Косопад - тема 23

• 43 181
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Аз не мисля, че само кортикостероидите  са причина на косопада.Два пъти боледувах и нито веднъж не съм пила кортикостероиди, а косопада е жесток.
Аз също не бях пила кортикостероиди, но имах много силен косопад след прекаран ковид.

# 571
При вас колко време продължи косопада след Ковид?

# 572
Около 4-5 месеца. Приорин подейства след около 4 месеца, а не след 2, както обикновено. Просто този косопад беше много силен.

# 573
Около 4-5 месеца. Приорин подейства след около 4 месеца, а не след 2, както обикновено. Просто този косопад беше много силен.
Не е било от Приорин. Просто това е времето което нормално (физиологично) започват възстановителните процеси.

# 574
Не е било от Приорин. Просто това е времето което нормално (физиологично) започват възстановителните процеси.
На мен Приорин винаги ми помага. Даже и в момента го пия, защото в края на лятото получавам косопад. За няма и 2 месеца почти спря. Нищо друго не купувам от години - само тези капсули. Скъпи са, но цената си заслужава, защото има ефект.
След ковид трябваше да го пия малко повече време от обикновено, защото това беше най-силният косопад, който някога съм имала.. Направо ми окапа половината коса. Цялата мивка беше пълна с косми, когато се решех. Не мисля, че Приорин не е оказал никакво влияние върху спирането на косопада след ковид и стимулирането на растежа на нова коса след това. След прием на Приорин виждам как ми е пораснала нова коса на местата, където е окапала най-много (например около челото). Затова го препоръчвам на всички при косопад. При някои хора може и да не помага, ако имат по-сериозни проблеми, но на мен ми действа и съм много доволна от този продукт.

# 575
Да, във случай че всичко е наред , няма дефицити и само като подпомагаща хранителна добавка може и да помага. Така както и всички други подобни добавки. Четох една румънска статия научна за косопад и ковид, ако имам време ще я преразкажа в темата. От медицински университет направени изследвания в Румъния.

# 576
  • тук-там
Грижата за косата определено се отблагодарява при мен. Стана по-здрава и лъскава. Не овладявам косопада, но при мен е постковиден.

# 577
Да, във случай че всичко е наред , няма дефицити и само като подпомагаща хранителна добавка може и да помага. Така както и всички други подобни добавки. Четох една румънска статия научна за косопад и ковид, ако имам време ще я преразкажа в темата. От медицински университет направени изследвания в Румъния.

Ще чакам с любопитство и нетърпение да споделиш резултатите от румънските изследвания...

# 578
mtz, много си права. Грижата за косата се отблагодарява.
Кога беше Ковида? Аз го изкарах края на юни месец и наблюдавам подобрение.Явно, което е умряло и е имало да пада е паднало.

# 579
Колко време след ковид се появи косопадът?
И възстанови ли се изцяло косата след това?

Аз не мисля, че само кортикостероидите  са причина на косопада.Два пъти боледувах и нито веднъж не съм пила кортикостероиди, а косопада е жесток.
Аз също не бях пила кортикостероиди, но имах много силен косопад след прекаран ковид.

# 580
Появи се няколко месеца след ковид. Мисля, че косата ми се възстанови. На местата, където беше окапала доста, си имам нова коса.

# 581
  • тук-там
3 месеца след ковид при мен (карах го в началото на юли).

# 582
Това означава ли, че и да правиш и да не правиш нещо против косопада, той ще си спре след 4 месеца?
А беше ли ти раздразнен скалпа - да те сърби, да има болка понякога като отмяташ кичур?

mtz и при мен е същото.

Появи се няколко месеца след ковид. Мисля, че косата ми се възстанови. На местата, където беше окапала доста, си имам нова коса.

# 583
При мен има болезненост на скалпа при косопад.

# 584
Ама косопад след ковид, или друг?

Защото при мен хем карах ковид на4алото на юли, хем ми е раздразнен скалпа, което не ми се вижда да е логи4но при пост-ковиден косопад, т.е. 4удя се при мен само ковид ли е при4ината..

При мен има болезненост на скалпа при косопад.

Общи условия

Активация на акаунт