На море в Поморие 2022 г.

• 43 608
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря, ако имат сайт или някакъв каталог/ценоразпис на услугите, колкото да придобия някаква обща представа. Децата ми към момента на почивката ще са съответно на 4 г. и 11 м., не знам дали правят нещо за толкова малки.

# 346
Утре ще разуча. И аз ще съм платено, защото нямам направление.
Да потвърдя - въпросът е дали лугата би подействала благоприятно на дерматита? Нали?

# 347
Не бих сложила луга на кожа с дерматит, особено на бебе! Попитайте лекар първо

# 348
Пише, че лекува това:
Заболявания на кожата: псориазис с псориатичен артрит, трофични кожни язви, склеродермия

# 349
Не плащай за процедури. Продават луга по аптеките и магазини с козметика.  Вземи си едно шишенце и мажи, но да знаеш, че малко трудно се маже, в смисъл, течно е, разлива се. Може би като компреси да постоят по 15 мин. Няма да му навреди на детето, дано видите полза.

# 350
Лекар (неонатолог и педиатър) го спомена като възможност, не е моя идея, която да валидирам във форума. Интересува ме дали имат процедури за толкова малки деца изобщо, оттам нататък лекарят ще си каже мнението и ще видим дали и какво ще правим. На своя глава не бих предприела нищо, макар че вече ни поведоха точно лекари и не знам на кого да вярвам, но не ми се изпада в тази полемика.

# 351
Аз като майка и лично страдаща от дерматит, не бих. А съм фен на Поморие.
Иди на място, ще си прецениш.

# 352
  • В.Търново
Мисля, че бебе и дете не е добре да се мажат с луга.

# 353
Някой може ли да каже къде е лунапарка и ако може снимка на самите съоръжения?
Както и какво друго интересно за деца има (без площадките)

# 354
В началото на централната улица е лунапарка.....

# 355
Някой може ли да каже къде е лунапарка и ако може снимка на самите съоръжения?
Както и какво друго интересно за деца има (без площадките)
лунапаркът е на центъра в стария град, близо до църквата...аквапаркът е до новия град..разходка с влакче и разходка с корабче от кея до центъра, точно до бирария Немо.

# 356
Лунапарка е в началото на центъра до Читалище Просвета 1888.
Има блъскащи колички, паратропер, една стена която се вдига на високо и се върти, стрелбище и още някакви павилиончета мисля за храни.
До лунпарка има Батут, маси с въздушен хокей и други подобни игри с жетони.
В края на центъра в градинката има детско влакче с камиончета, детско бънджи и едни топки в басейн в които детето влиза вътре.
Има и още един батут и бънджи на плажа и срещу магазин стиб(на ул. княз борис).

Други развлечения:
Аквапарк
Морски развлечения на плажа. Водни колела и дърпани от скутер банан и подобни.
Разходка с корабче 30 мин. два маршрута. Правят полудневно пиратско парти с аниматор. Също и разходка до остров анастасия.
Разходка с атракционно влакче през града.
Тротинетки/велосипеди под наем. Незнам дали има още рикши.
Разходка с файтон.

На 20 мин. с автобус е авиомузея в Бургас(летището), ако детето не се е качвало на самолет.

# 357
Лунапаркът е точно в центъра. До него са читалището, църквата, пазара за сувенири и мостът.
Началото на центъра е стоянката на такситата до началното училище.

# 358
Има огромни надуваеми топки, влизат децата вътре и се затварят
 Плуват във вода и се бутат една в друга. Супер е, накрая излизат обаче изпотени

# 359
  • Някаде там
Какви са цените за вход в аквапарка?

Общи условия

Активация на акаунт