в "очакващи" и неразпаднала се вече година и половина, че и повече!
Ако съм пропуснала нещо, другите да допълнят!

# 93
  • София
Искам малко да ви отклоня от горещите теми  Laughing  Препоръчайте ми някаква безмлечна каша (давала съм Нестле ориз; Фризокрем ориз, царевица; Милупа 7 зърнена) Чудех се за някаква плодова - бананова, прасковена...  newsm78

Абе, като гледам музикални телевизии напоследък и имам чувството, че диското отново се завръща, така ли е, или само си внушавам?  newsm78 Дано поне модата в прическите да не се върне, че беше мнооого зле. ooooh!

Ей, мацки, страшни сте! Всичките!!! Мноого ви обичам!   newsm10

# 94
  • София
Ха-ха, голям купон Mr. Green
Много ни се нервят! А пък "кифлата" на Филипа ме съсипа....... Joy Joy Joy
Браво Вени!!!!
Гледам, че половината априлки четем другата тема.

# 95
Ренка, Ябълкова на Хумана - великолепна е, но доста сладичка!  Wink Също на Блевит царевица и ориз-разхлабваща, сега започнахме елда на Хипп - абсолютна безвкусица, но нали е полезна и правя някакви смеси. Peace

Снежи, твоята хубавица изглежда ще е първата априлка с обички! Да я покажеш после! Flutter

Всички априлки са се изсипали в Класацията Twisted Evil, а тук виждам ново множество-добре дошли сте! Hug
Фразата с "Кифлата" веднага беше отразена в Класацията, т.е. четат ни, не че не ни четат... Joy

# 96
Провокативно, а? WinkПусни някоя по-пиперлива дума и скивай кой чете Mr. Green

констанс, супер си!Благодаря! Hug  bouquet

# 97
  • Sofia
Мацки  Hug, имате още един глас от мартенските мами  newsm10. Саааааааамо да не забравите да минете после и през Мартенската тема да почерпите  newsm47 !!!

# 98
  • София
Ренка, безмлечна каша съм ползвала/ Соня де Mr. Green/ на Блевит - царевица и ориз с бифидус ефект. Не е никак лоша, но може би пробвай нещо плодово. Като и дам от тая каша после не яде 4 ч. и половина, много я засища - и мляко и тия зърнените вътре.....

# 99
  • 2 етажа над тавана
Покрай тия конкурси за банда забравих да честитя на месечничетата - Мишо и Боян!   bouquet

Някой да знае какво става с Мисти? newsm78 И нунича нещо ми се губи newsm78

А иначе аз се отказвам да чета коментарите по темата за банда на годината - заформя се поредното заяждане и не искам да си развалям мнението за някои хора! Naughty Само ще следя как вървят гласовете.
Благодарности на всички, които ни подкрепят! Hug

Я дайте идея за подарък за 1 рожден ден за момче newsm78 Не са ми много близки хората, ама съм канена на бебешки рожден ден! И изпаднах в размисъл #Crazy

# 100
  • София
Ей, веднъж да си легна рано и да изпусна такъв купон  tantrum Абе момичета, опасно голяма сила ставаме като се сплотиме, чак малко плашещо ми изглежда  Mr. Green Незнам к`во да кажа, ще следа многобоя с интерес, пък ако се сетите с какво мога да помогна... После може да обикалям темите и да черпя  Mr. Green

Ренка, само ще допълня мнението на Енви - вземи безмлечна каша от марката, която удобряваш. Аз имам една каша на Фризокрем, обаче е мнооого сладка, а и не мога да я правя, защото нямам толкова голямо количество кърма в повече.

# 101
Рядко се включвам, че нямам много време, но ви казвам, че не съм чела форум  или някоя от темичките с по-задружна банда. Давайте!!! Аз ви подкрепям! Стефан е априлче, но аз като не се включвам често ми е по-трудно да се причисля към вас. Нека завиждат!!!

# 102
бабъл, затази възраст аз подарих играчка - къща с дупки в които се пускат фигурки, разни неща за свирене, тракане, бутане, дърпане... всякакви играчки от този сорт ас добре дошли сега. майката каза че една седмица само с нея си играел.  

Я, бабетата са решили че те са единственото интересно нещо във форума  Mr. Green то от възрастта така става, светът ти се стеснява, сатава мъъничък и почва да се върти около теб  Grinning (това беше провокация за шпионите  Grinning) Момичета, не им се връзвайте, горките от склерозата са забравили кога са били основно в отчетни, а и явно тогава далеч не са били така отракани като нас.

Не знам, ама голям смях ще падне, с бабетата поне можеда се помайтапи човек или ако са загубили чувството си за хумор, значи не са вече същите като едно време  Wink

орел, как да не се числиш към нас бе, ние си обичаме своите хора и не им броим колко и кога пишат!  Hug а впрочем да си Априлка 2006 е състояние на духа - аз като родих март какво, да ме изгонят ли? (Сакън нИдейте! Praynig )

# 103
БрЯх, като гледам колкото по-ни плюят, толкова повече хора гласуват за нас  Peace

# 104
Бабълче, я впиши Орлето на 1-ва стр., ако още не е сторено, де! Wink

Баби - небаби, въпрос на Фкус! Но цифрите говорят... hahaha Party

Общи условия

Активация на акаунт