На море в Поморие 2022 г.

• 43 626
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
Ние пътуваме за Поморие в края на следващата седмица.  Питането ми е за Южния плаж , цена на чадър и шезлонг/ и там ли е по 10 лв всяко?

# 166
  • София
Да, на южния плаж е по 10 лв. всяко. Но пък е голямо спокойствие, хората са малко и е приказно спокойствие. За някого това може да е недостатък, но мен ме устройва идеално. Свободната зона също е празна.

# 167
Да, на южния плаж е по 10 лв. всяко. Но пък е голямо спокойствие, хората са малко и е приказно спокойствие. За някого това може да е недостатък, но мен ме устройва идеално. Свободната зона също е празна.

Благодаря

# 168
Някой с мнение за Гардения Бийч Палас или Pomorie Seafront Apartments, на Източния плаж. Основно ме интересува плажът става ли за малки деца (10 м. и почти 4 години), както и дали има много комари или друга фауна, предвид, че езерата са зад Гардения (поне така пише, никога не съм била в Поморие и нищо не ми говори). Благодаря.

# 169
Корабчетата които правят разходки са 4.
Кук , Ния и черепа. Малкото корабче в Фейсбоок е кораб за разхода Оркинос.
Цените тази година мисля че са по 10лв. на човек. за 30 мин разходка. Тръгват от стария кей.
Имат и други програми по дълги, тръгват от пристанището.

# 170
Да, сега си проверих снимките, Оркинос се казва корабчето Heart

# 171
да..този Ния съвсем го бях забравила...ето ги

Ния

Кук

и пиратския

# 172
Миналата година ходихме до о-в “Света Анастасия” . Много е красиво там, плаването до там също. Няма да съжалявате ☺

# 173
Някой с мнение за Гардения Бийч Палас или Pomorie Seafront Apartments, на Източния плаж. Основно ме интересува плажът става ли за малки деца (10 м. и почти 4 години), както и дали има много комари или друга фауна, предвид, че езерата са зад Гардения (поне така пише, никога не съм била в Поморие и нищо не ми говори). Благодаря.
Здравейте Simple Smile
Миналата година почивах със сина си (на 12г.) в Гардения Палас. Плажът, който е зад комплекса, е неподдържан, но не е толкова страшно. Свободна зона е. Доста навътре е плитко, т.е. подходящо е за малки дечица. Гадинки няма. Мога да кажа само хубави неща за мястото, честно казано вече ми е фаворит, досега винаги съм била в други хотели в Поморие, но това място отговаря на всичките ми нужди - спокойно е, просторно е, красиво е, далеч от шумотевица и навалици хора...
Тъй като сте с 2 дечица, мисля че мястото е подходящо за семейството във всяко отношение.
Хубава почивка от мен Simple Smile
Ако мога да съм полезна с нещо, пишете.

# 174
Много благодаря! Има ли действително достатъчно паркоместа? Видях, че са платени, не ми пречи, стига да има и да са в непосредствена близост. Свободна зона звучи чудесно, децата ми са малки, не влизат във водата ("мамоооо, ама тя е мокра!" 😂😂😂), но на плажа се занимават с часове. Как са басейните, храната и цените в ресторанта и наистина ли работи докъм 16.30-17?

# 175
SmileАми, водата е мокра и отпред, и отзад, по този въпрос 2 мнения няма Smile
Има достатъчно паркоместа, със скоби, аз си бях запазила, сумата беше абсолютно символична...имам спомен за 5лв. на ден...или 10, не повече, със сигурност. Много хора паркират и покрай самия път, от комплекса казват, че ги глобявали, но аз не видях за 6те си дни там никой да бъде вдигнат, глобен, със скоби и т.н. НО места има доволно много. Запазете си едно паркомясто все пак, за спокойствие. Точно от страната на езерото са, тоест откъм входа на рецепцията, от терасите и прозорците се виждат.
Басейнът е страхотен, поддържан, голям, има и детска зона, достатъчно шезлонги. Красива градина и фонтан отпред, райско е.
За ресторанта само съм чувала добри отзиви, но лично аз не се храня навън когато съм на почивка, по тази причина и винаги търся апартамент с кухня...
Наблизо има няколко кръчмички, така да ги нарека, автентични, с много добър рейтинг - прясна храна е най-големият им плюс - на пешеходно разстояние са на 5-10 мин. Доволно много магазини, страхотно заредени, заведения за хранене - тоест, дори да не разчитате на точно този ресторант, гладни няма да останете в никакъв случай.

П.П Ако искате и Ви е интересно, мога да изпратя снимки, пишете ми на ЛС.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 15:38 от Café del Mar

# 176
Здравейте група ! Имам няколко въпроса свързани с Поморие и бих се радвала за малко съдействие. Ходила съм там преди повече от 10 години и всичко ми е смътно. А ми предстой ходене там на 2 август . Ще съчетая работата с няколко дни релакс и почивка. Мисълта ми е обичайно около тези дати как е морето бурно ли е им ли червен флаг редовно ? Предвид, че на 2 е Илинден и плашат навсякъде с тази дата . По спомен на Поморие е малко по ветровито и бурно морето нали така? И ако може някой да сподели телефон за контакти с  платен паркинг .Желая да резервирам място за колата за да си свърша и служебната работа и спокойно да се върна и паркирам.  Някой друг около тази дата да ходи на Поморие да съчетаем запознанство с бира и картофки на плажа ?

# 177
Илинден хич не е за подценяване, най- много удавяния се случват тогава. По моя статистика не е имало година без смъртен случай около този ден. Появява се мъртво течение и то, между другото е най- страшно точно от този хотел по косата, а е без спасители. ( Не знам пред хотела дали има).
И да, през август е ветровито, а вълните са големи.

# 178
А през септември как е?

# 179
Много е хубаво! Но в началото на месеца често вали.

Общи условия

Активация на акаунт