Бабиейрос: Кошмар Преди Коледа!

• 13 406
  • 260
  •   1
Отговори
# 75
  • До хладилника, който обичам
"Кой изпи всичкия ром?" изтрещя гръмовно гласът на Накакатанасийката и на всички им се залюля образ и картина. Тя имаше плашещата способност с едно само завъртане да помита стаята и бабите се страхуваха да не бъдат случайно размазани о някоя стена, без никой да ги забележи.

Василинда, чула-недочула, потупа доволно тумбака си, който все така мистериозно растеше от ден на ден, но дали това беше природно деяние или се дължеше на прекомерно ядене на кисело зеле и курабийки - никоя от дружките не знаеше.

Накакатанасийката се надвеси застрашително над Василинда, приела потупването като знак, че точно там е потънал лелеяният ром. Василинда се уплаши не на шега - да ти надвисне отгоре Накакатанасийката беше много сериозна и задушителна работа. Помнеше последния бой в хеликоптера и се накокошини, готвейки се за нова ръкопашна разправия.

# 76
  • Кацнала на едно дърво.
Василинда, обаче, бе много хитра и изобретателна дама.
- Прелюбезна ми Силия - каза мазно тя на едната гърда на каката, защото тази гърда бе по-близо до носа й, където се бяха събрали василисините очици. - Та, прелюбезна ми Силия, ще се включиш ли със солов танец в коледното изпълнение на "Пусибаб Долс"? Ей го и моят помощник-хореограф, Оливие.

# 77
Фуклинда имаше неприятното чувство, че пропускат нещо. Сърми, ром, кисело зеле, дядо Коледа...... Да, пропускаха нещо. Взе два цинаризина, прокара ги с малко ром, зае поза лотус, изпука с всички налични стави и напрегна поизгладения си от годините мозък. Да! Нямаха коледна елха. И от къде ли да имат - повечето насаждения бяха ашладисани по специално ноу-хау, внесено от сеньора  Хапка от далечна Холандия и сега всички раждаха някакво растение с дълги тънки листенца и хм.. приятен мирис.
Мозъчното подкрепление си каза думата и гениални мисли започнаха да се блъскат една в друга в Фуклиндината глава. Взе няколко чувала и започна да ги пълни с това, което единствено имаше в изобилие в хасиендата - бутилки (празни, естествено). Усамоти се в един ъгъл на двора на хасиендата с блок № 4 и молив в ръка, започна да чертае нещо с прехапан от съсредоточаване език. След няколко часа съмнително дрънкане, блъскане и недотам подходящи за една възрастна дама крясъци, уважаемите дони намериха пред хасиендата
това.

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 21:52 от Фукла

# 78
Пусибаб долс  Mr. Green

Доня НеРижа, която като една същинска проклетница, искаше да открадне мястото на примабалерина в новосформираната трупа, считайки, че Василинда няма да успее поради прекомерно голям корем, се зае да показва на Накакатанасийката някои стъпки.

# 79
Кой каза танци???

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 21:51 от Фукла

# 80
преди да гласувате за снимките, помислете за сървъра. естетика и радост за окото vs. форум като такъв изобщо

# 81
  • При хората, които обичам
Като линк. По-добре да изгубя секунда да го отворя, отколкото цяла минута да ми се зарежда темата.

# 82
гласувах като линк, ама от друга страна, Бу, иди да видиш в отчетните как се чудят как да си уголемят снимките....

# 83
- Линк, линк... - радостно изтропа Ассинда. - Това е добро, НЕРижа НЕпроклетница.... За какво ли става дума изобщо?   (това по сценарий, но и на сериозно - линк, оставих гласа си)

Да, тежък и гърчав отвсякъде бе денят на Ассинда. Успя само да изсумти накратко предложение за джудженски коледни забавления, но уважаемите дони, дали заради възраст, дали заради кулинарни благинки, никак на откликнаха на тоз душевен порив и тя махна небрежно с ръка. - Като не щете, не щете... и на мен не ми е много до таквиз иницииативи. Къде по - благодатно е чаша ром и люш-люш в стола... Пусто дърти кокали взеха да скърцат като повредена латерна, при тез убавци много не е за показ.
...
- Ми поне едно гърдесто конкурсче да си бяхме спретнали. Тя, Василенда де, с тез прелести не мож вече се измъкна от богатито. Там ще си купонясва и все някой друг ще отнесе първенството. То иначе нямаше и през ум да ми мине да си мисля за напредвара в толкоз трудна категория. Както е рекла Нерижата съм посърналаааа до не май къде... До там, дето и аз самата не мога да видя, даже с очила...
...
Ассинта се замисли... прекалено много взе да си говори сама. Това дали е надобре...? А следващата мисъл пак въпрос... А за какво си мислех току що?...

# 84
... и това продължи...
Ассинда реши, че е време да се запечата в човешката памет, това превъзходно сборище бабийероси... Но как? Голямо чудене се чуди и ... тези два ве … 2;за! бяха изваяни в памет на коледния кошмар...
А пък това бе мигът на победата ... едно джудже коледно изнемощя от твърде много радост бабина ...

Бабийросите премного се израдваха на всичко ставаше и се сбраха на преглед на … 72;та

# 85
- О, конкурсче? - подскочи доня Секстинда. - Кой определи регламента? Къде са ви правилата? Каква гръдна обиколка? Това е заговор. Ние, дето си нямаме гръдни обиколки, да мрем ли, а? И въобще не ми се обяснявайте, аз смятам да го спечеля с най-строен дървен крак. Десен, леко скърца, при смяна на времето малко ме върти в глезена, но като ходя, почти не тропа. А като си сложа и жартиерите... ммм...
Донята нахлузи на дървения си крак всички налични жартиери в хасиендата и затрополяви от стая в стая да агитира джуджетата да гласуват за нея.

# 86
В това време старата агентка на КГБ Накакатанасийката, известна сред някои среди под псевдонима КакСилия, бе отскочила до луксозния финландски пансион, където учеха нейните дечица. Но преди да успее да се срещне с тях и да ги зарадва с благата вест за завръщането на любимия им баща, тя бе принудена да изтърпи досадния тет-а-тет с тяхната класна учителка. Получила обичайната доза оплаквания и хули, тя я побутна нетърпеливо и изприпка да прегърне идиотчетата на мама. Естествено, първи я приветства любимецът й.

# 87
  • Варна
Ъм, предлагам мъничките фотоси да се прилагат, а останалите в линк. Така ми харесва най-добре.  Embarassed

# 88
-Кой е тоя Линк ,бе?Ай ся не ми намесвайте тука ПБ чшшшш алоууууу.
А на не толкова в час ,стара и немощна Лорета Морено някой ще я осветли ли как да стане номера с подчертаната дума ,върху която цъкайки и О,ЧУДО -снимка излиза Shocked
  Аз ще си пиля ноктичките и ще си полагам карминения лак,очаквайки някой да ми отвори очите за Линк-ммхххммммм Crossing Arms

# 89
- AAA, пак цяла нощ не са спали, мискинките. С Линк са сА заБАБАвлявали, горкото момче!!! Тц,Тц,Тц - цъкаше с беззъбата си уста ранобудната доня Анхелина.
Линк, ами, той шЪ да е по-препоръчителен, да не товари софтуера, хардуера и периферията Wink - редеше купешки думи донята на път към заветния хладилник, няма да отслабва, я Naughty
Но остана втрещена, защото след като отвори вратата му, пред нея се разкри ужасяваща  … 76;ка
Първата мисъл, която проряза омекналия й мозък бе за ... Василинда smile3508

Общи условия

Активация на акаунт