На море в Поморие 2022 г.

• 43 609
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
Ееее..., да ви споделя , парашут с двама 160 лв , ако е един -90 лв

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 16:04 от toni1

# 331
Иска ми се и тази година да почивам в Поморие, миналата година бях и много ми харесаха плажовете и самият град, но бях в Библиотеката и няма да завторя пак там. Сега търся нещо около 60 лв на вечер и по възможност с място за безплатно паркиране наблизо, ама да видим дали ще ме огрее.

# 332
Виж къща Фоти, и тя е на 60 лв на вечер...до киселяка е, загледах я докато чакахме за рибка, проверих я в нета..добри са отзивите..
Сигурно и други места ще има.....

И ние няма да повторим в Библиотеката...не съм притенциозна, и винаги сме се връщали там където сме почивали, но за да съм така вътрешно категорична, значи ми е дошло повечко в тоя хотел....

# 333
Не знам и аз вече, тази година наистина почвам да се отчайвам, не знам колко пари е нормално да дадеш за едно спане, аз също не съм претенциозна, но миналата година в Библиотеката освен, че беше много малка стаята, беше и мръсно, имаше косми в хладилника, телевизия нямаше... Само местоположението беше хубаво. То накрая май ол инклузива ще излиза по- на сметка, макар и да не съм му фенка, защото не обичам да се съобразявам с часове за ядене, пък и предпочитам всяка вечер да съм на различно място, ама то, ако се наложи да дам 500-600 лв само за спането къде ще му излезе сметката. В сайтовете, не виждам нищо читаво за под 80/90 лв на вечер, тя по 60 все едно си влязал в обор и това на снимките, на живо не ми се и мисли.

# 334
В групата за квартири в Поморие много се коментират мъж и жена, които са измамници. Постоянно си сменят профилите, качват снимки на чужди апартаменти и взимат капаро. То мано капарото, че гориш с него, ама отиваш и хоп! - нема къде да отседнеш.... Как човек да разбере дали е измамник или реален профил

# 335
Ами не капарира по фейсбук.
Гледах ги групите там, като се върнахме...много групи, много писане...но аз с дете, а и без него, не бих рискувала да отседна по този начин..кой го знае какъв е ненормалник хазаина, примерно де...рискове не поемам аз.

Гледам си хотелчета със сайтове, има ги в букинг...редовна работа.

Иначе на момичетата до нас които бяха, им беше предлагал оня беззъбия ром на плаж Ла Хавана на тоалената който е, студио или апартамент в сградата на ъгъла точно била, до сладкарниза Зефир, Зехир ли беше..на ул. Нео Анхиало, и още някаква оферта получили така, докато чакали на плажа да отвори Библиотеката, и да влязат да се настанят.

Но аз така не искам. Не им вярвам, не ги знаеш нормални ли са, не са ли...мерси съм.

# 336
Напълно съм съгласна с Тета,винаги през букинг дори и по скъпо да е но проверен престой и винаги може да оставиш отзив.До сега не съм случила на луди,даже повечето се мазнят за добра оценка.Една пикла от Влас и пари ни предлагаше да не и слагаме лоша оценка преди години,че щял да и падне рейтинга 😁.Тръгваме си ние днес,страхотно си изкарахме и тази година,малкото почти нищо не разбра,но баткото е доволен,от миналата година помнеше площадката с кораба две седмици само за нея говори,тази да видим.Не рачи да се качи на кораба и тази година,но от батута нямаше прибиране.Препоръчвам за семейства с деца доволни сме.

# 337
Аз пък досега съм отсядала само в частни апартаменти и студия и съм била мн доволна. А и пътувам с мъжа си, който е военен и има 7 мисии зад гърба си(Ирак и Афганистан) - така че по лудост няма кой да го бие🤣🤣🤣🤣🤣

# 338
Аз пък досега съм отсядала само в частни апартаменти и студия и съм била мн доволна. А и пътувам с мъжа си, който е военен и има 7 мисии зад гърба си(Ирак и Афганистан) - така че по лудост няма кой да го бие🤣🤣🤣🤣🤣
Това не означава, че не може да станете жертва на измама.

# 339
Да, бе, ясно...... Става въпрос, че госпожата я е страх да не попадне на ненормални

# 340
С мъж военен всеки е ербап.
Сама жена/сами  жени,  с дете или без,  е друга работа.

# 341
  • Точно където трябва
И аз отсядам в частен апартамент. За няколко години въртя два. Тази година си промених датите, че да е свободен. Риск си е.

# 342
Тази вечер проверих калмарите на Киселяка - добри са. Но мидите повече ми харесаха. А комшията до него със скарата, вчера не работеше, а днес е с нови цени от 1.30 на кебапче. Мисля, че цената е пак ОК, само че се изненадах.

Утре заран ще ходя на преглед в санаториума, за да ми изпишат процедури. Много ме боли тоя кръст Cry((

# 343
Някой правил ли е лечебни процедури на дете/бебе с луга? И двете ми деца са със суха кожа (аз също), като малкото е и със себореен дерматит. Запазили сме апартамент за 1 седмица в Поморие в началото на септември и се чудя дали би им се отразило добре нещо такова. Разбира се, ще коментирам с педиатъра, който ме консултира за дерматита, но ще се радвам да споделите, ако някой е пробвал нещо и е останал доволен.

# 344
Нямам никакъв опит, за пръв път ще ходя  за себе си утре, със силната надежда да ми помогне. Обаче не пречи да питам утре лекаря на консултацията, за мнение. Ще кажа, че питам за моя близка. Ако искаш, на ЛС, пиши ми нещо по-конкретно, което да питам.

Общи условия

Активация на акаунт