На море в Поморие 2022 г.

• 43 626
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
  • Поморие
Аз пак се включвам, за да кажа, че в Поморие всички плажове за подходящи за деца. Израстнах по тези плажве Юни, юли, август и септември. Ходехме и без родители (родителите работеха- разбираемо) и сме живи  и здрави. През 80-те години тук в училището цяло лято имаше лагерници - деца от цялата страна  придружени от учители. на 30 деца - двама, трима учители. и всички са се прибрали живи и здрави. Затова е хубаво да гледаме позитивно и ведро на нещата. Лятото е прекрасно! Морето на Поморие - също!

# 226
Аз съм израстнала по други плажове и пак съм жива.
Що за логика и определение за безопасен плаж?

# 227
За да гледам ведро, трябвало да харесвам Поморие през лятото...и аз не разбрах логиката...Grinning

# 228
На централния плаж водата е до колене един километър навътре.

# 229
Пък в Китен е така 2-3 км навътре даже...

Кой е този централен плаж, локация може ли...

Снощи видях че в посока Гранда на един плаж цената е 6 лв на шезлонг/чадър, 1 лв за маса/шалте..

Понеже са много плажовете, то Рая има, Макао има и още десетина...

# 230
На Рая бийч има голяма безплатна зона, днес нямаше нито щипалки, нито водорасли, а водата е плитка. Духа лек ветрец, но нормално. Нищо особено. На мен ми харесва всичко в Поморие. Има толкова много деца на кв метър, съвсем спокойно си щъкат и влизат във водата. На Малдивите сигурно е 20 км плитко, не зная. Но тук има приказни изгреви, залези, достъпни заведения, магазини, квартири, бунгала, еко пътеки, културни паметници. Всичко. Ми евала.

# 231
Щипалки не видяхме пет дена, никакви.

Единия плаж, може и Рая да беше, наистина има голяма и обширна свободна зона, чак се изненадах като я видях.

В Захаро тортите са доста по-малко като бройка и видове, откакто ги помня преди 5-6 години. И качеството май е надолу, поне в двата вида които опитахме...

Доста руснаци има отново.

# 232
За съжаление, има руснаци. Но сякаш са една идея по малко нахални...

# 233
На мен не ми пречат. Просто нали не се очакваха...

# 234
На мен не ми пречат. Просто нали не се очакваха...
Идват през Истанбул е пак си ползват имотите.

# 235
Щипалки не видяхме пет дена, никакви.

Единия плаж, може и Рая да беше, наистина има голяма и обширна свободна зона, чак се изненадах като я видях.

В Захаро тортите са доста по-малко като бройка и видове, откакто ги помня преди 5-6 години. И качеството май е надолу, поне в двата вида които опитахме...

Доста руснаци има отново.
Относно тортите, пробвахме едни до хотел Диана или бяха Захаро или Захир, не обърнах внимание,но бяха голямо разочарование. Коя сладкарница е това ,за да си знам следващия път, някой дали знае?

# 236
Ние веднъж хапнахме в ресторантче на болница Вита или нещо подобно, имаше и десерти на ниски цени, бяха вкусни. Като за 2 лева съвсем
Захаро още не съм посетила

# 237
Леонче, там са Зехир нещо си, знам ги, още на гугъл стрийт излязоха, когато проучвах района. Не са Захарото...

На нас ни прокапа бойлера. Казах на собственика, било защото увеличили днес налягането на водата в града. Сега ще звъня на ММ, притеснявам се аз...

# 238
А на нас ни дойде изобщо водата, защото досега нещо беше слабо Joy чак се оплаквах

# 239
Да, и съседката по стая това каза, че била слаба и ме пита стига ли ни топлата вода, з.на тях не им стигала...
Вкъщи е нефелно налягането, за това тук ми се стори силно пък на мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт