На море в Поморие 2022 г.

• 43 628
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
да, това е паркингът м/у Болницата за рехабилитация и Гранд Хотел Поморие.....от 01.07. -30.09 тези три месеца е платен,  през другите месеци -не.
И каква е цената?
Скрит текст:
Цените на платените паркинги за паркиране и престой на леки автомобили са както следва:

2,00 лв./на час;
    12,00 лв. /за 24 часа

Осигурени са и буферни безплатни паркинги:

До бившия Лимонаден цех (ул. Княз Борис I)
    До манастир „Свети Георги“ (по ул. Железничарска)

Всички свободни за паркиране места в града са разграфени, а тези, които са с платено преференциално паркиране са обозначени с надпис „Платен абонамент“.

На територията на град Поморие ще работи и репатриращ автомобил тип „Паяк“, който ще премества принудително автомобили, чиито водачи са нарушили Закона за движение по пътищата. Репатрираните превозни средства ще бъдат извозвани на Паркинг „Нео Анхиало“ – пред сградата на Община Поморие. За всеки час от престоя там собствениците ще заплащат по 2 лева, а за освобождаване – 50 лв.

Освобождаване на блокиран автомобил от техническо средство (скоба) ще струва 25 лева.spoiler]

# 151
Никой не каза има ли щипалки във водата!?Аз пак да питам плажуващите СЕГА!

# 152
В петък имаше,до нас едни хора коментираха че няколко дни преди това е валяло, морето било бурно и тогава се появили, та не знам кого ще заминавате  ,но ситуацията сигурно ще се промени до тогава.  От 10 дни обикаляме из близките курорти на плаж, в Сл.бряг  ,Равда,Черноморец и Созопол няма щипалки. За сметка на това вчера на Каваците имаше доста водорасли

# 153
В петък имаше,до нас едни хора коментираха че няколко дни преди това е валяло, морето било бурно и тогава се появили, та не знам кого ще заминавате  ,но ситуацията сигурно ще се промени до тогава.  От 10 дни обикаляме из близките курорти на плаж, в Сл.бряг  ,Равда,Черноморец и Созопол няма щипалки. За сметка на това вчера на Каваците имаше доста водорасли
От 31 сме там,дано се махнат,цял месец има дотогава.Децата се страхуват от щипалки и медузи

# 154
като питате сега, аз реших че тия дни ще пътувате . Никакъв смисъл не виждам да се вълнувате от сега какво щяло да има или няма във водата след месец Grinning

# 155
Кажете бар или диско 🎸с готина музука и коктейли🍹 (освен при Американеца Grinning). По възможност да не е фолк.
Също ме интересува разходка с корабче, ⛵ видах това с черепа, какви са цените и трябва ли предварително да се запазва място? Има ли и други корабчета?

# 156
две са корабчетата - пиратския и капитан  кук, освен кратките вечерните разходки, мисля има и разходка до св. Анастасия...цените не съм много сигурна но май бяха 6-8лв...не се запазва нищо предварително, те пристигат на кея горе долу през 30мин, и направо се качват желаещите..

# 157
Здравейте, къде в Поморие в Стария град пясъка е черен. Страх ме е да не запазя апартамент точно там. Благодаря!

# 158
Плажът /пясъкът в стария град е едър, боцкаш, от счупени мидички....няма жълт и мек пясък там.
Поне в първите три плажа преди централния...

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 11:47 от teta75

# 159
черният пясък е на източните плажове на пясъчната коса...не знам защо те притеснява този пясък, но четох някъде че е доста полезен, защото съдържа много минерали, това си е естествен пясък много приятен и мек....в Поморие най- гадния пясък е на южния плаж в новия град..

# 160
черният пясък е на източните плажове на пясъчната коса...не знам защо те притеснява този пясък, но четох някъде че е доста полезен, защото съдържа много минерали, това си е естествен пясък много приятен и мек....в Поморие най- гадния пясък е на южния плаж в новия град..

Много се нагрявал - това ме притеснява. Аз пак не разбрах, къде е черния. На централния, източния, т.е. като се спускам от Гранд Хотел Поморие надолу, къде е черен? Къде е това пясъчна коса?

# 161
от Гранда нагоре,  в посока Ахелой към хотел Гардения и бунгалата..

# 162
Навремето пред бунгалата пясъкът беше нормален.

# 163
Капитан Кук и пиратския кораб, ако са тези двата, за които се сещам, на нас са ни твърде комерсиални. Мисля, че пускаха и доста силно музика. Миналата година се качихме на едно малко корабче (или по-скоро голяма лодка), ходи до фара и обратно. Мъж със сина си бяха. Бяхме само ние и още 2-3 души. Беше спокойно и се радваме, че си дадохме парите точно на тези хора Simple Smile

# 164
И ние заради музиката не се качихме.Тригодишното тогава нямаше проблем с лунапарка и тамошната лудница,но на корабчетата твърдо отказа да се качи.Жалко че не сме видели малкото корабче можеше да се навие.Нямам търпение вече в неделя тръгваме,дано не е голяма лудница.

Общи условия

Активация на акаунт