На море в Поморие 2022 г.

• 43 594
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
Плажовете многократно са описвани и коментирани в тази тема, както и в старите теми.

# 391
  • Пловдив
Пътуваме към Поморие 😁
Как е днес морето, успокои ли се?
Ще бъдем в апартамент зад Роуз Гардън

# 392
  • Пловдив
Леко бурно си е и днес морето, с големи и готини вълни.

# 393
Жълт е кода на плажа, но има доста водорасли. Ние днес си тръгваме, изкарахме 1 седмица с прекрасно време и много чиста вода.

# 394
Влизаме в август! От тук нататък гладко море няма! Но водата е страхотна, пяната на вълните толкова нежна!  Мътна е, но за мен водораслите не са мръсни. Мръсни са фасовете и пластмасата по пясъка.
 Радвайте се на топлата вода, докато не е завалят първият сериозен дъжд, по прогноза май няма...

# 395
Влизаме в август! От тук нататък гладко море няма! Но водата е страхотна, пяната на вълните толкова нежна!  Мътна е, но за мен водораслите не са мръсни. Мръсни са фасовете и пластмасата по пясъка.
 Радвайте се на топлата вода, докато не е завалят първият сериозен дъжд, по прогноза май няма...

Такова море юли не видях , но това е снимка от 24 /08 2021 стига филми

# 396
По стечение на обстоятелствата три години поред ходим на море края на август и с изключение на миналата година, но тогава бяхме от 5 септември, не се е случвало лошо море. 2019 г. бяхме на Камчия, което си е доста по на горе от Бургас и пак си правихме плажа както си му е реда. С изключение на едно лято, когато бяхме началото на юли, винаги сме ходили август и морето е било хубаво.

# 397
В момента на южния плаж. Вълните са по-малки, спрямо на източния

# 398

Такова море юли не видях , но това е снимка от 24 /08 2021 стига филми
Показвай каквито снимки искаш. И аз мога да ти покажа такива снимки. В 7ч. сутринта, например, когато обикновено ходя, почти винаги е тава. Обаче, да ти кажа, 20 години съм живяла в Поморие, от май до октомври съм го наблюдавала и май мнението ми е по- меродавно от твоето.

# 399
  • Поморие
Каквото и да е времето в Поморие на обяд винаги излиза морския бриз, благодарение на който се разхлаждаме лятото, и умираме от студ зимата. Simple Smile Между другото вчера вятърът беше южен и аз се къпах точно от южната страна на полуострова. Не бих казала, че това са вълни. Просто леко развълнувано моренце, приятно за къпане. Разбивала се е в мен и ме е обръщала  вълна висока 1 м., и ме  е въртяла като в центрофуга. Познавам морето от 49 години във всичките  му сезони и с всичките му лица.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 12:16 от gerimeri

# 400
Ние днес пристигнахме.Валя ни дъжд на разходката ,но утре се надявам да не вали!Хубаво,познато,спокойно ни е.Само един въпрос имам-откъде да си взема луга?На централния плаж сме,накъде да отидем и да си взема?

# 401
Близо до нас продават. Ако Мин аутре оттам, ще запиша адреса. Близо е до Общината

# 402
Мисля че има свободно, без да плаща.
Назад момичетата писаха от къде  но не запомних  къде точно, понеже не ме интересеваше.
Може да потърсиш в темата, с гугъл търсачката...

# 403
  • СОФИЯ
Зд.авейте,извинявам се пледварително,но не мога да намеря къде го коментирахте ...въпросът ми е как стоят нещата с платения паркинг при общината? Трябва ли на всеки 24 часа да се изкарва автовобила ,да се плаща и пак да го паркираш.

# 404
Луга и поморийска кал са два напълно различни продукта от Поморийското езеро.
Кал можете да си извадите от самото езеро и да си легнете на плажа да изсъхнете, въпреки че аз съм фен на процедурите в санаториума. А и бяха забранили влизането в езерото, въпреки че не забелязах някой да го спазва. Оня ден един нагъл пич си караше кайта вътре. При цяло море насреща се беше наврял в езерото..
Лугата е краен продукт при производството на сол, много концентрирана с висока соленост и много богата на минерали, продават я по магазините с поморийска козметика. Загрява се на водна баня и се прави компрес.

Общи условия

Активация на акаунт