На море в Поморие 2022 г.

• 43 600
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
Аз просто от любопитство, ама какво кара хората при наличие на цялото море пред тях, да се топнат в тия хлорирани басейни и атракциони? Не се заяждам. Наистина питам с интерес.

# 376
Заради тръпката !

# 377
  • Точно където трябва
То и аз все се чудя защо се търси басейн на море. И едни коментари- колко, пък какви ... Аз умишлено не ходя на такова място. Ако искам басейн- бол, че и с минерална вода.

# 378
Запазихме и ние апартамент в центъра, но сме чак в края на Август, дано случим на хубаво време.
Иначе в Booking беше обявен на 65 лв за нощувка, но успяхме да се свържем със собственика и ни го даде за 55 лв, не сме се пазарили той толкова си каза.
Може ли на лични да ми дадете повече информация? Благодаря, предварително ❤

# 379
Лично ние ходихме на аквапарка заради баткото на четири години и половина.Харесва си морето и се забавлява на пясъка,но пързалките са си пързалки.Иначе не бях ходила от десет години близо аз цените са си все същите горе долу тогава беше 35 лева целодневно помня имаше и специални карти за персонал по 20 лв.
Басейн също имаше в комплекса мъжа ми само слиза да плува,нямаше детски затова не сме ходили.Две седмици на море с малко дете си е изпитание,иска си забавление и разнообразие,а в Поморие има от всичко.Миналата година бяхме за десет дена и не му се тръгваше,тази му доскуча последните дни,но отскочихме и до Бургас и Несебър,иначе опита от всичко,най му харесаха батута и блъскащите колички,на топките само веднъж се престраши да влезе,на корабчетата не посмя.

# 380
  • Пловдив
Когато сме на море ходим на аквапарк единствено заради една луда тинейджърка на 15 години, която няма как да убедим, че по красиво от морето няма. За 16 дни престой в Поморие, вчера лично за мен беше един пропилян ден на морето, умрях от скука на аквапарка, за разлика от тинейджърката

# 381
Как е времето на Поморие стария Град ? На 1 август пристигам в хубавото градче живот и здраве . Има ли големи вълни и какъв е флага ?

# 382
  • Пловдив
В момента на плажа пред Гранд хотела е червен флаг, огромни вълни

# 383
Аз пък днес съм на Велека за разнообразие, но и тук е за червен флаг. Само че е жълт, понеже тук винаги май е с големи вълни. Приятелка е на къмпинг юг, там също е червен флагът.

# 384
Как е плажа около Съни Бей ? И от колко време е това бурно море ? Май няма да уцелим на време тази година.Имаше ли градски транспорт до новия град за плажа? Помня че когато на стария град е бурно морето в новата част е обратното . Да не местим колата от паркинга, че после ще е зор с паркирането вечер.

# 385
Как е плажа около Съни Бей ? И от колко време е това бурно море ? Май няма да уцелим на време тази година.Имаше ли градски транспорт до новия град за плажа? Помня че когато на стария град е бурно морето в новата част е обратното . Да не местим колата от паркинга, че после ще е зор с паркирането вечер.

Има градски автобус от Стария град до квартала. 1.50лв. е билета. Спира на метри от южния плаж( старата автогара).

# 386
  • София
Здравейте. Искам да питам проблема с водата отстранен ли е- авария или режим има? Мъжа ми чул нещо, че няма вода точно в Поморие, а аз запазих за 7-12.08..

# 387
Здравейте. Искам да питам проблема с водата отстранен ли е- авария или режим има? Мъжа ми чул нещо, че няма вода точно в Поморие, а аз запазих за 7-12.08..

Няма режим на водата в Поморие. През лятото, поради по-голямото потребление, пускат по-силно налягане на водата, тръбопроводът е стар и тръбите се пукат. Затова се случват аварии, които се отстраняват в рамките на няколко часа.

# 388
Здравейте, за първа година ще почиваме на Поморие. С дете на година и 2 месеца. Към кой плаж да се насочим? Също така може ли да помоля за контакт на фризьор и гримьор за града. Предстои събитие през периода на престоя ни. Благодаря.

# 389
За един ден нямаше вода в целия град, поради авария в централния водопровод, но  оправиха проблема.

Общи условия

Активация на акаунт