На море в Поморие 2022 г.

• 43 616
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
Аз ще съм в района на Съни Бей ! И да се надяваме да уцеля ден два без голямо вълнение поне да се намокрим Simple Smile Телефон на платен паркинг ако имате моля споделете .

# 181
  • Майна Сити
Момичета, кажете актуални цени по заведенията, не говорим за обедно меню, а за вечерта. Примерно една Овчарска салата, пилешките хапки и т.н. на какви цени са? И кои заведения там си заслужава наистина да се посетят? Благодаря!

# 182
Здравейте,
1. Ползвали ли сте аквапарка до Сънсет? Има ли атракции за 7 годишен, които да не са твърде много екстремни?
2. Отвориха ли блъскащите колички на центъра
Ние всяка година почиваме в Поморие, много ми харесва градът

# 183
  • София
Момичета, кажете актуални цени по заведенията, не говорим за обедно меню, а за вечерта. Примерно една Овчарска салата, пилешките хапки и т.н. на какви цени са? И кои заведения там си заслужава наистина да се посетят? Благодаря!
Не ходим много по заведения и не мога да дам препоръки. В новия град сме, овчарската салата беше 10 лв., а пилешките хапки - 13 лв. там, където бяхме последно.

# 184
Като цяло цените са високи, а обслужването лошо. Избягвам да ходя по заведения в Поморие. Но в "Царевец" бяхме два пъти, става, персоналът е готин и храната ставаше, и вТрафика, за който споменах, храната вкусна, сервитьорките - петнайсетгодишни, дето не знаят какво правят там.

# 185
В Поморие според мен заведенията са под всякаква критика.. 
Но харесвам Поморие именно защото за мен е много неразработен курорт.

# 186
неразработен?
в смисъл "фрашкан с хора, но без достотъчно удобства за тях" 😄

# 187
Именно. Местните са свикнали да печелят лесно, нали са с гръцка жилка, не обичат да се преуморяват, а и няма работна ръка, защото всеки иска големи заплати, няма значение, че добър ден не знае да каже.

# 188
Неразработен - няма нормални заведения с добра кухня, само разни кръчми и капанчета. Хубави нови плажни барчета също няма. Нощен живот - 0. Забавления - 0. Изостанал е някъде в 2000 година всичко  в курорта. По тази причина е явно по-малко предпочитан от туристите на фона на съседни курорти.

# 189
В Поморие има наистина доста заведения. Някой не наблягат много на качеството.
Може да пробвате.
Ресторант Омар(само с резервации)
Бистро Свети Никола.
Ресторант Барбут
Ресторант Козият Рог
Росторант Роуз Гардън (по висок ценови клас и обслужване.)
Или ползвайте пропоръките на трипадвайзор.
https://www.tripadvisor.com/Restaurants-g663130-Pomorie_Burgas_Province.html

# 190
Звучи идеално като за почивка, особено семейна, щом няма шумни барове и типичната суматоха.

# 191
Неразработен бих нарекла нещо девствено и с потенциал.
А това е вече изпълнило капацитета си с туристи, разработено до ниво, което явно устройва този тип туристи. Цялата тема го доказва Grinning
Нито е девствено място, нито има потенциал за нещо, че да се разработва. Но ето, че си има дай хард фенови, въри ги рАзбери

# 192
Звучи идеално като за почивка, особено семейна, щом няма шумни барове и типичната суматоха.
Не знам кой го твърди това, но не е вярно...През  юли и август лудницата е страшна, и дума не може да става за спокойна почивка...Извън сезона - да, но тогава по принцип е спокойно и по другите курортни градчета..

# 193
Миналата година бяхме 1 седмица около 10 юли беше лудница от хора,но същевременно е много приятно и не дъни музика от всякъде. Няма нощен живот и аз както отидох с малко дете ми се стори супер,че няма кой да го буди през нощта. Тази година ходихме за една нощувка до Созопол да се видим с приятели,като умишлено не бяхме на оживено място и пак цяла нощ се чуваше музика от плажен бар наблизо. Не съм вярвала,че ще се чува така от около 500 метра, но когато около теб е тихо,тази музика ти се забива в мозъка Flushed в този ред на мисли Поморие си е много подходящо за семейна почивка с малки деца,вече за тийновете няма да е интересно че няма забавления за тях,но за кротка и спокойна почивка си е супер.

# 194
Ами тогава значи нищо не разбирам от коментарите. Неразработено, потенциал, няма нощен живот, няма забавления, последно какво е? В сезон не съм луда да почивам, докато са ми малки децата и имам възможност, избягвам юни, юли и август за почивка, след няколко години няма да имам избор и ще съм в мармалада и аз, но доброволно няма начин да си го причиня.
P. S. Leona, благодаря, точно това търся за почивка.

Общи условия

Активация на акаунт