На море в Поморие 2022 г.

• 43 604
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Посетители над 1,30м височина
Целодневно посещение
от 10.00 до 18.00 ч. - 40 лв.
Полудневно посещение
след 15.00 ч. - 30 лв.

Посетители от 0,91м до 1,30м
Посетители над 60 г.
Целодневно посещение
от 10.00 до 18 00 ч. - 20 лв.
Полудневно посещение
след 15.00 ч.- 15 лв.
Почти всеки ден от 14.00 ч. има и пяна парти в някой от басейните

# 361
Мои близки водили внучката на аквапарк в Несебър, въпреки,че почиваха в Поморие.30 лв.на човек,но предлагали и храна в тези пари.И на мен ми е интересно какви са цените в Поморие на аквапарка?Заминаваме в неделя с две деца на 12 и 13 години.

# 362
Мои близки водили внучката на аквапарк в Несебър, въпреки,че почиваха в Поморие.30 лв.на човек,но предлагали и храна в тези пари.И на мен ми е интересно какви са цените в Поморие на аквапарка?Заминаваме в неделя с две деца на 12 и 13 години.
Върни се 1 пост назад.

# 363
  • София
Моля ако някой може да посочи проверени квартири близо до автогарата, защото ще съм с 2 деца без кола. И от там много далече ли ще е до плаж, който е плитък за ходене пеша?

# 364
От автогарата по ул.Нео Анхиало покрай Софарма излизате направо на плаж Ла Хавана  и Макаото до него. Този е най-,близък от автогарата.

Плитък плаж е дългият, който е в посока косата, към Гранд Хотела..писали сме много за плажовете в темата.
Близки хотели Дияна, Библиотеката, къща Фоти..тези знам аз и съм гледала сайтовете им .
Може да прочетете темата и да се ориентирате. Може и предните. Аз така направих като избирах място и хотел.

# 365
Моля ако някой може да посочи проверени квартири близо до автогарата, защото ще съм с 2 деца без кола. И от там много далече ли ще е до плаж, който е плитък за ходене пеша?
Важно е дали автобуса ти е с крайна точка Поморие или преминава през Поморие. Това трябва да уточниш, защото ако продължава за Бургас, ще те остави на "автогората" в новия град, т.нар. Квартал (няма автогари, просто са възлови спирки). Ако автобусът е точно до Поморие, си спира на "автогарата" в стария град, до Общината. Тия квартири, които момичетата тук споменават, библиотеки и т.н., са все в тоя район.

# 366
  • София
Много полезно - не го знаех! Ще пристигнем с влак до Бургас и от там ще гледам да вземем автобус точно до Поморие от автогарата до гарата предполагам (гледам да имаме минимум ходене с багаж)

# 367
Много полезно - не го знаех! Ще пристигнем с влак до Бургас и от там ще гледам да вземем автобус точно до Поморие от автогарата до гарата предполагам (гледам да имаме минимум ходене с багаж)
Да.

# 368
Гарата в Бургас, слизате и отвън веднага са бусчетата....билети купувахме от шофьор, не от автогарата /за Китен бяхме ние преди 2г/.
В сайта на автогара Бургас виж разписанията за Поморие, цени също има.

# 369
Записвам се и аз в темата. Тази година отново ще почиваме в Поморие, а уж щяхме да избираме друга дестинация. Гледахме различни оферти по Черноморието и накрая пак заложихме на познатото Simple Smile Запазихме студио в близост до санаториума, за пръв път от както сме семейство ще почиваме само двамата с мъжа ми, без деца и куче. Дано само времето в края на август е хубаво, че още ми държи влага как миналата година ( началото на септември) въобще не можахме да идем на плаж.

# 370
Запазихме и ние апартамент в центъра, но сме чак в края на Август, дано случим на хубаво време.
Иначе в Booking беше обявен на 65 лв за нощувка, но успяхме да се свържем със собственика и ни го даде за 55 лв, не сме се пазарили той толкова си каза.

# 371
Здравейте, мнение за Сънсет Ризорт Поморие? Някой ходил ли е там? Не съм ходила в Поморие, искаме два-три дни да лежим, да ядем и нищо да не правим, възрастни с голямо дете сме. Подходящ ли е комплекса? Ол инклузива заслужава ли си, как е изхранването? Вярно ли е, че се ползва аквапарка безплатно ако си ол инклузив в хотела? А аквапарка хубав ли е?

# 372
  • Пловдив
За гостите на Сънсет Ризорт аквапарка е включен и е безплатен. В момента сме тук, добри отзиви мога да дам, водата в басейните не е студена, спасителя на детския басейн е супер наблюдателен. Кафе 4 лв., малка вода 3 лв.

# 373
Това ми е любимият хотел Wink) палачинките за закуска са най-добрите

# 374
Здравейте, мнение за Сънсет Ризорт Поморие? Някой ходил ли е там? Не съм ходила в Поморие, искаме два-три дни да лежим, да ядем и нищо да не правим, възрастни с голямо дете сме. Подходящ ли е комплекса? Ол инклузива заслужава ли си, как е изхранването? Вярно ли е, че се ползва аквапарка безплатно ако си ол инклузив в хотела? А аквапарка хубав ли е?
Бяхме началото на юли. Хотелът е супер (зеленина, обслужване, почистване, басейни). Изхранването също е много добро, вижте им фб страницата, публикуват ежедневно активности от анимацията. Важно е да видите дали е сънсет резорт или сънсет фемили. Аквапарка е безплатен. На мен лично не ми хареса, защото го сравнявам с Несебър и Слънчев Бряг и любимия ми атракцион е ленивата река и басейна с вълнички. Има хубави пързалки. На мен това, което не ми хареса, беше петна от мухъл в сградата с пързалките отвътре в аквапарка. Вероятно в следтсвие на много влага. Естествено на никой не пречи.

Общи условия

Активация на акаунт