На море в Поморие 2022 г.

• 43 642
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
Браво, радвам се, все по-хубаво да си изкарвате
Аз пък пробвах рибата на киселяка. Хубава е, ама не може там да хапваш, мрънка, мрънка...еййй аман

# 271
Май не може там....ние не знаехме и първия път там хапнахме цацата...добре че бързо лапаме поне..не сме се застоявали...Joy
После се усетих че май като е за вкъщи, там не може да се хапва..но не съм сигурна така ли е.

# 272
Така е, изрично го натърти около 20 пъти. Защо има маси и напитки тогава, не зная.

# 273
Защо има маси и напитки тогава, не зная.

За вкъщи са Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 274
Така е, изрично го натърти около 20 пъти. Защо има маси и напитки тогава, не зная.
Това място с рибата не го знам, но след като е сложил маси, значи са за клиенти с консумация на място...Явно в силния сезон има много работа и не му се занимава и да отсервира след клиенти...

# 275
  • Точно където трябва
5 г. поред ходя там и немога да разбера за кои плажове говориш. Къде е макаото/ и какво е? Гранда знам къде е, не съм ходила там на плаж. Само пред Софарма, но там не ми е ок. Все жълт флаг. Родих се на южния, но пък все въртя с колата, а паркирането е тото. Аз съм от 21.08, дано олекне малко откъм народ.

# 276
На картата са обозначени тези места и заведения
Опитай

# 277
Макаото и Ла Хавана са пред Софарма точно. В дясно е ла хавана, в ляво до него е Макао. Това като си с гръб към Софармата.
От тях в посока Гранда, са следващите - след Макао е един само със свободна зона, няма платени чадъри, само в края пред едно барче. След него е оня с камъните. След камъните е дългия- стария централен....
Утре ще ти снимам входовете...там видях имената на табелки....

# 278
Здравейте
За деца на 3,4 г какво интересно има в Поморие?
Площадките ги знаем около библиотеката.
Лунапарк, батут, бийч бар с детски нещица има ли

# 279
Лунапарка и аквапарка препоръчвам,моят е на 4 и половина и е голяма радост.Малко е шумно за бебето и единия ходи да го разхожда,но баткото в очарован.Има огромни надуваеми замъци,блъскащи колички,влакчета,стрелба по мишени,абе всичко му харесва на нашия.За аквапарка какво да кажа,там е ясно,вода и пързалки.Харесва ни и тази година,малко по лудница е от миналата,руско говорящите не ми пречат,абе общо взето добре си изкарване,и на плажа има места доволни сме.По главната има няколко детски площадки и такива пеещи и движещи се самолетчета,любима му е пощенската кола на нашия.Тази година се престраши да влезе и в надуваемата топка с баща си,голяма забава беше.Има и влакче което обикаля,абе помислили са за децата не мога да се оплача.

# 280
Тези, които сте в момента в Поморие, мога ли да ви помоля да ми кажете пред Гранда плажа има ли достатъчно чадъри и шезлонги да си наемеш(че само там цените май са по 3,60)?

# 281
Ние сме на дългия плаж, този който е точно пред Роуз гардън, но в свободната зона. Прилагам снимки за Еlliee - в дасно е Гранда, има и барче Raya в края към Гранда

# 282
Има достатъчно

# 283
  • Точно където трябва
Тета75, може ли да се каже дали там морето е по- спокойно от частта към Софарма и още по- наляво пред къщите/ все съм мислела, че там го водят централен, пред къщите/? Не ми пречи да ходя с кола до южния, но там ще е тото паркирането и после на обед, като се връщаме. Частта към Гранда съм мислела, че на ма...ната си и винаги съм я избягвала. Май сгреших с резервацията. Така за тук пеш ми идва далеч, нито за кола, нито без. А дали има там къде да спра колата, ако сме с нея до плажа?
Благодаря за снимките и ориентира.

# 284
До Рая има паркинг, безпалтен, на Вита има платен. Пред Роуз Гардън е по-спокойно, отколкото пред Вита и бунгалата. Там е май последната буна и нататък е един вид по-открито.
Когато на татък беше червен флаг, на каменистия плаж беше зелен- той е каменист, но малък и закътан, та е най завет.
И Тета да каже, но по хубаво от пред Роуз Гардън аз не видях

Общи условия

Активация на акаунт